Reklamelink*

Giro oddsGiro odds

Giro d’Italia 2020 cykles fra d. 3. til d. 25. oktober - med start i Budapest og slut i Milano. Den forsvarende mester, Richard Carapaz, er favorit til titelforsvar i årets første Grand Tour, hvor danske Jakob Fuglsang regnes blandt outsiderne til at snuppe den lyserøde førertrøje. Vi bringer her Giro d’Italia odds, samt optakt og spilforslag til det store italienske etapeløb.

Odds på Giro d'Italia 2020

Odds på Giro d'Italia 2020

Herunder finder du de bedste odds på Giro d’Italia 2020. Du kan spille på alle trøjerne og dagens etape.

Hvem vinder 21. etape (søndag d. 25. oktober)?
Filippo Ganna: 1,20 – SPIL HER!*

Rohan Dennis: 4,75 – SPIL HER!*

Victor Campenaerts: 17,00 – SPIL HER!*

Mikkel Bjerg: 17,00 – SPIL HER!*

Joao Almeida: 23,00 – SPIL HER!*

Hvem vinder det samlede klassement?
Teo Geoghegan Hart: 1,15 – SPIL HER!*

Jai Hindley: 5,00 – SPIL HER!*

Wilco Kelderman: 51,00 – SPIL HER!*

Pelle Bilbao: 401,00 – SPIL HER!*

Joao Almeida: 501,00 – SPIL HER!*

Jakob Fuglsang: 1001,00 – SPIL HER!*

Odds senest opdateret d. 24. oktober 2020 kl. 19:40. Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se flere odds på Giroen (både vinder- og etapeodds).

De største favoritter i Giro d’Italia

I det følgende gennemgår vi de største favoritter til at triumfere ved Giro d’Italia 2020.

Geraint Thomas
34-årige Geraint Thomas blev fravalgt til Tour de France af INEOS Grenadiers, og det har åbnet døren for, at han kan gå efter at vinde Giro d’Italia for første gang i karrieren. Den tidligere Tour de France-vinder kommer med en tredjeplads til VM i enkeltstart i bagagen og en samlet andenplads i Tirreno-Adriatico, men ellers har det været småt med resultaterne i 2020 for Geraint Thomas. INEOS Grendadiers’ hold er fyldt med temporyttere, hvor det umiddelbart kun er Tao Hart, der kan hjælpe Geraint Thomas på de mange stigninger i løbet af Giroen.

Simon Yates
Den næststørste favorit er ligeledes brite. Simon Yates kører for australske Mitchelton-Scott og er 28 år. For nyligt sejrede han i opvarmningsløbet til Giro d’Italia, Tirreno-Adriatico, hvor han endte foran Geraint Thomas og Rafal Majka. Simon Yates har kørt Giro d’Italia to gange tidligere i karrieren, og han hentede to etapesejre i sin debut i det italienske etapeløb i 2018. Sidste år endte han som nummer otte samlet.

Steven Kruijswijk
Steven Kruijswijk var udset til at skulle være en af Primoz Roglic’ løjtnanter i Tour de France, men et styrt i optaktsløbet Critérium du Dauphine tvang ham til at droppe Tour de France, hvilket åbner døren for, at han kan køre Giro’d’Italia. Steven Kruijswijk er 33 år gammel og fra Holland. Han har stillet til start i Giro d’Italia hele syv gange. Senest var i 2017, hvor han dog måtte udgå på næstsidste etape. Hans bedste resultat i det italienske etapeløb er en samlet fjerdeplads i 2016, hvor han tre etaper i træk endte på en andenplads, og undervejs i løbet havde den lyserøde førertrøje i fem dage.

Jakob Fuglsang
Danske Jakob Fuglsang skal både forsvare de danske farver, men også de lyseblå Astana-farver. Han har et utroligt stærkt hold i ryggen, som umiddelbart ligner det bedste hold, når feltet rammer højderne. Med Miguel Angel López, Óscar Rodriguez og Aleksandr Vlasov ser Fuglsang ud til at være rigtigt godt pakket ind i bjergene. Fuglsang har én gang tidligere kørt Giro d’Italia, tilbage i 2016. Her brugte danskeren Giroen som optakt til OL i Brasilien, og det udmyntede sig i en samlet 16. plads. Som bekendt endte Jakob Fuglsang for nyligt som nummer fem til VM.

Vincenzo Nibali
Hajen fra Messina aka. Vincenzo Nibali skal forsøge at forsvare de italienske farver ved årets Giro d’Italia, og han er den i favoritfeltet med størst erfaring. Med sine 35 år, og sejre i alle tre store Grand Tours, skal man aldrig afskrive den italienske veteran. Op til denne sæson er han skiftet til Trek-Segafredo, hvor han endnu har sin første sejr til gode. For nyligt blev han nummer 15 ved VM. Nibali har kørt Giro d’Italia otte gange tidligere og har vundet det to gange, i henholdsvis 2013 og 2016. I 2014 vandt han Tour de France og tilbage i 2010 vandt han Vuelta a Espana. Hans største meritter ligger altså tilbage i tiden, men stikker man fingeren frem til Hajen, så er det ikke urealistisk, at han tager hele armen.

Danskere i Giro d’Italia 2020

I det følgende gennemgår vi de danske ryttere ved Giro d’Italia 2020.

Jakob Fuglsang
Jakob Fuglsang er allerede blevet introduceret i favoritfeltet. Danskeren er 35 år og skal køre sit andet Giro d’Italia.

Jesper Hansen
Jakob Hansen er 29 år og kører for franske Cofidis. Giro d’Italia bliver hans sjette Grand Tour hidtil, hvor hans bedste samlede resultat er kommet i hans hidtil eneste deltagelse i Giro d’Italia. I 2017 endte han på en samlet 32. plads med en 18. plads som den bedste etapeplacering. Cofidis kommer uden klassementsplaner, så det er ikke utænkeligt, at Jesper Hansen får frie tøjler, og at vi ser ham i udbrud i løbet af de tre uger. Jesper Hansen var med for Danmark i det netop overståede VM, men gennemførte ikke løbet.

Mikkel Frølich Honoré
Mikkel Frølich Honoré kørte sin første Grand Tour sidste år i Giro d’Italia og skal altså endnu engang repræsentere Deceunick – Quick Step i støvlelandet. Ved sidste års Giro endte danskeren på en plads som nummer 101 samlet. For nyligt debuterede Mikkel Honoré for det danske landshold ved VM, men gennemførte ikke løbet. I starten af september kørte Mikkel Honoré det italienske etapeløb, Settimana Internazionale Coppi e Bartali, og her vandt han 2. etape, som var en enkeltstart.

Mikkel Bjerg
Mikkel Bjerg står overfor sin debut i et af de tre store etapeløb. Han er blot 21 år og kører for UAE-Team Emirates. Her skal han højst sandsynligt hjælpe kaptajnen Diego Ulissi med at holde sig til på de flade veje. Mikkel Bjerg er mest kendt for sin tempokørsel, hvor han er blandt de største talenter. I det netop overståede VM repræsenterede han Danmark på enkeltstarten og endte som nummer 17. Tidligere har han vundet U23 VM i enkeltstart tre år i træk.

Spilanbefaling: Steven Kruijswijk vinder Giroen

Steven Kruijswijk var rigtigt godt kørende, indtil et styrt forhindrende ham i at fortsætte i Dauphine i starten af august. Siden da har han restitueret og gjort sig klar til Giro d’Italia, som han pludselig har fået en stor chance for at vinde. Det må være en stor motivationsfaktor, at han skulle have ageret hjælperytter i Tour de France, men nu har muligheden for at køre sig selv på podiet. Derudover har Jumbo-Visma revanche til gode fra det tabte Tour de France. Steven Kruijswijk viste sidste år, at han kan håndtere at køre etapeløb over tre uger, da han endte som nummer tre i Tour de France. De mange højdemeter, og de mange enkeltstartskilometer, taler bestemt til hollænderens fordel, da han har kørt adskillige top 5-placeringer hjem på enkeltstart.

SpilXperten.com anbefaler: Steven Kruijswijk vinder Giro d’Italia til odds 7,50 - SPIL HER >>*

Spilforslaget er skrevet d. 1. oktober 2020 kl. 14:00. Odds kan ændre sig.

Odds på Giro d'Italia 2020

Nøgleetaperne ved Giro d’Italia 2020

I det følgende tager vi et kig på de formodede nøgleetaper ved Giro d'Italia 2020.

3. etape: Enna – Etna, 150 km
Allerede på 3. etape bliver feltet udfordret med første afslutning på toppen af et bjerg. Etapen køres på Sicilien med start i Enna og med mål på toppen af vulkanenbjerget, Etna. Etna slutter i knap 1800 meters højde, og stigningen varer næsten 20 kilometer, så allerede fra tredjedagen kan der komme store tidsforskelle i det samlede klassement.

15. etape: Base Aerea Rivolto – Piancavallo, 185 km
Efter et par flade og kuperede etaper, så venter der på 15. etape en ægte bjergetape med stigninger hele dagen, og med en stigning i slutningen af etapen. Etapen starter i lufthavnen, Base Aerea Rivolto I nærheden af Udine i det nordlige Italien. Herfra skal rytterne østpå til skiområdet, Piancavallo. Etapen indeholder tre 2. kategori-stigninger og slutter på toppen af en kategori 1-stigning i 1290 meters højde.

17. etape: Bassano del Grappa – Madonna di Campiglio, 203 km
17. etape kan også vise sig at være afgørende. Igen en rigtig Giro-etape, hvor der er bjerge det meste af dagen. Etapen går fra Bassano del Grappa og nordpå til bjergene omkring Madonna di Campiglio. Undervejs på etapen er der tre kategori 1-stigninger og en kategori 3-stigning. Etapen slutter opad på en kort, men eksplosiv stigning.

18. etape: Pinzolo – Laghi di Cancano, 207 km
18. etape indeholder det højeste punkt i årets Giro d’Italia, men inden skal rytterne først over en kategori 2-stigning fra etapens start, efterfulgt af en kategori 1-stigning. Et lille dalstykke fører feltet hen til stigningen udenfor kategori, der slutter i 2758 meters højde. Efter en halv nedkørsel slutter etapen op ad et 1. kategori bjerg.

20. etape: Alba – Sestriere, 198 km
Den næstsidste etape er igen spækket med stigninger. Fire styks, fordelt på tre kategori 1-bjerge og en kategori 2-stigning. Etapen slutter på toppen af stigningen, Sestriere, i den vestligste del af Italien. Etapen slutter i 2035 meters højde og er sidste chance for klatrene til at tage tid inden enkeltstarten på sidste etape.

Udover en masse stigninger i årets Giro d’Italia, så venter der også rytterne tre enkeltstarter, som også kan vise sig at blive afgørende i forhold til det samlede klassement:

1. etape: Monreale – Palermo, 15,1 km

14. etape: Conegliano – Valdobbiadene, 34,1 km

21. etape: Cernusco sul Naviglio – Milano, 15,7 km

Den skarpeste bookmaker med odds på Giro d’Italia

Giro d’Italia er årets tidlige cykelfest, og bookmakerne er naturligvis klar med odds på vinderen af etapeløbet. En enkelt bookmaker, nemlig LeoVegas*, skiller sig særligt positivt ud fra feltet – med både vinderodds og spil på Top3-placeringer.

Sådan spiller du på Giroen hos LeoVegas*
Følg denne overskuelige guide – så er du klar til at spille på Giro d’Italia 2020 i løbet af få øjeblikke.

1. Gå til LeoVegas.dk – KLIK HER!*

2. Vælg ”Cykling” fra menuen "Gennemse sport".

3. Vælg ”Giro d’Italia” og placer dine væddemål.

KLIK HER og spil på Giroen*

Giroen i TV

Eurosport har rettighederne til Giro d’Italia 2020, og du kan overvære samtlige 21 etaper på Eurosport og Eurosport Player. Hos Eurosport kan du både se optakt og nedtakt til Giroen, og du kan således hver dag blive klogere på, hvad du kan forvente dig – og hvordan det gik (hvis du ikke har haft tid til at se livedækningen af det kuperede cykelløb).

Fire gode tips, når du oddser på Italien Rundt og cykelløb generelt

- Slå til, hvis du ser et godt odds. Det går hurtigt med, at oddsene ændrer sig på cykling, så ser du et godt spil på Giroen, må du hellere slå til, før det er for sent.

- Hold øje med, hvornår bookmakerne kommer med odds. Når en etape er slut omkring klokken 17:30, kommer de første bookmakere typisk med odds omkring klokken 20-21. Dem begynder andre så at ”kopiere” indtil midnat, så du samme aften har mulighed for at spille hos mange forskellige bookmakere. Dagen efter kan de gode odds være væk!

- Stol på egne evner. Bookmakerne ved ikke så meget om cykling og Giroen, som de gør om fx Premier League og Superligaen. Du kan derfor sagtens opleve, at de giver meget bedre odds på en rytter, end de bør.

- Hold øje med vores ekspertpanel, hvor eksperterne løbende vil bidrage med spilforslag til etapeløbet.

Odds på Giro d'Italia 2020

Bonusser til Giro d'Italia

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting

Flere odds på Giro d'Italia

Herunder finder du flere spændende odds på Giroen.

H2H 20. etape?
Jakob Fuglsang: 1,36 – SPIL HER >>*

Vincenzo Nibali: 3,00 – SPIL HER >>*

----------------

Tao Geoghegan Hart: 2,00 – SPIL HER >>*

Jai Hindley: 1,72 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 23. oktober 2020 kl. 22:03.
Odds kan ændre sig.

Se flere odds på Giro d’Italia HER*.