Spil på hundevæddeløb online

Reklame*

Spil på greyhoundsHar du lagt mærke til, at det er blevet muligt for dig at spille på hunde og heste hos andre udbydere end blot Danske Spil? Folketinget ophævede bookmakerens monopol på hundevæddeløb og hestevæddeløb pr. 1. januar 2018, og derfor har du nu mulighed for at prøve kræfter med en helt særlig del af betting-verden hos mange forskelligere aktører. Det er godt for konkurrencen på markedet og dermed også for dine odds, når du gør klar til online spil på hunde og greyhounds.

Odds på hunde og hundevæddeløb

Spil på hundevæddeløb og greyhounds er et meget kendt fænomen i Storbritannien, hvor traditionen har været praktiseret i årevis. Det har dog været meget begrænset, hvad man kunne gøre i Danmark – men det bliver der altså lavet om på nu.

1. Gå til Unibet.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto

3. Foretag en indbetaling og få op til 1.500 kr. i velkomstbonus

4. Vælg ’Sport’ og vælg derefter ’Greyhounds’.

KLIK HER og få op til 1.500 kr. i bonus*

Stream greyhoundvæddeløb hos Unibet

Hos Unibet* kan du både streame og spille på greyhound-væddeløb, hvis blot du har en enkelt krone stående på saldoen. Kalenderen er bugnende, og der er stream på flere af de store væddeløb. Kig efter Unibets* TV-ikon, som indikerer, at væddeløbet kan streames.

Hvordan spiller jeg på hunde online?

Unibet* er en af de aktører, der har været meget hurtigt ude af startblokken med hundebetting. Den britiske tradition er, at man kan spille på vinderen af et givent væddeløb, og at man desuden kan spille på top2- og top3-placeringer. Denne tradition ser Unibet* ud til at have lagt sig i slipstrømmen på. Hos Unibet* kan du aktuelt spille på et fixed (et fast) odds, på SP-odds (starting price, som er det odds, der står, når starten går), top2 og top3. Herudover vil det i nogle tilfælde også være muligt at spille på specials (f.eks. hvor mange favoritter vinder, hvor mange gange vinder jockeyen i løbet af dagen).

Hvad er greyhounds?

Greyhounds er en specifik hunderace, der kan løbe utroligt stærkt. Derfor er den ideel til væddeløb, hvor det handler om at komme først i mål. Hundene drives frem mod mållinjen af en hare (oprindeligt blev en virkelig hare benyttet, men aktuelt anvendes en kunstig hare). Spil på hundevæddeløb har eksisteret i mere end 100 år, og der findes derfor – ikke overraskende – et hav af væddeløbsbaner, som anvendes til formålet, i særligt Storbritannien.

Hvilke hundevæddeløb kan jeg spille på?

Unibet* udbyder odds på samtlige løb fra Storbritannien, Irland og Sydafrika. Hertil kommer udvalgte væddeløb fra Europa og Mellemøsten.

Spil på greyhounds

Bonusser til hundebetting

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars