Reklamelink*

Giro oddsGiro odds

Giro d’Italia 2020 cykles fra d. 3. til d. 25. oktober - med start i Budapest og slut i Milano. Den forsvarende mester, Richard Carapaz, er favorit til titelforsvar i årets første Grand Tour, hvor danske Jakob Fuglsang regnes blandt outsiderne til at snuppe den lyserøde førertrøje. Vi bringer her Giro d’Italia odds, samt optakt og spilforslag til det store italienske etapeløb.

Odds på Giro d'Italia 2020

Odds på Giro d'Italia 2020

Herunder finder du de bedste vinderodds på Giro d’Italia 2020. Bookmakerne har umiddelbart mest fidus til, at det bliver en duel mellem Richard Carapaz og Vincenzo Nibali, der sluttede henholdsvis 1'er og 2'er sidste år.

Hvem vinder det samlede klassement?
Richard Caparaz: 2,75 – SPIL HER!*

Vincenzo Nibali: 4,00 – SPIL HER!*

Remco Evenepoel: 4,50 – SPIL HER!*

Simon Yates: 6,00 – SPIL HER!*

Jakob Fuglsang: 7,00 – SPIL HER!*

Rafael Majka: 19,00 – SPIL HER!*

Marc Soler: 23,00 – SPIL HER!*

Wilco Kelderman: 26,00 – SPIL HER!*

Rohan Dennis: 34,00 – SPIL HER!*

Pavel Sivakov: 34,00 – SPIL HER!*

Odds senest opdateret d. 23. juni 2020 kl. 11:00. Odds kan ændre sig.

Afsnittene herunder opdateres frem mod løbsstart.

De største favoritter i Grand Tour-løbet

I det følgende gennemgår vi de største favoritter til at triumfere ved Giro d’Italia 2020.

Tom Dumoulin
Tom Dumoulin er bookmakernes topfavorit til at løbe med den samlede løbssejr i Giroen, og den 28-årige Sunweb-rytter har da også flere gange vist, at han har, hvad der skal til. Han snuppede 2. pladsen bag Chris Froome sidste år, og i 2017 stod han såmænd øverst på sejrsskamlen. Tom Dumoulin kører en rigtigt solid enkeltstart, og det er en af grundene til, at Giro d’Italia passer godt til ham. Her skal rytterne nemlig køre hele tre af sådanne på vejen fra Bologna til Verona. Tom Dumoulin har vundet fire etaper i Giroen i 2016, 2017 og 2018, og tre af disse var individuelle tidskørsler.

Simon Yates
Den 26-årige Mitchelton-Scott-rytter Simon Yates fik timet formen perfekt til Giro d’Italia sidste år, og med hele tre etapesejre var han en af løbets helt store oplevelser. Han kørte 13 dage i førertrøjen, inden han knækkede midtover på den 19. etape. I 2019 er han tilbage efter mere, og han har allerede vist pæn form ved at erobre bjergtrøjen i Vuelta a Andalucia.

Primoz Roglic
29-årige Primoz Roglic kørte ind over stregen i Paris som 4’er ved Tour de France sidste år, og nu er sloveneren så klar til at prøve kræfter med Giro d’Italia for første gang siden 2016. Han har vist strålende form tidligt i 2019 ved at vinde både UAE Tour (foran Alejandro Valverde) og Tirreno-Adriatico (foran Adam Yates og Jakob Fuglsang), så han er, hvor han skal være. Primoz Roglic er lidt af en all-rounder.

Egan Bernal (Opdatering: Udgået med skade forud for løbsstart)
Den unge 22-årige colombianer har fået tilliden hos Team Sky (Chris Froome venter til Tour de France), og den vævre klatrer er meget talentfuld. Han vandt klassementet i Paris-Nice, og han har et fantastisk hold, der lige har høstet roser fra netop Chris Froome i forbindelse med indsatsen i Tour of the Alps.

Spilanbefaling: Tom Dumoulin vinder Giroen

Vi går med Tom Dumoulin, når vi peger på en vinder af Giro d’Italia. De seneste sæsoner har vist, at hollænderen er i stand til at time formen flot til det italienske etapeløb, og selve løbet har en profil, der passer ham perfekt.

SpilXperten.com anbefaler: Tom Dumoulin vinder Giro d’Italia til odds 3,00 - SPIL HER >>*

Opdatering (d. 17. maj): Tom Dumoulin er styrtet og udgået af løbet.

Odds på Giro d'Italia 2020

Nøgleetaperne ved Giro d’Italia 2020

I det følgende tager vi et kig på de formodede nøgleetaper ved Giro d'Italia 2020

Etape 9: Riccione – San Marino
Løbets 9. etape er en enkeltstart på 34,8 kilometer. Det er Giroens anden tidskørsel, men hvor første etape blot er på 8,2 kilometer, har specialisterne for alvor en mulighed for at udnytte deres særlige evner her. Etapen slutter med en solid stigning på 12 kilometer, der rammer mere end 10 procent på nogle strækninger.

Etape 13: Pinerolo – Ceresole Reale
Så skal der klatres! For første gang i Giro d’Italia 2019 skal rytterne ud på 188 kilometer med målet placeret på toppen af en stigning. Der er to pæne stigninger undervejs, inden rytterne skal ud på de 44 afsluttende kilometer, der tager dem mere end 2.000 meter over havets overflade.

Etape 14: Saint-Vincent – Courmayeur
Rytterne får ikke tid til at hvile stængerne, for allerede efter den uhyggelige 13. etape venter en udfordrende 14. etape. Godt nok er den blot 131 kilometer lang, men der er hele fire stigninger undervejs, og der er således et hav af muligheder for angreb fra dem, der har noget at indhente i klassementet.

Etape 16: Lovere – Ponte di Legno
Rytterne har en hviledag forud for 226 kilometers helvedet på 16. etape, og det kan der meget vel være brug for. I hvert fald skal både Passo Gavia og Passo del Mortirolo forceres, og det er stigninger, der trækker tænder ud.

Etape 20: Feltre – Croce d’Aune-Monte Avena
Etapeløbets næstsidste etape, og den sidste reelle mulighed for de klatrere, der vil lave rav den. Mod slutningen af løbet skal rytterne forcere ikoniske Croce d’Aune, hvor procenterne ikke kommer under 10 på de seks sidste kilometer, og hvor stigningsprocenterne sågar når 16.

Den skarpeste bookmaker med odds på Giro d’Italia

Giro d’Italia er årets tidlige cykelfest, og bookmakerne er naturligvis klar med odds på vinderen af etapeløbet. En enkelt bookmaker, nemlig LeoVegas*, skiller sig særligt positivt ud fra feltet – med både vinderodds og spil på Top3-placeringer.

Sådan spiller du på Giroen hos LeoVegas*
Følg denne overskuelige guide – så er du klar til at spille på Giro d’Italia 2020 i løbet af få øjeblikke.

1. Gå til LeoVegas.dk – KLIK HER!*

2. Vælg ”Cykling” i fra menuen "Gennemse sport".

3. Vælg ”Giro d’Italia” og placer dine væddemål.

KLIK HER og spil på Giroen*

Giroen i TV

Eurosport har rettighederne til Giro d’Italia 2020, og du kan overvære samtlige 21 etaper på Eurosport og Eurosport Player. Hos Eurosport kan du både se optakt og nedtakt til Giroen, og du kan således hver dag blive klogere på, hvad du kan forvente dig – og hvordan det gik (hvis du ikke har haft tid til at se livedækningen af det kuperede cykelløb).

Fire gode tips, når du oddser på Italien Rundt og cykelløb generelt

- Slå til, hvis du ser et godt odds. Det går hurtigt med, at oddsene ændrer sig på cykling, så ser du et godt spil på Giroen, må du hellere slå til, før det er for sent.

- Hold øje med, hvornår bookmakerne kommer med odds. Når en etape er slut omkring klokken 17:30, kommer de første bookmakere typisk med odds omkring klokken 20-21. Dem begynder andre så at ”kopiere” indtil midnat, så du samme aften har mulighed for at spille hos mange forskellige bookmakere. Dagen efter kan de gode odds være væk!

- Stol på egne evner. Bookmakerne ved ikke så meget om cykling og Giroen, som de gør om fx Premier League og Superligaen. Du kan derfor sagtens opleve, at de giver meget bedre odds på en rytter, end de bør.

- Hold øje med vores ekspertpanel, hvor eksperterne løbende vil bidrage med spilforslag til etapeløbet.

Odds på Giro d'Italia 2020

Bonusser til Giro d'Italia

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
bethard
tipwin
onsidebetting

Flere odds på Giro d'Italia

Herunder finder du flere spændende odds på Giroen.

Hvem vinder 20. etape?
Miguel Angel Lopez: 3,75 – SPIL HER >>*

Vincenzo Nibali: 7,50 – SPIL HER >>*

Mikel Landa: 9,00 – SPIL HER >>*

Richard Carapaz: 9,00 – SPIL HER >>*

Hugh Carthy: 10,00 – SPIL HER >>*

Hvem vinder bjergtrøjen?
Giulio Ciccone: 1,002 – SPIL HER >>*

Richard Carapaz: 151,00 – SPIL HER >>*

Fausto Masnada: 151,00 – SPIL HER >>*

Ilnur Zakarin: 501,00 – SPIL HER >>*

Hvem vinder pointtrøjen?
Pasacal Ackermann: 1,071 – SPIL HER >>*

Arnaud Demare: 11,00 – SPIL HER >>*

Richard Carapaz: 19,00 – SPIL HER >>*

Fausto Masnada: 34,00 – SPIL HER >>*

Damiano Cima: 34,00 – SPIL HER >>*

Hvem vinder ungdomskonkurrencen?

Miguel Angel Lopez: 1,03 – SPIL HER >>*

Pavel Sivakov: 13,00 – SPIL HER >>*

Hugh Carthy: 34,00 – SPIL HER >>*

Giulio Ciccone: 251,00 – SPIL HER >>*

Valentin Madouas: 251,00 – SPIL HER >>*

Hvem vinder holdkonkurrencen?
Team Movistar: 1,025 – SPIL HER >>*

BC Astana: 29,00 – SPIL HER >>*

Bahrain Merida: 29,00 – SPIL HER >>*

Team EF Education First: 67,00 – SPIL HER >>*

Team Ineos: 151,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 1. juni 2019 kl. 10:44.
Odds kan ændre sig.

Se flere odds på Giro d’Italia HER*.