Reklamelink*

Golden Globe oddsGolden Globes odds 2020

Golden Globe skyder filmsæsonen 2020 i gang, når prisuddelingen til film og TV-serier løber af stablen natten til mandag den 6. januar 2020 (dansk tid). Skulle du være i tvivl, så er Golden Globe Awards en af verdens største award-shows med i alt 25 prisuddelinger inden for både film og tv-serier. For nogen vil Golden Globes måske "kun" være en opvarmning til årets Oscar-uddeling, men bør alligevel ikke undervurderes, da kendis-faktoren er høj og oddsene gode! Vi har samlet de bedste Golden Globe odds til dig, som vil spille på den 77. udgave af showet.

Spil på Golden Globe Awards

Læs om bet365 velkomstbonus

Odds på vinderen af Golden Globes 2020

I alt skal 25 priser uddeles. Nogle kategorier er naturligvis mere prestigefyldte end andre, og disse har bookmakerne udvalgt odds på til dig. Vi har udvalgt 7 kategorier, du kan spille på i denne 77. udgave af Golden Globe Awards.

Bedste film (drama)

The Irishman: 1,40 – SPIL HER >>*

Marriage Story: 4,00 – SPIL HER >>*

1917: 8,00 – SPIL HER >>*

Joker: 9,00 – SPIL HER >>*

The Two Popes: 15,00 – SPIL HER>>*

Den største favorit i kategorien ”Bedste dramafilm” er Martin Scorseses 3 timer og 29 minutter lange The Irishman. De rutinerede skuespillere Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci er stjernerne i et dragende gangsterdrama, der følger Frank Sheerans vej fra periferien til indercirklen i det kompromisløse Pennsylvania-gangsterforetagende.

Ifølge bookmakerne er både Marriage Story, 1917, Joke og The Two Popes et stykke efter The Irishman i kampen om prisen.

Bedste film (komedie/musical)

Once Upon A Time in Hollywood: 1,20 – SPIL HER >>*

Jojo Rabbit: 5,00 – SPIL HER >>*

Knives Out: 10,00 – SPIL HER >>*

Dolemite is My Name: 15,00 – SPIL HER>>*

Rocketman: 18,00 – SPIL HER >>*

I kategorien for Bedste komedie eller musical er det filmen ”Once Upon A Time in Hollywood”, der løber med en klar favoritværdighed. Bookmakerne spår ikke de øvrige nominerede i kategorien mange chancer for at hjemtage titlen.

Bedste instruktør

Bong Joon Ho (Parasite): 1,70 – SPIL HER >>*

Martin Scorsese (The Irishman): 2,25 – SPIL HER >>*

Quentin Tarantino (One Upon a Time in Hollywood): 6,00 – SPIL HER >>*

Sam Mendes (1917): 11,00 – SPIL HER >>*

Todd Philips (Joker): 21,00 – SPIL HER >>*

Bliver det Bong Joon Ho eller Martin Scorsese, der snupper prisen som ”Bedste instruktør”? Bookmakernes oddssætning indikerer, at de to filmskabere er et stykke foran de øvrige nominerede i kategorien.

Spil på Golden Globe Awards

Bedste mandlige hovedrolle (drama)

Joaquin Phoenix (Joker): 1,20 – SPIL HER >>*

Adam Driver (Marriage Story): 4,00 – SPIL HER >>*

Antonio Banderas (Pain and Glory): 15,00 – SPIL HER >>*

Christian Bale (Ford v Ferrari): 18,00 – SPIL HER >>*

Jonathan Pryce (The Two Popes): 21,00 – SPIL HER >>*

Joaquin Phoenix trak et utal af overskrifter for sin indlevende præstation i filmen ”Joker”, og det vil være en overraskelse af de større, hvis han bliver forbigået til prisen for ”Bedste skuespiller i et drama”. Den mest seriøse konkurrent vurderes til at være Adam Driver for sin rolle i ”Marriage Story”.

Bedste kvindelige hovedrolle (drama)

Renée Zellweger (Judy): 1,40 – SPIL HER >>*

Scarlett Johansson (Marriage Story): 3,75 – SPIL HER >>*

Charlize Theron (Bombshell): 7,50 – SPIL HER >>*

Cynthia Erivo (Harriet): 11,00 – SPIL HER >>*

Saoirse Ronan (Little Women): 15,00 – SPIL HER >>*

Kan Scarlett Johansson tage prisen som ”Bedste skuespillerinde i et drama” fra baghjul, eller bliver det en favoritsejr til Renée Zellweger for rollen i ”Judy”?

Bedste mandlige hovedrolle (komedie/musical)

Eddie Murphy (Dolemite Is My Name): 1,80 – SPIL HER >>*

Leonardo DiCaprio (Once Upon a Time in Hollywood): 2,50 – SPIL HER >>*

Taron Egerton (Rocketman): 6,00 – SPIL HER >>*

Daniel Craig (Knives Out): 15,00 – SPIL HER >>*

Roman Griffin Davis (JoJo Rabbit): 26,00 – SPIL HER >>*

Det ligner en direkte duel om prisen mellem to rutinerede skuespillere i form af Eddie Murphy og Leonardo DiCaprio.

Bedste kvindelige hovedrolle (komedie/musical)

Awkwafina (The Farewell): 1,17 – SPIL HER >>*

Ana de Armas (Knives Out): 5,50 – SPIL HER >>*

Beanie Feldstein (Booksmart): 13,00 – SPIL HER >>*

Emma Thompson (Late Night): 15,00 – SPIL HER >>*

Cate Blanchett (Where’d You Go, Bernadette): 21,00 – SPIL HER >>*

Meget skal gå galt, hvis ikke prisen for ”Bedste kvindelige skuespillerinde i en komedie eller musical” ender hos Awkwafina i 2020.

Odds er senest opdateret d. 3. januar 2020 kl. 08:40. Odds kan ændre sig.

Mr. Green* har åbent for spil helt indtil kl. 22:00 søndag d. 5. januar (dansk tid). KLIK HER* for at se flere odds på Golden Globes.

93 medlemmer af Hollywood Foreign Press Association afgør priserne

Det er Hollywood Foreign Press Association, der står for prisuddelingen på Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills. I alt er der 93 medlemmer, som har indflydelse på hvem, der skal vinde priserne. Selvom Golden Globe Awards er velanset og en af sæsonens helt store begivenheder, har der tidligere været kritik af, hvor nemt de 93 medlemmer har kunnet påvirkes i forhold til eksempelvis dem, der afgør Oscar-statuetterne. Som det altid er med awards, skal de tages med et gran salt, og inden du placerer dine odds, skal du huske, at der også kan gå politik i den.

Alle stjernerne er til stede ved Golden Globe

Selvom Golden Globes for nogen anses som opvarmningen til det store Oscar show senere på året, kommer alle de største stjerner alligevel til denne begivenhed. Golden Globes kan således siges at være startskuddet til prisuddelingerne i 2020.

De mange award-shows handler ofte om mere end bare film og tv-serier – der går ofte modeshow i den. Når de kendte går op af den røde løber, får de ’diskret’ lov at fremvise deres flotteste og mest eksklusive juveler, kjoler og jakkesæt, så det er ikke bare underholdningen fra prisuddelingen, men hele optakten til showet, der trækker seere.

Foruden alle de nominerede er listen over personer, der skal være en del af showet og uddele priser, ganske imponerende. Dette års vært er komikeren Ricky Gervais, der fire gange tidligere har indtaget værtsrollen ved prisuddelingen.

Golden Globes 2020 vises ikke på dansk TV

Du kan at se Golden Globes-showet på DR2 – dog først tirsdag d. 7. januar fra klokken 20:00 – dvs. som en genudsendelse af det direkte show i USA. Til gengæld skal du så ikke holde dig vågen hele natten! Her kan du følge både optakten på den røde løber (fra kl. 19:15) samt selve prisuddelingen. Det har desværre ikke været muligt for nogen af de danske tv-kanaler at skaffe rettigheder fra NBC til at sende jubilæumsshowet live. Men fortvivl ej, for du vil uden tvivl kunne finde massive live-opdateringer fra showet hele aftenen og natten igennem på store amerikanske filmblogs og underholdnings-websites, hvor du med stor sandsynlighed også vil have mulighed for at live-streame showet.

Spil på Golden Globe Awards

Bonus til Golden Globes

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting