Reklame

French Open oddsFrench Open odds

French Open 2017 løber fra d. 28. maj til d. 11. juni, og vi klæder dig her på med de bedste odds til en af tennissportens mest ikoniske Grand Slams. Hvem er favoritterne, og hvem har en outside chance for at gå langt i turneringen? Det ser vi nærmere på herunder, hvor vi selvfølgelig også kommenterer på danske Caroline Wozniackis muligheder. Vi bringer her de bedste French Open odds til dig.

Odds på herrerne ved French Open 2017

Rafael Nadal er tilbage i topform, og det har bookmakerne bidt mærke i. Spanieren er tårnhøj favorit til at løbe med sin titel nr. 10 ved French Open, og den eneste seriøse konkurrent er (ifølge bookmakerne) Novak Djokovic. Roger Federer stiller ikke op, da han er i gang med forberedelserne til Wimbledon.

Herrer
Rafael Nadal: 1,90 – SPIL HER >>
Novak Djokovic: 5,00 – SPIL HER >>
Stanislas Wawrinka: 15,00 – SPIL HER >>
Dominic Thiem: 17,00 – SPIL HER >>
Andy Murray: 18,00 – SPIL HER >>
Alexander Zverev: 19,00 – SPIL HER >>
Juan Martin Del Potro: 67,00 – SPIL HER >>
David Goffin: 67,00 – SPIL HER >>
Kei Nishikori: 67,00 – SPIL HER >>
Milos Raonic: 81,00 – SPIL HER >>

Odds på kvinderne ved French Open 2017

Den mest vindende spiller på WTA-touren, Serena Williams, er ikke klar til at stille op ved French Open. Derfor er det rumænske Simona Halep, der løber med favoritværdigheden. Caroline Wozniacki kan spilles som turneringsvinder til odds 41 hos Betfair.

Kvinder
Simona Halep: 6,00 – SPIL HER >>
Elina Svitolina: 8,50 – SPIL HER >>
Svetlana Kuznetsova: 12,00 – SPIL HER >>
Garbine Muguruza: 13,00 – SPIL HER >>
Kristina Mladenovic: 13,00 – SPIL HER >>
Karolina Pliskova: 19,00 – SPIL HER >>
Angelique Kerber: 21,00 – SPIL HER >>
Kiki Bertens: 26,00 – SPIL HER >>
Johanna Konta: 29,00 – SPIL HER >>
Anastasia Pavlyuchenkova: 34,00 – SPIL HER >>
Caroline Wozniacki: 41,00 – SPIL HER >>

Bookmakere med odds på French Open 2017

De danske bookmakere er dygtige til at dække French Open, så du har masser af muligheder, hvis du ønsker af oddse på årets største tennisturnering. Vi fremhæver herunder nogle af de allerskarpeste bookmakere til spil på tennis.

888sport
888sport har et omfattende udvalg på French Open 2017. Du kan allerede nu spille på vinderen i både herre- og kvindeturneringen, og der er også odds på samtlige kampe i hver enkelt runde. Du har både mulighed for at spille ”lige på” og tildele spillerne handicaps. Hos 888sport kan du desuden – som ny bruger – glæde dig over en 100 % velkomstbonus op til 2.000 kroner. Denne kan du pt. kombinere med et 200 % profitboost til netop French Open.

Nordicbet
Nordicbet er en anden bookmaker, der altid er hurtigt ude med saftige odds til French Open. I skrivende stund finder du vinderspil på både herrernes og kvindernes turnering, ligesom der også er masser af kamp-odds til dig allerede. Har du fidus til eksempelvis Svetlana Kuznetosva, giver det mening at spille hos Nordicbet, som giver den højeste tilbagebetaling på russeren. Nordicbet har lige nu en 100 % velkomstbonus op til 2.000 kroner til alle nye kunder.

Betfair
Betfair er den mest Wozniacki-skeptiske bookmaker i år. Tror du på danskeren, skal du ind forbi Betfair og hente massive odds 41. Betfair ligger aktuelt højest på en række af vinder-spillene, så hvis du ønsker at placere et langtidsvæddemål på French Open, er Betfair et oplagt sted at kigge. Betfair har også et fint katalog af spil på de enkelte kampe, når først turneringen ruller. Nye kunder kan pt. glæde sig over en 100 % velkomstbonus op til 2.000 kroner hos Betfair.

French Opens favoritter og Wozniacki

Som oddsene indikerer, er Rafael Nadal den helt store favorit til at løbe med herrernes titel ved French Open 2017. Vinder Rafael Nadal, vil det være hans tiende triumf på gruset i Paris. Imponerende! Rafael Nadal har allerede vundet på gruset i Monte Carlo, Barcelona og Madrid frem mod French Open, så den rutinerede tennisdarling har vist, at formen er, hvor den skal være. Den mest seriøse udfordrer er umiddelbart den forsvarende mester Novak Djokovic, men serberen er pt. et stykke fra fordoms styrke. Et sjovere bud er måske Alexander Zverev eller Dominic Thiem fra NEXTGEN. Zverev vandt grus-turneringen i Rom, mens Theim nåede finalen i både Barcelona og Madrid.

På kvindesiden har bookmakerne ikke fundet en lige så oplagt favorit. WTA-eliten har skiftedes lidt til at tage titlerne i år, og særligt på gruset er der ingen oplagt vinder. Simona Halep har leveret et par flotte turneringer på det seneste, og derfor er rumæneren udråbt til favorit. Dette foran Elina Svitolina, der slog netop Simona Halep i finalen i Rom (og i øvrigt også vandt i Istanbul). Den forsvarende mester er Garbine Muguruza, og spanieren kan lige nu spilles til odds 13 ved Betfair.

Caroline Wozniacki bliver ikke spået mange chancer af bookmakerne, og det hænger selvfølgelig sammen med, at danskeren har set presset ud på det seneste. Hun startede året rigtig flot på hard court, men hun har haft en elendig grus-sæson, og hun døjer stadig med en del skader og svigtende form. Caroline Wozniacki har en 2010-kvartfinale ved French Open som bedste resultat i turneringen.

Live streaming af French Open 2017 + TV

French Open vises som altid på Eurosport og Eurosport 2. Kanalerne har tradition for at følge turneringen tæt, og de viser både kampe, optakter, studie med analyser og masser af reaktioner. Både Bet365 og Unibet har desuden erhvervet rettighederne til at vise kampene via live streaming, så du kan med fordel klikke dig ind forbi bookmakerne, hvor du så også har et bredt liveodds-udbud lige ved hånden samtidig.

Odds på French Open hos Betfair

22-05-2015 16:21