Reklame*

Grammy oddsGrammy odds

Hvert år hyldes verdens bedste musikere ved Grammy-prisuddelingen, hvor der uddeles statuetter indenfor en lang række forskellige kategorier, og i år er der dansk deltagelse, da Lukas Graham er nomineret i hele tre kategorier. Uddelingen foregår som sædvanligt i Staples Center i Los Angeles, og i år er det skuespiller og entertainer James Corden, der er vært for det store show. Vi har samlet de bedste Grammy odds i de vigtigste kategorier, så du er helt klar til årets store musikfest.

Odds på Grammy 2017

Odds på Grammy 2017

Bookmakerne har ikke odds på alle de utallige kategorier, men du kan selvfølgelig spille på de største og mest populære kategorier, og vi har her samlet de bedste odds. Der er spilstop natten til mandag d. 13. februar klokken 01.00.

Årets album
Beyonce - Lemonade: 1,90 - SPIL HER >>*
Adele - 25: 2,40 - KLIK HER >>*
Justin Bieber - Purpose: 9,00 - SPIL HER >>*
Strugill Simpson - A Sailors Guide to the Earth: 12,00 - SPIL HER >>*
Drake - Views: 12,00 - SPIL HER >>*

Årets sang
Adele - Hello: 1,55 - SPIL HER >>*
Beyonce - Formation: 2,80 - SPIL HER >>*
Rihanna feat. Drake - Work: 11,00 - SPIL HER >>*
Lukas Graham - 7 Years: 12,00 - SPIL HER >>*
21 Pilots - Stressed Out: 25,00 - SPIL HER >>*

Årets indspilning
Adele - Hello: 1,55 - SPIL HER >>*
Beyonce - Formation: 2,80 - SPIL HER >>*
Rihanna feat. Drake - Work: 11,00 - SPIL HER >>*
Lukas Graham - 7 years: 12,00 - SPIL HER >>*
21 Pilots - Stressed Out: 25,00 - SPIL HER >>*

Bedste pop duo/gruppe optræden
The Chainsmokers feat. Halsey - Closer: 1,40 - SPIL HER >>*
Lukas Graham - 7 years: 5,50 - SPIL HER >>*
Rihanna feat. Drake - Work: 5,50 - SPIL HER >>*
Sia feat. Sean Paul - Cheap Thrills: 11,00 - SPIL HER >>*
21 Pilots - Stressed Out: 20,00 - SPIL HER >>*

Kategorier uden odds ved Grammy Awards

Det er ikke alle de mange kategorier, som bookmakerne har odds på. Ovenfor ser du de kategorier, som du rent faktisk kan oddse på. Nedenfor har vi til gengæld listet nogle af de andre store kategorier, som du desværre ikke kan spille på.

Pop
- Best Solo Performance
- Best Group Performance
- Best Vocal Album

Rock
- Best Performance
- Best Metal Performance
- Best Album

R&B
- Best Song
- Best Performance
- Best Album

Rap
- Best Song
- Best Performance
- Best Album

Dance
- Best Recording
- Best Dance/Electronic Album

Mulighed for dansk Grammy-hæder

Den danske gruppe Lukas Graham, med Lukas Forchhammer i spidsen, er nomineret til hele tre kategorier ved årets Grammy-prisuddeling. Gruppens store hit "7 Years" har ført Lukas Graham til det helt store internationale gennembrud, og det er for netop dette nummer, at de danske drenge er nomineret. Lukas Graham er nomineret i kategorierne Årets sang, Årets indspilning og Bedste pop duo/gruppe optræden.

Lukas Graham er dog ikke det eneste danske islæt ved årets Grammy-uddeling. Den grafiske designer Mathias Høst Normark er nemlig nomineret til kategorien Bedste specialudgivelse for at have designet pladecoveret til J.Viewz' album "401 days".

Bliver det til dansk triumf i en eller flere af kategorierne, kan Lukas Graham og/eller Mathias Høst Normark skrive sig ind i historien, som fjerde (og eventuelt femte) danske vinder af en Grammy. De tidligere danske vindere er komponisten Bent Fabricius-Bjerre, trompetist og komponist Palle Mikkelborg og vokalensemblerne Ars Nova/Theatre of Voices. De tre Grammy-statuetter blev vundet i henholdsvis 1962, 1990 og 2010.

Spil på, at Lukas Graham vinder mindst én Grammy til odds 2,90 - KLIK HER!*
Tror du, at Lukas Graham-drengene må gå tomhændede hjem får du odds 1,35 - KLIK HER!*

Bookmakere med odds på Grammys

Det er ikke alle bookmakere i Danmark, som tilbyder odds på Grammys. Vi anbefaler, at du spiller på Grammy-vinderne hos Danske Spil, som har odds på flere af kategorierne. Desuden kan du spille på, hvorvidt Lukas Graham vinder en Grammy eller ej. Opretter du dig som ny kunde hos Danske Spil, tilbyder bookmakeren en indbetalingsbonus på 500 kroner.

Beyonce og Adele ligner de helt store vinder ved Grammy Awards 2017

Beyonce er nomineret til hele ni forskellige kategorier, og hun er således den der har flest skud i bøssen, når det kommer til at få fingre i årets Grammy-statuetter. Tre af kategorierne er endda de måske mest prestigefyldte, man kan være nomineret til - nemlig Årets sang, Årets indspilning og Årets album. Den amerikanske superstjerne er favorit til at vinde Årets album for det storsælgende album "Lemonade", som har scoret bunkevis af topplaceringer på hitlisterne.

I både Årets sang og Årets indspilning må Beyonce dog overlade favoritværdigheden til Adele. Den britiske sangerinde har storhittet med "Hello", og bookmakerne tror på, at sangen meget vel kan sikre Adele sejren i begge kategorier.

Lukas Graham er således oppe imod stor konkurrence i kategorierne Årets sang og Årets indspilning, og gruppens bedste chance er derfor nok i kategorien Bedste pop duo/gruppe optræden, hvor The Chainsmokers feat. Halsey dog er favoritter til at løbe med statuetten for deres nummer "Closer".

Om Grammys

Grammy Awards blev afholdt for første gang i 1959, og prisuddelingen er ofte beskrevet som musikkens svar på filmbranchens Oscar, hvilket indikerer, hvor betydningsfuld Grammys er i musikverdenen. Igen i år er det The Recording Academy, der står for prisuddelingen, og det er også dem, der i sidste ende afgør, hvem der skal løbe med prisen i de forskellige kategorier. Det hele finder sted ved et brag af et show, hvor samtlige priser bliver uddelt, og hvor der undervejs både vil være musik- og underholdningsindslag. Til showet er de nominerede og deres team selvfølgelig inviteret, og sammen med tusindvis af tilskuere er det lagt i ovnen til et kæmpe show med prisuddelinger, god stemning og ikke mindst et hav af musikoptrædener. Det hele foregår i Staples Center, Los Angeles.

Odds på Grammy 2016

Af Peter Larsen
Google+: 
18-12-2013 08:43

Bookmakere til Grammy Awards

Reklame.

bet365
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
888sport
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars