Reklame*

Golden Goals BetfairVind 2.000.000 i Golden Goals-konkurrence hos Betfair

Du kan vinde 2.000.000 kroner, og det er gratis at deltage – det lyder ikke dårligt, vel? Gæt hvem der bliver den første målscorer i seks udvalgte Premier League-kampe, og bliv millionær med Betfairs* Golden Goals-konkurrence. Du kan indsende dine bud til hver eneste spillerunde, så du har masser af chancer for at ramme den helt store jackpot. Rammer du ikke alle seks målscorere, er der desuden mulighed for at vinde 5.000 kroner i trøstepræmie, og er du blandt rundens ti bedste, vinder du 100 kroner, som kan bruges til odds.

Spil hos Betfair

Gratis konkurrence: Spil Golden Goals hos Betfair.dk

Betfair* belønner ved hver eneste Premier League-runde den bedste målscorer-spotter, og vinderen løber med en to millioner gode, danske kroner. Forud for hver PL-spillerunde udvælger Betfair* seks kampe, og så er det op til dig at gætte, hvilke spillere, der scorer det første mål i disse seks kampe. Det er gratis at være med, og du logger blot ind på din Betfair*-konto, tilmelder dig konkurrencen og afgiver dine bud. Rammer du plet på alle seks målscorere, vinder du 2.000.000 kroner.

Trøstepræmie på 5.000 kroner
Selvom du ikke rammer alle seks målscorere, er der stadig mulighed for at vinde kolde kontanter og penge til at oddse for. Hvis ingen gætter korrekt på alle fem målskytter, uddeler Betfair* nemlig en trøstepræmie på 5.000 kroner til den deltager, der var tættest på – altså den der havde flest rigtige gæt. Desuden scorer de ti bedste deltagere i hver runde en bonus på 100 kroner, som kan benyttes til spil hos Betfair*.

Tre chancer for at vinde hver uge
Du har således tre hele tre muligheder for at vinde præmier, og konkurrencen afholdes som nævnt hver eneste Premier League-runde. Skulle der opstå lighed mellem to deltagere, som har samme antal rigtige gæt, deles hovedpræmien på 2.000.000 kroner. Der eksisterer imidlertid også et ’Golden tiebreaker’-spørgsmål, og det bliver aktuelt, hvis trøstepræmien på 5.000 kroner skal fordeles mellem spillere, der har svaret samme antal målscorere korrekt.

Sådan spiller du Golden Goals
1. Gå til kampagnen – KLIK HER!

2. Opret en konto / log ind.

3. Tilmeld dig ’Golden Goals’-konkurrencen.

4. Afgiv dine målscorer-bud på de seks udvalgte kampe.

Få op til 1.000 kroner i bonus hos Betfair

Golden Goals-konkurrencen er en af flere gode grunde til at oprette en konto hos Betfair*, og hvis du alligevel vil registrere dig hos dem, hvorfor så ikke samtidigt gøre brug af deres fremragende velkomstbonus? Betfair* byder nemlig nye ansigter velkommen med en svimlende bonus på helt op til 1.000 kroner. Der er tale om en 100 % indbetalingsbonus, hvilket vil sige, at Betfair* fordobler det beløb, som du indsætter ved din første indbetaling. Hvis du opretter dig og indsætter 1.000 kroner, forærer bookmakeren dig således 1.000 kroner, og så kommer der i alt til at stå 2.000 kroner på din spillekonto. På denne måde er du sikret en god start, hvor der er masser af penge at lege med, og når gennemspilskravet er opnået, kan du selvfølgelig udbetale pengene til din bankkonto, hvis du har lyst. Det samlede beløb skal gennemspilles otte gange til odds 1,95 eller højere for at kunne få pengene udbetalt, og du har 90 dage til at gennemføre omsætningskravet. Vilkår gælder – se alle terms HER*.

Sådan får du din velkomstbonus:
1. Gå til Betfair.dk – Klik HER!*

2. Opret en konto med promo-koden som du finder HER*.

3. Du bliver automatisk ført til kampagnesiden – klik på ’Aktiver bonus’.

4. Indbetal mellem 100 og 1.000 kroner.

5. Du modtager din bonus straks.

MEGA-odds – en alternativ velkomstbonus

Som alternativ til indbetalingsbonussen tilbyder Betfair* stort set hver uge boostede odds til nye kunder. Der udvælges som oftest en eller flere fodboldkampe, og så forhøjer Betfair* oddset på enten det ene eller begge hold. I langt de fleste tilfælde er det oddset på en storfavorit, der boostes, så det bliver skyhøjt. Som eksempel er en Brøndby-sejr, der normalt kun gav odds 1,36, blevet forhøjet til vanvittige odds 12,00. Der er således tale om ’sikre’ spil, der kan give kæmpemæssige gevinster, og endnu bedre er det, at pengene kun skal spilles gennemspilles én gang til odds 1,50, før du kan få dem udbetalt. Hvis du foretrækker muligheden for lynhurtigt at gennemføre omsætningskravet, kan du altså som ny kunde overveje at gøre brug af dette tilbud fremfor den førnævnte indbetalingsbonus. Vi gør opmærksom på det hver gang Betfair* er ude med forhøjede odds, så hold øje med nyhedsoversigten her på siden og benyt den promokode, som vil fremgå i nyhederne, vi bringer.

Spil hos Betfair

28-08-2017 16:35

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars