Reklamelink*

Grammy oddsGrammy odds i 2020

Hvert år hyldes verdens bedste musikere ved Grammy-prisuddelingen, hvor der uddeles statuetter indenfor en lang række forskellige kategorier. Uddelingen foregår som sædvanligt i Staples Center i Los Angeles, og i år er det igen den 38-årige sangerinde Alicia Keys, der er vært for det spektakulære show. Vi har samlet de bedste Grammy odds i de vigtigste kategorier, så du er helt klar til årets store musikfest, der afvikles natten til d. 27. januar 2020 (dansk tid).

Odds på Grammy Awards 2020

Teksten herunder opdateres frem mod showets start.

Odds på Grammy 2020

Bookmakerne har ikke odds på alle de utallige kategorier, men du kan selvfølgelig spille på de største og mest populære kategorier, og vi har her samlet de bedste odds. Der er spilstop kl. 12:00 søndag d. 10. februar.

Årets album
Kacey Musgraves – Golden Hour: 2,75 - SPIL HER >>*

Kendrick Lamar – Black Panther: The Album: 2,75 - KLIK HER >>*

Janelle Monáe – Dirty Computer: 4,50 - SPIL HER >>*

Drake - Scorpion: 6,50 - SPIL HER >>*

Cardi B – Invasion of Privacy: 11,00 - SPIL HER >>*

H.E.R. – H.E.R.: 11,00 - SPIL HER >>*

Brandi Carlile – By the Way, I Forgive You: 13,00 - SPIL HER >>*

Post Malone – Beerbongs & Bentleys: 21,00 - SPIL HER >>*

Bookmakerne tror mest på, at ”Årets album” bliver et slag mellem Kacey Musgraves med Golden Hour og Kendrick Lamar med Black Panther: The Album. Janelle Monáe med Dirty Computer og Drake med Scorpion gives også fair chancer, men det vil være en overraskelse af de større, hvis Post Malone ruller ind fra baghjul og stjæler showet med albummet Beerbongs & Bentleys.

Vores tanker: Kendrick Lamar er tidligere blevet forbigået til netop prisen for ”Årets album”, og det er efterhånden på tide, at The Recording Academy anerkender talentet. Filmen Black Panther var ekstremt populær, lige da den kom ud, og Kendrick Lamar fortjener sin portion credit for en del af succesen. Den største konkurrent, Kacey Musgraves, har lavet sit hidtil stærkeste album, men hun mangler måske den sublime single, der for alvor kunne have sat hende på landkortet.

Spil på Kendrick Lamar som vinder af ”Årets album” til odds 2,75*

Årets sang
Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow: 1,40 - SPIL HER >>*

Childish Gambino – This Is America: The Album: 3,75 - KLIK HER >>*

Kendrick Lamar & SZA – All The Stars: 9,00 - SPIL HER >>*

Brandi Carlile – The Joke: 13,00 - SPIL HER >>*

Drake – God’s Plan: 15,00 - SPIL HER >>*

Shawn Mendes – In My Blood: 15,00 - SPIL HER >>*

Ella Mai – Boo’d Up: 21,00 - SPIL HER >>*

Zedd, Maren Morris & Grey – The Middle: 21,00 - SPIL HER >>*

Der er Lady Gaga og Bradley Cooper med Shallow, og så er der resten af feltet, når det handler om prisen for ”Årets sang”. Okay, måske Childish Gambino retteligt fortjener den sekundære favoritværdighed for This Is America, men Lady Gaga og Bradley Cooper er altså et stykke foran konkurrenterne her.

Vores tanker: Lady Gaga og Bradley Cooper er aktuelle med sangen Shallow i filmen A Star Is Born, og selvom filmen først præmierede i starten af december 2018, har Shallow allerede vundet enorm popularitet. Lady Gagas præstation er ekstremt stærk, men Bradley Cooper er også overbevisende, og sammen får de tingene til at gå op i en højere enhed. Childish Gambinos This Is America var også iøjnefaldende, da den kom ud, men der ligger en anden pris og venter på den ved showet.

Spil på Shallow som vinder af ”Årets sang” til odds 1,40*

Årets indspilning
Childish Gambino – This Is America: The Album: 1,60 - KLIK HER >>*

Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow: 2,75 - SPIL HER >>*

Kendrick Lamar & SZA – All The Stars: 7,50 - SPIL HER >>*

Cardi B feat. J Balvin & Bad Bunny – I Like It: 12,00 - SPIL HER >>*

Drake – God’s Plan: 15,00 - SPIL HER >>*

Zedd, Maren Morris & Grey – The Middle: 18,00 - SPIL HER >>*

Brandi Carlile – The Joke: 21,00 - SPIL HER >>*

Post Malone feat. 21 Savage - Rockstar: 21,00 - SPIL HER >>*

Når Lady Gaga og Bradley Cooper så har taget ”Årets sang”, kan Childish Gambino jo mageligt sætte sig på ”Årets indspilning”. Den er klar favorit hos bookmakerne, der ikke for alvor tror på bidragene fra kunstnere som Post Malone, Drake og Brandi Carlile.

Vores tanker: Lydsporet på This Is America er én ting, men selve musikvideoen er så kontroversiel og mindeværdig, at den er svær at komme uden om til ”Årets indspilning”. Men: Hvis Drake hverken skal have ”Årets album” eller ”Årets sang”, så er han kun tilbage (blandt de fire store) i ”Årets indspilning” – kan The Recording Academy finde på at løse det ved at give ham prisen her?

