Reklame

Giro oddsGiro odds

Giroen har 100-års jubilæum i år. Fra d. 5. til d. 28. maj 2017 kører verdens bedste cykelryttere i alt 3.615 km. med start i Alghero og slut i Milano. Italienske Vincenzo Nibali trak sig sejrrigt foran Esteban Chaves og Alejandro Valverde i 2016, men den forsvarende mester er kun 2. seedet bag Nairo Quintana i år. Vi har fundet de bedste Giro d’Italia odds til dig.

Odds på Giro d'Italia 2017

Odds på Giroen 2017

Vi har samlet de bedste odds fra Giro d’Italia til dig lige her. Boookmakerne har udset sig en klar favorit i Nairo Quintana, som vandt den italienske Grand Tour tilbage i 2014. Nairo Quintana har udtalt, at han sigter efter at vinde både Giro d’Italia og Tour de France i år, så ambitionerne fejler ingenting hos den dygtige colombianer.

Hvem vinder det samlede klassement?
Nairo Quintana: 2,00 – SPIL HER!
Vincenzo Nibali: 6,50 – SPIL HER!
Steven Kruijswijk: 11,00 – SPIL HER!
Mikel Landa: 13,00 – SPIL HER!
Thibaut Pinot: 15,00 – SPIL HER!
Geraint Thomas: 15,00 – SPIL HER!
Tom Dumoulin: 17,00 – SPIL HER!
Adam Yates: 19,00 – SPIL HER!
Bauke Mollema: 19,00 – SPIL HER!
Tejay van Garderen: 35,00 – SPIL HER!

Hvem vinder pointtrøjen
Fernando Gaviria: 3,50 – SPIL HER!
Sacha Modolo: 3,60 – SPIL HER!
Giacomo Nizzolo: 3,75 – SPIL HER!
Caleb Ewan: 7,50 – SPIL HER!
Sam Bennett: 15,00 – SPIL HER!

Hvem vinder bjergtrøjen
Omar Fraile: 7,00 – SPIL HER!
Pierre Rolland: 8,00 – SPIL HER!
Alexander Foliforov: 9,00 – SPIL HER!
Mikel Landa: 8,50 – SPIL HER!
Nairo Quintana: 8,50 – SPIL HER!

De fem favoritter i Grand Tour-løbet

Nairo Quintana
Nairo Quintana vandt Giroen i 2014, og han vandt Vueltaen i 2016. Den 27-årige colombianer har vist, at han er en udholdende rytter, der er i stand til at køre klassement. Nairo Quintana har lige vist, at formen er på plads, med en etapesejr i Vuelta Asturias.

Vincenzo Nibali
Vincenzo Nibali er forsvarende mester, og derfor er det kun naturligt, at han nævnes blandt favoritterne. Han har ligesom vist, hvordan det skal gøres. Han er italiener, og han kommer til at have masser af opbakning hele vejen igennem løbet.

Steven Kruijswijk
Steven Kruijswijk har et stort talent, men det kniber med udholdenheden, når de rigtigt opslidende løb når slutfasen. Hollænderen kørte i den lyserøde førertrøje i hele fem etaper sidste år, og hans træning har været fokuseret på at tage det sidste skridt i 2017.

Mikel Landa
Mikel Landa vandt to etaper i 2015-udgaven af Giro d’Italia, men han måtte trække sig midtvejs i 2016 på grund af sygdom. Mikel Landa vil føle, at han har meget at revanchere i år, og han har vist udmærket form i opvarmningsløbene.

Thibaut Pinot
Franske Thibaut Pinot har aldrig tidligere deltaget i Giro d’Italia, og det er derfor svært at vide, hvad man skal forvente sig af rytteren. Thibaut Pinot kørte en samlet 3. plads i mål tidligere på året ved Tirreno-Adriatico, så han har såmænd allerede givet prøver på talentet i 2017.

Nøgleetaperne ved Giro d’Italia 2017

Etape 9: Montenero di Basaccia - Blockhaus
Med målstregen placeret på toppen af den massive Blockhaus-stigning, giver Etape 9 den første rigtige indikation på, hvem af klassementrytterne, der har bentøjet i orden i 2017.

Etape 10: Foligno - Montefalco
Giroens første tidskørsel. Hvad kan rytterne, når de er isoleret fra deres holdkammerater? Hvem har viljen og benene på den godt 40 kilometer lange soloudflugt?

Etape 16: Rovetta - Bormio
222 kilometer i ekstremt kuperet terræn. Der er bjergetape for alle pengene, når rytterne sadler op til etapeløb nr. 16 i dette års udgave af Giro d’Italia. Tre bjergtoppe og et mål for enden af en lang nedkørsel.

Etape 18: Moena – Ortisei/St. Ulrich
Etape nr. 18 byder på et hav af stigninger, og der er således lagt op til, at stribevis af angreb kan blive sat ind på den lyserøde førertrøje her. Det er ved at være sidste udkald, og Etape 18 frister allerede fra 10-kilometermærket.

Etape 21: Monza - Milano
Giro d’Italia konkluderer med en 28 kilometer lang individuel tidskørsel. Hvem fra toppen af klassementet har kræfterne i behold, efter alle bjergene, til at sætte det sidste skub ind?

Bookmakere med odds på Giro d’Italia

Rigtig mange bookmakere har sat odds på den italienske Giro d’Italia. Du kan naturligvis spille på vinder, top3, H2H etc. på samtlige etaperne, men du kan også allerede nu – hvad oddsene ovenfor viser – spille på langtidsspil. Hvem vinder det samlede klassement? Hvem er den skarpeste sprinter? Hvem er den bedste klatrer? Vi har kigget nærmere på odds-udvalget hos nogle udvalgte bookmakere, som det ser ud INDEN løbsstart.

Bet365
Bet365 tilbyder en stor pallette af spil til Giroen. Du kan både oddse på det samlede klassement, bjergtrøjen, pointtrøjen, ungdomskonkurrencen, holdkonkurrencen og H2H-spil i flere af kategorierne. Herudover finder du også Top3 og Top10-spil, ligesom du også kan oddse på antallet af etapesejre til konkrete ryttere. Hos Bet365 kan du desuden få 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner.

888sport
888sport er bestemt klar til cykelløb i verdensklasse. 888sport har spil på det samlede klassement, bjergtrøjen, pointtrøjen, ungdomskonkurrencen og holdkonkurrencen. Desuden har bookmakeren også rytter-specifikke spil: Hvor mange etapesejre snupper Bauke Mollema? (eksempel). 888sport har en 100 % velkomstbonus op til 2.000 kroner for dig, der ikke allerede er kunde.

Nordicbet
Hos Nordicbet kan du spille på den samlede vinder af alle de store konkurrencer i Giro d’Italia, og bookmakerne har også sat odds på klassement-top3 og -top10. Nordicbet er konkurrencedygtige på deres oddssætning, og de opererer pt. med en 100 % velkomstbonus op til 2.000 kroner.

Betfair
Betfair giver mulighed for at spille på vinderen af det samlede klassement (inklusive top3), bjergtrøjen, pointtrøjen, holdkonkurrencen og ungdomskonkurrencen. Betfair står klar til at tage imod dig med en 100 % velkomstbonus op til 2.000 kroner.

Danske Spil
Danske Spil ruller ud på de fleste Giro-markeder. Om du vil spille på klassement, bjergtrøje, pointtrøje, ungdoms- eller holdkonkurrence, så kan du gøre det hos Danske Spil. Desuden har Danske Spil en masse specials på både ryttere og hold, ligesom de har både Top10 og Top3-spil. Hos Danske Spil kan du få en 100 % velkomstbonus op til 500 kroner.

Giroen i TV

Eurosport har overtaget rettighederne til Giro d’Italia, og du kan overvære samtlige 21 etaper på Eurosport og Eurosport 2. Hos Eurosport kan du både se optakt og nedtakt til Giroen, og du kan således hver dag blive klogere på, hvad du kan forvente dig – og hvordan det gik (hvis du ikke har haft tid til at se livedækningen af det kuperede cykelløb).

Fire gode tips, når du oddser på Italien Rundt og cykelløb generelt

- Slå til, hvis du ser et godt odds. Det går hurtigt med, at oddsene ændrer sig på cykling, så ser du et godt spil på Giroen, må du hellere slå til, før det er for sent.

- Hold øje med, hvornår bookmakerne kommer med odds. Når en etape er slut omkring klokken 17:30, kommer de første bookmakere typisk med odds omkring klokken 20-21. Dem begynder andre så at ”kopiere” indtil midnat, så du samme aften har mulighed for at spille hos mange forskellige bookmakere. Dagen efter kan de gode odds være væk!

- Stol på egne evner. Bookmakerne ved ikke så meget om cykling og Giroen, som de gør om fx Premier League og Superligaen. Du kan derfor sagtens opleve, at de giver meget bedre odds på en rytter, end de bør.

- Hold øje med vores nye ekspert Birdman, som udmærker sig med sin viden om odds i forbindelse med cykelsport.

Odds på Giro d'Italia 2017

Af Peter Larsen
Google+: 
06-05-2015 16:16

Bookmakere til Giro 2016

Reklame.

bet365
betfair
888sport
bwin
nordicbet
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
leovegas
jetbull
betstars

Flere odds på Giro d'Italia

Bet365 har en lang række H2H-spil, som gælder for Giro d'Italia.

H2H-spil på Giroen
Bauke Mollema 1,61 – 2,20 Adam Yates
Nairo Quintana 1,22 – 4,00 Mikel Landa
Rui Costa 1,53 – 2,37 Jan Hirt
Steven Krujiswijk 2,10 – 1,66 Vincenzo Nibali
Tejay van Garderen 1,57 – 2,25 Davide Formolo
Thibaut Pinot 1,66 – 2,10 Geraint Thomas

Dette er blot et lille udvalg. Klik dig ind forbi Bet365 og få flere muligheder!

Specials på Giro d'Italia
Under 4,5 ryttere i førertrøjen: 2,20 - SPIL HER!
Under 160,5 ryttere gennemfører løbet: 1,60 - SPIL HER!
En dansker vinder mindst én etape: 2,70 - SPIL HER!
N. Quintana vinder over 1,5 etapesejre: 2,40 - SPIL HER!
A. Greipel vinder over 1,5 etapesejre: 2,70 - SPIL HER!
D. Bennati vinder over 0,5 etapesejre: 11,00 - SPIL HER!

Danske Spil er på banen med et hav af specials. Dette er blot et udsnit.