Reklame*

FC Græsrødderne odds

FC Græsrødderne er et Serie 4-hold, som Mads Laudrup og Klaus Lykke dannede i slutningen af 2015. Holdet består af en lang række tidligere professionelle fodboldspillere, der savner fællesskabet og stemningen fra deres tidligere fodboldklubber. Holdets kampe bliver fulgt tæt af medierne i Danmark, og man kan faktisk se med, når FC Græsrødderne spiller kampe i både Serie 4 og DBU Pokalen. Vi bringer her en guide til valg af bookmaker i forbindelse med holdets kampe og ikke mindst en grundig gennemgang af truppen, projektet og de turneringer, som holdet spiller i.

Odds på FC Græsrødderne

Her finder du en guide over de fem bedste bookmakere til FC Græsrøddernes kampe.

Danske Spil
Danske Spil er altid utrolig godt med, når det kommer til dansk fodbold. Det gør sig også gældende, når det kommer til FC Græsrødderne. Efter at have været en del bagud i forhold til andre bookmakere på de fleste parametre, er Danske Spil begyndt at komme godt efter det. Spiludvalget er blevet større, mulighederne for live-spil er blevet forbedret markant, og så har man også fået indført ”Tag pengene”, der gør det muligt for brugerne at lukke væddemålet før tid.

Spil på FC Græsrødderne hos Danske Spil - klik her!*

Bet365*
Hos den førende bookmaker på markedet har man også fået øjnene op for FC Græsrødderne og deres kampe i både Serie 4 og i DBU Pokalen. Bet365* er kendt for et enorm spiludvalg, høje odds og ikke mindst suveræne muligheder for live-spil. Det er nærmest umuligt at finde en kamp eller en liga, som Bet365* ikke dækker.

Spil på FC Græsrødderne hos Bet365 - klik her!*

Få bonus: klik her

NordicBet*
NordicBets* hovedfokus er de nordiske fodboldligaer, og derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at et hold som FC Græsrødderne også er en del af bookmakerens spiludvalg. NordicBet* adskiller sig fra de resterende bookmakere ved at have nogle alternativer spilmuligheder, ikke mindst når det kommer til FC Græsrøddernes kampe.

Spil på FC Græsrødderne hos NordicBet - klik her!*

Betsafe*
Betsafe* er småt ved at slå igennem på markedet, og især spiludvalget er imponerende. Lige præcis derfor har Betsafe* også odds på FC Græsrøddernes kampe. Oddsenes størrelse på de forskellige kampudfald ligger i den pæne ende, og det er altså værd at holde øje med, om Betsafe* muligvis har det højeste odds på netop den kamp, som du vil spille på.

Spil på FC Græsrødderne hos Betsafe - klik her!

888sport*
888sport* har gjort en hel del for at få et gennembrud på det danske marked – og det er faktisk ved at lykkes. Når man går så benhårdt efter det danske marked, bliver man selvfølgelig også nødt til at have fokus på de hold og kampe, der er opmærksomhed omkring. Med FC Græsrøddernes flotte eksponering i medierne in mente er det klart, at 888sport* har valgt at sætte odds på holdets kampe, selvom der er tale om et hold fra Serie 4.

Spil på FC Græsrødderne hos 888sport - klik her!*

Om FC Græsrødderne

Her kan du læse om truppen, projektet, hjemmebanen og ikke mindst hvilke turneringer, FC Græsrødderne deltager i.

Truppen

FC Græsrøddernes trup består af alle typer spillere fra tidligere divisionsspillere til tidligere europamestre. Der er stor aldersforskel, men de fleste spillere godt oppe i trediverne. Disse spillere indgår i truppen:

Martin Johansen (tidligere FCK- og Coventyr-spiller)

Daniel Udsen (tidligere 1. og 2. divisionspiller i blandt andet Fremad Amager og FC Helsingør)

Jens Waltorp (1 Superligakamp på CV´et og en række kampe for AB i 1. division)

Glenn Darlie (har spillet omtrent 200 divisionskampe for AB, FC Roskilde og Næstved)

Carsten Fredgaard (har spillet en enkelt kamp i Premier League og ellers spillet flere Superligakampe med 2 titler til følge)

Ulrich Vinzents (tidligere profil i Superligaen for FC Nordsjælland og OB samt i Allsvenskan for Malmö FF)

Dennis Cagara (kampe for Brøndby, FC Nordsjælland, og AGF i Superligaen og kampe i Bundesligaen for Hertha Berlin)

Kenneth Bjergsted (140 kampe i 1. division på CV´et for blandt andre B93, AB og Brønshøj)

Poul Hübertz (den høje angriber har spillet 94 kampe i Superligaen og også en række kampe i lavere rækker i England)

Mads Laudrup: (Michael Laudrups søn har spillet en lang række kampe i de danske divisioner og har sågar spillet intet mindre end 29 ungdomslandskampe for Danmark. Er stifter af FC Græsrødderne)

Lasse Jensen (100 kampe i 1. division på samvittigheden for blandt andre AB og Brønshøj)

Rasmus Daugaard (har spillet hele 210 Superligakampe for FC Midtjylland, AB og Lyngby)

Jan Frederiksen (venstrebacken har gjort sig i Superligaen hos blandt andre Brøndby og Randers)

Morten Karlsen (den stædige midtbaneslider er især kendt for sin tid i FC Nordsjælland, hvor han spillede 129 kampe. Har også spillet i Randers og FC Zwolle i Holland)

Nicolai Laudrup (har spillet I flere divisionsklubber I Danmark, heriblandt Fremad Amager og FC Øresund)

Jan Hoffmann (tidligere topmålmand I Superligaen med 230 kampe i bagagen. Har stadig rekorden for flest minutter i træk med clean sheet. Hele 679 minutter i træk holdt han buret rent)

Patrick Wozniacki (bror til Caroline Wozniacki. Han har spillet 115 kampe i 1. division for AB, Brønshøj og Hvidovre m.fl.)

Klaus Lykke (medstifter af FC Græsrødderne. Har 21 Superligakampe og 297 kampe i 1. division på cv´et)
Hvor spilles FC Græsrøddernes kampe?

Projektet

Mads Laudrup og Klaus Lykke er mændene bag FC Græsrødderne. Formålet er at skabe et fodboldhold af tidligere professionelle fodboldspillere, der alle savner fællesskabet og ikke mindst fodboldsporten i deres hverdag.
Projektet har fået stor mediedækning, idet TV3 Sport kører en tv-serie, der udelukkende omhandler dette projekt og spillerne. Derudover vises FC Græsrøddernes kampe fra Serie 4 og pokalturneringen jævnligt på kanalen, så det er muligt at følge med i, hvordan de tidligere spillere klare skærene.

Turneringerne

FC Græsrødderne spiller i Serie 4 og i Pokalturneringen. Målet med projektet er ikke at rykke så langt op som muligt, men i stedet at skabe et fællesskab, hvor de tidligere professionelle fodboldspillere kan forlænge deres passion for fodbold og fællesskabet, der hører til.

Hvor spilles FC Græsrøddernes kampe?

Græsrødderne spiller deres hjemmebanekampe på banerne i Kløvermarken på Amager. De tidligere professionelle tørner altså ud i omgivelser, der på ingen måde kan måle sig med dem, som de fleste af spillerne har været vant til i deres professionelle karrierer. Derudover spiller FC Græsrødderne også på andre holds baner, når de vel og mærke er på udebane.

Spil på FC Græsrødderne hos Danske Spil

03-06-2016 14:39

Bookmakere til FC Græsrødderne

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
betfair2
unibet
jetbull
betstars