Reklamelink*

French Open oddsFrench Open odds

French Open 2020 løber af stablen fra d. 27. september til d. 11. oktober, og vi klæder dig her på med odds, optakt og spilforslag til en af tennissportens mest ikoniske Grand Slams. Kan Rafa Nadal tage karrierens 13. titel ved French Open? Og har Serena Williams en chance hos kvinderne? Vi bringer her de bedste French Open odds og French Open spiltips.

Odds på French Open 2020

French Open 2020 odds

Herunder kan du se bookmakernes vinderodds på French Open.

Herrernes French Open odds

Oddssætningen afslører, at den 12-dobbelte mester, Rafa Nadal, er storfavorit til at tage titlen hos herrerne.

Hvem vinder turneringen?
Rafael Nadal: 2,10 – SPIL HER >>*

Novak Djokovic: 3,10 – SPIL HER >>*

Dominic Thiem: 5,00 – SPIL HER >>*

Stefanos Tsitsipas: 36,00 – SPIL HER >>*

Daniil Medvedev: 41,00 – SPIL HER >>*

Alexander Zverev: 61,00 – SPIL HER >>*

Diego Schwartzman: 76,00 – SPIL HER >>*

Stan Wawrinka: 76,00 – SPIL HER >>*

Andrey Rublev: 91,00 – SPIL HER >>*

Denis Shapovalov: 126,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere French Open odds.

Kvindernes French Open odds

Bookmakerne anser Simona Halep for at være den største favorit hos kvinderne ved French Open.

Hvem vinder turneringen?
Simona Halep: 3,75 – SPIL HER >>*

Garbine Muguruza: 8,00 – SPIL HER >>*

Victoria Azarenka: 12,00 – SPIL HER >>*

Serena Williams: 14,00 – SPIL HER >>*

Elina Svitolina: 17,00 – SPIL HER >>*

Petra Kvitova: 23,00 – SPIL HER >>*

Karolina Pliskova: 23,00 – SPIL HER >>*

Kiki Bertens: 26,00 – SPIL HER >>*

Elise Mertens: 29,00 – SPIL HER >>*

Marketa Vondrousova: 29,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere French Open 2020 odds.

Odds senest opdateret d. 26. september 2020 kl. 10:40. Odds kan ændre sig.

Læs også: Optakt til Jennifer Brady - Clara Tauson

Favoritter ved French Open 2020

I det følgende tager vi et kig på de største favoritter til at triumfere hos henholdsvis herrerne og kvinderne.

Gruskongen Rafa Nadal og alle de andre
Det giver sig selv, at en mand, der har vundet turneringen vanvittige 12 gange, fortjener at trække overskrifterne. Rafa Nadal er – selvfølgelig – forsvarende mester. Den spanske gruskonge har tilegnet sig et spil, der passer perfekt til gruset i Paris, hvor han for alvor får fuldt udbytte af sin aggressive stil og sin topspundne forhånd. I de to seneste French Open-finaler har Rafa Nadal besejret Dominic Thiem, og det bliver spændende at se, om østrigeren kan løfte sit spil endnu et hak – boostet af karrierens første Grand Slam-titel, som han lige har hentet ved US Open. Bemærk dog, at Dominic Thiem – ligesom mange af de andre spillere – skal forsøge at lave en lyntransition fra hardcourt til grus, mens Rafa Nadal, der valgte at sige ”Nej tak” til US Open, har haft bedre tid til at spille sig ind på underlaget.

Foruden Rafa Nadal og Dominic Thiem, er det spillere som Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev og Daniil Medvedev, man skal holde øje med. Novak Djokovic blev diskvalificeret i US Open for at skyde en bold i hovedet på en linjedommer, mens Stefanos Tsitsipas leverede et mindeværdigt kollaps mod Borna Coric i 3. runde. Daniil Medvedev og Alexander Zverev blev begge besejret af Thiem, i henholdsvis semifinale og finale.

Bemærk: Roger Federer deltager ikke ved French Open 2020. Nick Kyrgios, Milos Raonic, Kyle Edmund og Fernando Verdasco er også blandt spillerne, der ikke deltager.

Kan Simona Halep triumfere på gruset igen?
Eftersom US Open-vinderen Naomi Osaka har trukket sig forud for turneringsstart, er Simona Haleps favoritværdighed til titlen blot vokset. Seks af spillerne fra kvindernes Top 8 deltog slet ikke ved US Open pga. coronafrygt, og en af de fraværende var Simona Halep. Rumæneren, der vandt French Open i 2018, regnes for ret klar favorit til at tage karrierens tredje Grand Slam-sejr, og hendes solide defensiv plejer da også at gå usædvanligt godt til grus. En anden spiller, der burde trives godt på underlaget, er Elina Svitolina, og bookmakernes oddssætning afspejler da også, at ukraineren har ganske fine muligheder.

Kiki Bertens er et navn, der springer i øjnene på listen over favoritter. Forklaringen skal findes i, at hollænderen har en eminent timing på gruset – og de seneste år lader hun også til at have fået en større tro på egne evner. Bertens, som kan slå hårdere end de to førnævnte, har en 2016-semifinale som sit bedste resultat i turneringen, men får hun en god lodtrækning, kan hun blive rigtigt giftig. Blandt favoritterne finder vi også Victoria Azarenka og Jennifer Brady, der begge har været blandt de absolut bedste på denne side af coronapausen.

Bemærk også, at der er dansk deltagelse ved 17-årige Clara Tauson, som har formået at kvalificere sig til hovedturneringen.

Bemærk: Den forsvarende mester, Ashleigh Barty, deltager ikke ved French Open 2020. Naomi Osaka, der lige har vundet US Open for anden gang, er heller ikke i feltet, og fraværende er også spillere som Bianca Andreescu og Belinda Bencic.

Spilforslag til Roland Garros

Herunder kan du se vores spilanbefalinger til French Open-turneringen.

Hvem vinder French Open? (herrer)

Dominic Thiem. Vi bliver nødt til at pege på østrigeren, der lige har fået et ordentligt skud selvtillid oven på US Open-triumfen – og som jo altså har et spil, der passer emininet til grusunderlaget i Paris. Oddset på den oplagte vinder, Rafa Nadal, virker for lavt – særligt med tanke på, at spanieren lige har tabt til Diego Schwartzman i Rom. Novak Djokovic er også foran Thiem i bookmakernes favoritfelt, men her er det værd at bemærke, at Thiem faktisk har slået serberen i spillernes to seneste møder ved French Open (heriblandt semifinalen fra 2019).

Dominic Thiem nåede finalen ved French Open i både 2018 og 2019, og han ligner en mand, der er klar til at tage det sidste skridt.

SpilXperten.com anbefaler: Dominic Thiem vinder French Open til odds 5,00 – SPIL HER >>*

Hvem vinder French Open? (kvinder)

Simona Halep. Rumæneren har varmet op med turneringssejre på gruset i både Prag og Rom, og hun deltog slet ikke i USA, så sulten bør være intakt. Med Naomi Osaka ude er der ikke umiddelbart nogen spillere i feltet, der har leveret på et så konsistent, højt niveau, at Simona Halep for alvor bør komme i problemer. Serena Williams mangler bevægelighed, og Halep har lige tanket selvtillid med sejren over Muguruza.

SpilXperten.com anbefaler: Simona Halep vinder French Open til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Bookmakere med French Open 2020 odds

De danske bookmakere er dygtige til at dække French Open, så du har masser af muligheder, hvis du ønsker af oddse på årets største tennisturnering. Vi fremhæver herunder nogle af de allerskarpeste bookmakere til spil på tennis.

bet365*
Hos bet365* kan du spille på vinderen i både herre- og kvindeturneringen, og der er også French Open odds på samtlige kampe i hver enkelt runde. Særligt attraktivt er det desuden, at du hos bet365* kan live streame kampene fra Grand Slam-turneringen, hvis du sørger for at have penge stående på din sportssaldo. OBS. Geo-restriktioner gælder, ændringer kan forekomme.

Unibet*
Unibet* bør også være i din portefølje, hvis du gerne vil tjene en god mønt på French Open. Kambi-bookmakeren er garant for konkurrencedygtige French Open odds, både når det kommer til langtidsspil og dag-til-dag spil.

Nordicbet*
Nordicbet* er en anden bookmaker, der altid er hurtigt ude med saftige odds til French Open. I skrivende stund finder du vinderspil på både herrernes og kvindernes turnering, ligesom der også er masser af French Open 2020 odds til dig på de enkelte kampe, så snart turneringen ruller.

French Open 2020 odds tips

Vi dækker de største French Open-kampe med optakter, du kan finde direkte på forsiden. Herudover har vi skarp tennis-ekspertise i form af Bech (+107 % TBP), som løbende vil udkomme med spiltips til turnerningen. Eksperternes spiltips kan du altid finde i ekspertpanelet.

French Open i TV

French Open vises som altid på Eurosport 1 og Eurosport Player. Kanalerne har tradition for at følge turneringen tæt, og de viser både kampe, optakter, studie med analyser og masser af reaktioner. På Eurosport Player kan du typisk vælge frit mellem et stort udvalg af kampe, der spilles simultant.

Historik: Tidligere vindere af French Open

Det er henholdsvis Rafa Nadal og Ashleigh Barty, der er forsvarende mestre i den prestigefulde grusturnering.

Herrer
2019: Rafa Nadal

2018: Rafa Nadal

2017: Rafa Nadal

2016: Novak Djokovic

2015: Stan Wawrinka

2014: Rafa Nadal

2013: Rafa Nadal

2012: Rafa Nadal

2011: Rafa Nadal

2010: Rafa Nadal

Kvinder
2019: Ashleigh Barty

2018: Simona Halep

2017: Jelena Ostapenko

2016: Garbine Muguruza

2015: Serena Williams

2014: Maria Sharapova

2013: Serena Williams

2012: Maria Sharapova

2011: Li Na

2010: Francesca Schiavone

Odds på French Open 2020

Bonusser til French Open

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting