Reklame*

Giro oddsGiro odds

Giro d’Italia 2018 cykles fra d. 4. til d. 27. maj - med start i israelske Jerusalem og slut i italienske Rom. Skal det lykkes for Tom Dumoulin (Sunweb) at forsvare sin titel fra sidste år, eller kan skandale-potentielle Chris Froome (Team Sky) vippe hollænderen af pinden og snuppe sin tredje Grand Tour-sejr på stribe? Vi bringer her odds, optakt og spilforslag til Giro d’Italia.

Odds på Giro d'Italia 2018

Odds på Giroen 2018

Herunder finder du de bedste vinderodds på Giro d’Italia 2018. Bookmakerne har umiddelbart mest fidus til Chris Froome, men den forsvarende mester Tom Dumoulin spås også rigtigt gode muligheder. De mest seriøse outside-udfordrere vurderes til at være Thibaut Pinot (Groupama-FDJ), Miguel Angel Lopez (Astana) og Fabio Aru (UAE-Team Emirates).

Hvem vinder det samlede klassement?
Chris Froome: 2,30 – SPIL HER!*
Tom Dumoulin: 3,00 – SPIL HER!*
Thibaut Pinot: 6,00 – SPIL HER!*
Miguel Angel Lopez: 7,50 – SPIL HER!*
Fabio Aru: 9,00 – SPIL HER!*
Esteban Chavez: 29,00 – SPIL HER!*
Domenico Pozzovivo: 29,00 – SPIL HER!*
Simon Yates: 41,00 – SPIL HER!*
George Bennett: 51,00 – SPIL HER!*
Rohan Dennis: 71,00 – SPIL HER!*

Hvem ender i top 3
Chris Froome: 1,35 – SPIL HER!*
Tom Dumoulin: 1,45 – SPIL HER!*
Thibaut Pinot: 2,00 – SPIL HER!*
Miguel Angel Lopez: 2,25 – SPIL HER!*
Fabio Aru: 2,50 – SPIL HER!*
Esteban Chavez: 4,50 – SPIL HER!*
Simon Yates: 4,50 – SPIL HER!*
Domenico Pozzovivo: 5,00 – SPIL HER!*
George Bennett: 6,00 – SPIL HER!*
Rohan Dennis: 13,00 – SPIL HER!*

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.

De fem favoritter i Grand Tour-løbet

I det følgende gennemgår de fem største favoritter til at triumfere ved Giro d’Italia 2018.

Chris Froome
Chris Froome vandt både Tour de France og Vuelta a España i 2017, og briten er på udkig efter den magiske ”tre i træk” med en sejr ved Giro d’Italia 2018. Team Sky-kaptajnen har ikke deltaget ved løbet siden 2010, hvor han blev diskvalificeret for at holde fast i en motorcykel. Aktuelt er Chris Froome i kraftigt skandale-uvejr pga. en dopingprøve i forbindelse med Gran Tour-løbet i Spanien sidste år, men indtil videre har briten altså tænkt sig at glemme polemikken og præstere på de italienske veje.

Tom Dumoulin
Tom Dumoulin fik sit helt store gennembrud, da han satte Nairo Quintana og Vincenzo Nibali til vægs og triumferede ved Giro d’Italia i 2017. Hollænderen har frem mod Giroen i 2018 udtalt, at han føler sig skarpere end sidste år. Tom Dumoulin er umiddelbart stærkere end sine konkurrenter på enkeltstarten, og måske han allerede kan tage nogle dyrebare sekunder på løbets allerførste etape i Israel?

Thibaut Pinot
Thibaut Pinot kørte en flot 4. plads hjem i sidste års Giro d’Italia, og undervejs formåede franskmanden at tage en etapesejr. Han har vist fine takter tidligt i 2018 med sin 1. plads ved Tour of the Alps, og han har store klatre-kvaliteter, der gør ham til en trussel på en udfordrende Grand Tour som Giroen. Umiddelbart har Thibaut Pinot dog en ulempe på enkeltstarterne.

Miguel Angel Lopez
Den colombianske ”Supermand”, Miguel Angel Lopez, har leveret solide resultater i 2018, og derfor fortjener han selvfølgelig også en bemærkning her. Han vandt to etaper i Vuelta a España i 2017, hvor han også endte som den bedste unge rytter på en samlet 8. plads. Med Fabio Aru ude af billedet hos Astana, er der lagt op til, at Miguel Angel Lopez for alvor kan få lov at køre sin chance ved Giro d’Italia 2018.

Fabio Aru
Klatreren Fabio Aru spås også en outside-chance til at løbe med titlen ved Giro d’Italia 2018. Han lavede top 3-placeringer i løbet i både 2014 og 2015, så han har vist, at han har formatet til at være med helt fremme i den sjove ende. Italieneren er en eksplosiv klatrer.

Spilanbefaling: Chris Froome vinder Giroen

Chris Froome har været genstand for meget uheldig doping-relateret opmærksomhed på det seneste, men vi vurderer, at den sejrsvante brite er i stand til at holde fokus på Giro d’Italia. Han har ofte vist, at han har klassen til at toppræstere i Grand Tours, og derfor giver vi ham tilliden.

SpilXperten.com anbefaler: Chris Froome vinder Giro d’Italia til odds 2,30 - SPIL HER >>*

Odds på Giro d'Italia 2018

Nøgleetaperne ved Giro d’Italia 2018

I det følgende tager vi et kig på de formodede nøgleetaper ved Giro d'Italia 2018.

Etape 6: Caltanissetta – Mount Etna
Giro d’Italia starter i Israel, men den første rigtige styrkeprøve indtræder først i Italien på løbets 6. etape. Etapen slutter med en ganske seriøs stigning, og den bør således give en tidlig indikation på, hvem der har timet formen korrekt forud for Grand Touren.

Etape 9: Pesco Sannita – Gran Sassso
Den 9. etape er hele 224 kilometer lang, og den slutter med en lang og udfordrende klatretur på næsten 50 kilometer. En hård test oven på en i forvejen svær 8. etape.

Etape 14: San Vito al Tagliamento – Monte Zoncolan
Efter et par flade etaper skal rytterne ud på en vanvittig 14. etape, der slutter på toppen af Monte Zoncolan. Undervejs er stigningsprocenten helt oppe på 22 procent, og dermed bliver rytternes klatre-egenskaber testet maksimalt her.

Etape 16: Trento - Rovereto
Den 16. etape i Giroen er en 34,5 km. lang enkeltstart. De sene enkeltstarter kan altid flytte sekunder i klassementet, og det bliver en særligt skelsættende omgang for de meget specialiserede klatrere, der formodes at være med fremme på dette tidspunkt af Grand Touren.

Etape 20: Susa - Cervinia
Løbets sidste store bjerge-etape. Efter en flad indledning skal rytterne ud på tre stigninger (på den sidste ligger målet), og det er reelt sidste chance for at udfordre i klassementet.

Den skarpeste bookmaker med odds på Giro d’Italia

Giro d’Italia er årets tidlige cykelfest, og bookmakerne er naturligvis klar med odds på vinderen af etapeløbet. En enkelt bookmaker, nemlig 888sport**, skiller sig særligt positivt ud fra feltet – med høje odds på den samlede vinder, og spil på top 3-placering.

Sådan spiller du op Giroen hos 888sport*
Følg denne overskuelige guide – så er du klar til at spille på Giro d’Italia 2018 i løbet af få øjeblikke.

1. Gå til 888sport.dk – KLIK HER!*

2. Vælg ”Cykling” i menuen til venstre.

3. Vælg ”Giro d’Italia” og placer dine væddemål.

OBS. Har du ikke allerede oprettet en konto hos 888sport**, kan du gøre det nu og score op til 1.000 kroner i velkomstbonus. Indbetalinger på mellem 70 og 1.000 kroner kvalificerer til en 100 % velkomstbonus, der skal gennemspilles i alt 10 gange til mindst odds 1,50 inden for 60 dage. Vilkår gælder.

KLIK HER og få op til 1.000 kr. i bonus*

Giroen i TV

Eurosport har rettighederne til Giro d’Italia 2018, og du kan overvære samtlige 21 etaper på Eurosport og Eurosport Player. Hos Eurosport kan du både se optakt og nedtakt til Giroen, og du kan således hver dag blive klogere på, hvad du kan forvente dig – og hvordan det gik (hvis du ikke har haft tid til at se livedækningen af det kuperede cykelløb).

Fire gode tips, når du oddser på Italien Rundt og cykelløb generelt

- Slå til, hvis du ser et godt odds. Det går hurtigt med, at oddsene ændrer sig på cykling, så ser du et godt spil på Giroen, må du hellere slå til, før det er for sent.

- Hold øje med, hvornår bookmakerne kommer med odds. Når en etape er slut omkring klokken 17:30, kommer de første bookmakere typisk med odds omkring klokken 20-21. Dem begynder andre så at ”kopiere” indtil midnat, så du samme aften har mulighed for at spille hos mange forskellige bookmakere. Dagen efter kan de gode odds være væk!

- Stol på egne evner. Bookmakerne ved ikke så meget om cykling og Giroen, som de gør om fx Premier League og Superligaen. Du kan derfor sagtens opleve, at de giver meget bedre odds på en rytter, end de bør.

- Hold øje med vores nye ekspert Birdman, som udmærker sig med sin viden om odds i forbindelse med cykelsport.

Odds på Giro d'Italia 2018

Af Peter Larsen
Google+: 

Bonusser til Giro d'Italia

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars