18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Golf odds

Der er mange, som er vilde med at spille på fx Ryder Cup odds, og måske er du også glad for at spille på golf væddemål. Uanset om du er ny eller pro, kan du læse denne guide med brugbar information som former for golf betting odds samt golf spiltips.

Når du spiller på golf odds, er det først og fremmest vigtigt at kende til de forskellige væddemål.

Tæt på golfbold på tee i grønt græs på golfbane udendørs.

Golf spiltips

Her kan du blandt andet spille på:

Begge veje odds golf: Dette sportsvæddemål kaldes også for ”each way”, og udbredt især i de større golfturneringer. Her dækker du dig selv ind, hvis den spiller, som du spiller på, ikke vinder turneringen, men ender på toplisten. Det kan måske være et smart væddemål, hvis du ikke er sikker på om golfspilleren rent faktisk kan ende op med at vinde golfturneringen.

Specials på spillere: Du kan også finde spillerspecials i golf. Her er der typisk tale om at stille to spillere op mod hinanden. I den forbindelse vædder du på at en spiller ender med en bedre placering end en anden specifik spiller.
Turneringsvæddemål: Dette er muligvis den mest udbredte form for sportsvæddemål på golf. Her kan du spille på den spiller, som du tror vil vinde turneringen.

Generelt er der mange forskellige odds på golfturneringer hele året rundt. Her kan du spille på US Open golf odds, sportsvæddemål på Ryder cup, og alle de andre golf events i løbet af året. I den forbindelse kan du med fordel nyde glæde af golf spiltips, som du kan læse mere om nedenfor.

Golf betting odds

Uanset om du er nybegynder eller en garvet spiller, kan du nyde gavn af odds golf eksperttips. Her på siden kan du læse optakter til kommende golfturneringer samt analyse af de begivenheder, der allerede har fundet sted. Du kan blive godt klædt på med information fra førende eksperter på området, der deler sin ekspertise for at hjælpe dig på vej med dine golf odds.

Der findes et hav af gode bookmakere, men det er langt fra alle, der leverer et godt udbud af spil på golf. Hvis du interesserer dig for golf, og gerne vil have et overblik over de bedste bookmakere, så følg med her. Læs også om favoritterne, danskere og meget mere, før turneringen puttes i gang.

bet365*

Hvis du ikke er helt ny inden for betting-branchen, så kender du helt sikkert bet365. Den populære bookmaker har i årevis sørget for, at danskerne har kunne spille på lige det, de ønsker. Bet365 dækker stort set alle sportsgrene og den i grad også golf. Hos bet365 kan du spille på alle de store golfbegivenheder – heriblandt U.S. Open, Masters-turneringen og PGA-mesterskabet. Udvalget inden for golf er begrænset i forhold til andre sportsgrene som fodbold og basket, men i forhold til andre bookmakere, så leverer bet365 et glimrende spiludvalg på golf. Her kan du blandt andet spille på den samlede vinder, top tre, top fem, top ti, H2H og 54-huls match-up.

Betfair*

Betfair har siden 2000 formået at få op imod fire millioner kunder over hele kloden, hvilket i sig selv er meget imponerende. Betfair Sportsbook fungerer ikke på helt samme måde som en traditionel bookmaker, men mere som en spillebørs. På Betfair spillebørs spiller du mod andre spillere ved at sælge eller købe spil – Du agerer altså selv som en slags bookmaker. Hos Betfair er der også rigtig gode muligheder for at spille på golf. Her kan du spille på alt fra Ryders Cup, Open Championship til U.S Open, Masters og PGA-Tour. Spiludvalget inkluderer oftest vinder, top 5 og top 10 placering.

888sport*

888 har gennem årene etableret sig som en af de største og førende spilletjenester i verden. De består af tre sektioner: 888Sport, 888Poker og 888Casino og servicerer hver dag flere millioner brugere over hele kloden. 888sport er en oplagt bookmaker til dig, som vil spille på golf. Her kan du ligesom hos Bet365 og Betfair spille på både mindre golfturneringer samt de helt store. Spiludvalget er lidt begrænset, men du kan i de fleste turneringer både spille på vinderen og deres placering.