Spil på Childish Gambino som vinder af ”Årets indspilning” til odds 1,60*

Spil på Drake som vinder af ”Årets indspilning” til odds 15,00*

Bedste nye artist
H.E.R.: 2,00 - KLIK HER >>*

Dua Lipa: 3,00 - SPIL HER >>*

Chloe x Halle: 7,50 - SPIL HER >>*

Greta Van Fleet: 9,00 - SPIL HER >>*

Bebe Rexha: 15,00 - SPIL HER >>*

Jorja Smith: 21,00 - SPIL HER >>*

Luke Combs: 21,00 - SPIL HER >>*

Margo Price: 21,00 - SPIL HER >>*

Ifølge bookmakerne bliver “Bedste nye artist” et opgør mellem H.E.R. og Dua Lipa, og vi er faktisk enige. De øvrige nominerede bør ikke kunne måle sig med hverken den 21-årige R&B-sangerinde eller den 23-årige pop-sangerinde.

Vores tanker: Dua Lipa kan måske ikke matche H.E.R. på antallet af nomineringer, men hun er en sand hitmager allerede, og selvom hun var aktuel med New Rules allerede i 2017, er det ikke utænkeligt, at hun får lidt forsinket credit. Vi tror på, at hun kan overraske i duellen med H.E.R.

Spil på Dua Lipa som vinder af ”Bedste nye artist” til odds 3,00*

Odds senest opdateret d. 4. februar 2019 kl. 14:44. Odds kan ændre sig.

Kategorier uden odds ved Grammy Awards

Det er ikke alle de mange kategorier, som bookmakerne har odds på. Ovenfor ser du de kategorier, som du rent faktisk kan oddse på. Nedenfor har vi til gengæld listet nogle af de andre store kategorier, som du desværre ikke kan spille på.

Pop
- Best Solo Performance
- Best Group Performance
- Best Vocal Album

Rock
- Best Performance
- Best Metal Performance
- Best Album

R&B
- Best Song
- Best Performance
- Best Album

Rap
- Best Song
- Best Performance
- Best Album

Dance
- Best Recording
- Best Dance/Electronic Album

Bookmakere med odds på Grammys

Det er ikke alle bookmakere i Danmark, som tilbyder odds på Grammys. Vi anbefaler, at du spiller på Grammy-vinderne hos Mr. Green*, LeoVegas* eller 888sport*. Alle bookmakere tilbyder i øjeblikket en velkomstbonus til nye spillere, og dette kan du læse mere om HER.

Spil på Grammy Awards hos Mr. Green*

Spil på Grammy Awards hos LeoVegas*

Spil på Grammy Awards hos 888sport*

Kendrick Lamar og Drake dominerer Grammy Awards 2019

Den 31-årige Compton-rapper Kendrick Lamar fører feltet med otte nomineringer, og det er såmænd en anden rapper, nemlig Drake, der er lige i hælene på sin kollega med syv nomineringer. Kendrick Lamar og Drake er nomineret i tre af de fire kategorier, du kan spille på, men ingen af rapperne anses for at være en del af det absolutte favoritfelt til hverken ”Årets sang” eller ”Årets indspilning”. Til gengæld regner bookmakerne med, at Kendrick Lamar for alvor kan gøre sig gældende i kategorien ”Årets album”, hvor han er topfavorit sammen med Kacey Musgraves.

Bookmakerne har meget stor fidus til, at Lady Gaga og Bradley Cooper løber med ”Årets sang” for deres hit Shallow fra filmen A Star Is Born. I skrivende stund er sangen i øvrigt også tårnhøj favorit til at løbe med prisen ”Bedste sang” ved Oscar-showet senere i februar.

Der ser ud til at stå Childish Gambino på prisen for ”Årets indspilning”, men bliver det ikke den 35-årige sanger, ligger Lady Gaga og Bradley Cooper også her lunt i svinget til at hjemtage trofæet.

Post Malone og Miley Cyrus skal optræde

En lang række anerkendte sangere og sangerinder skal optræde i forbindelse med Grammy Awards. Blandt de mere prominente er Post Malone og Miley Cyrus, og førstnævnte får sågar selskab af legendariske Red Hot Chili Peppers. H.E.R. som håber på at kunne tage prisen for ”Bedste nye artist” er ligeledes på performer-listen, og det samme er Kacey Musgraves, der altså kæmper en indædt kamp med Kendrick Lamar for at vinde ”Årets album”.

De øvrige kunstnere, der skal optræde er: Camila Carbello, Cardi B, Brandi Carlile, Dan + Shay, Little Big Town, Shawn Mendes, Janelle Monáe, Maren Morris, Diana Ross og Ricky Martin.

Om Grammys

Grammy Awards blev afholdt for første gang i 1959, og prisuddelingen er ofte beskrevet som musikkens svar på filmbranchens Oscar, hvilket indikerer, hvor betydningsfuld Grammys er i musikverdenen. Igen i år er det The Recording Academy, der står for prisuddelingen, og det er også dem, der i sidste ende afgør, hvem der skal løbe med prisen i de forskellige kategorier. Det hele finder sted ved et brag af et show, hvor samtlige priser bliver uddelt, og hvor der undervejs både vil være musik- og underholdningsindslag. Til showet er de nominerede og deres team selvfølgelig inviteret, og sammen med tusindvis af tilskuere er det lagt i ovnen til et kæmpe show med prisuddelinger, god stemning og ikke mindst et hav af musikoptrædener. Det hele foregår i Staples Center, Los Angeles.

Odds på Grammy Awards 2020

Bookmakere til Grammy Awards

Reklame.

bet365
bethard
unibet
comeon
bwin
leovegas
888sport
betfair
mrgreen
nordicbet