Reklamelink*

French Open oddsFrench Open odds

French Open 2020 løber fra d. 20. september til d. 4. oktober, og vi klæder dig her på med de bedste odds, optakt og spilforslag til en af tennissportens mest ikoniske Grand Slams. Hvem er favoritterne, og hvem er outsiderne til at gå langt i turneringen? Det ser vi nærmere på herunder! Vi bringer her de bedste French Open odds og French Open spiltips.

Odds på French Open 2020

Odds på herrerne ved French Open 2020

Herunder får du et udpluk af bookmakernes odds på French Open 2020.

Hvem vinder French Open (herrer)?

Rafael Nadal: 2,05 – SPIL HER >>*

Novak Djokovic: 3,20 – SPIL HER >>*

Dominic Thiem: 4,00 – SPIL HER >>*

Stefanos Tsitsipas: 18,00 – SPIL HER >>*

Alexander Zverev: 21,00 – SPIL HER >>*

Daniil Medvedev: 34,00 – SPIL HER >>*

Stan Wawrinka: 41,00 – SPIL HER >>*

Cristian Garin: 51,00 – SPIL HER >>*

Gael Monfils: 51,00 – SPIL HER >>*

Casper Ruud: 51,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere vinderodds på French Open 2020.

Odds på kvinderne ved Ronald Garros 2020

Hvem løber med den samlede sejr blandt kvinderne? Se bookmakernes odds på Roland-Garros herunder.

Hvem vinder French Open (kvinder)?

Simona Halep: 5,50 – SPIL HER >>*

Ashleigh Barty: 9,00 – SPIL HER >>*

Kiki Bertens: 11,00 – SPIL HER >>*

Bianca Andreescu: 14,00 – SPIL HER >>*

Cori Gauff: 15,00 – SPIL HER >>*

Garbine Muguruza: 15,00 – SPIL HER >>*

Serena Williams: 16,00 – SPIL HER >>*

Petra Kvitova: 21,00 – SPIL HER >>*

Naomi Osaka: 21,00 – SPIL HER >>*

Karolina Pliskova: 21,00 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 23. juni 2020 kl. 10:40. Odds kan ændre sig.

Afsnittene herunder opdateres frem mod turneringsstart.

French Opens favoritter

Selvom Rafael Nadal snublede i både Monte Carlo, Barcelona og Madrid, er han fortsat bookmakernes bedste bud på en vinder af French Open. Han vandt da også den seneste store turnering i Rom, så formen er, hvor den skal være. Den spanske gruskonge har allerede vundet French Open 11 gange i karrieren, så han ved, hvad der kræves. Det problematiske (fra et nadalsk perspektiv) er, at et par af de skarpe spillere med enhåndsbaghånd er begyndt at kunne neutralisere Nadals topspin ret pænt.

De mest seriøse udfordrere er Novak Djokovic og Dominic Thiem. Serberen tog titlen i Madrid uden at afgive et eneste sæt, og Dominic Thiem triumferede såmænd i Barcelona. Altså har vi at gøre med to spillere, der har ganske friske turneringssejre med i bagagen, og som naturligvis kommer med stor selvtillid. Novak Djokovic har dog lige tabt Rom-finalen til Nadal, så spørgsmålet er, hvad det har gjort ved serberens selvtillid. I samme turnering tabte Dominic Thiem til rutinerede Fernando Verdasco.

Bemærk også, at Roger Federer stiller til start i år. Han leverede faktisk ganske lovende spil i Madrid (hvor han missede matchbolde mod Thiem), og måske den schweiziske maestro har noget gemt i ærmet til French Open. Roger Federer trak sig fra Rom-turneringen efter to sejre, og selvom det hed sig, at der var skadesproblemer, spekulerer flere medier i, at schweizeren simpelthen bare sparede sig selv frem mod Grand Slam-turneringen i Paris.

En mand som Stefanos Tsitsipas fortjener også at blive fremhævet. Grækeren har haft stor succes tidligt i 2019, men spørgsmålet er, om han har nok tilbage i tanken til to opslidende Grand Slam-uger i Paris.
---
Hos kvinderne må man ikke vente sig for meget af Caroline Wozniacki. Godt nok har danskeren samarbejdet med grus-kompetente Francesca Schiavone, men det hjælper altså ikke noget, hvis hun hele tiden må trække sig med forskellige skader. Wozniacki var hverken i stand til at færdiggøre en kamp i Madrid eller Rom, så det ligner et tidligt dansk exit i Paris.

Bookmakernes bedste bud på en vinder er Simona Halep, der også vandt turneringen sidste år. Halep har længe haft talentet og arbejdsomheden, men der har været et mindre finalekompleks for rumæneren – ikke mindst i Grand Slam-sammenhæng. Hun vandt så French Open sidste år, og måske det var forløsningen? Det er dog ikke vildere end, at hun lige har tabt Madrid-finalen til Kiki Bertens. Efterfølgende tabte hun også i første runde af Roma Open til kometen Marketa Vondrousova.

Netop Kiki Bertens regnes som en af favoritterne til Roland Garros i 2019. Hollænderen har masser af power, og så bevæger hun sig rigtigt godt på gruset. I favoritfeltet finder man også Serena Williams, der måtte trække sig fra Rom med en knæskade (hun siger dog, at hun bliver klar til French Open), og spillere som Naomi Osaka og Petra Kvitova. Naomi Osaka er bare 21 år, men hun har allerede to Grand Slam-titler på CV’et. Petra Kvitova har også vundet to Grand Slam-titler, men de er begge kommet på Wimbledon-anlægget, hvor tjekken får fuld valuta for sin enorme serv.

Lodtrækningen er nu (d. 24. maj) foretaget, og du kan se resultatet af denne HER.

Spilforslag til Roland Garros

Herunder kan du se vores spilanbefalinger til French Open-turneringen.

Nadal tager sin 12. titel ved French Open
Efter at have været lige-ved-og-næsten, gik tingene op i en højere enhed for Rafa Nadal i Rom. Den spanske gruskonge slog Novak Djokovic med 6-0 4-6 6-1 i finalen, og dermed fik han tiltrængt oprejsning oven på det smertefulde nederlag til hhv. Stefanos Tsitsipas (han slog faktisk også grækeren i Rom-semifinalen) og Dominic Thiem (Barcelona). De to unge spillere er blandt dem, der ikke frygter Nadal, men selvom nerverne måske ikke sætter ind, så er en 5-sæts Grand Slam altså noget andet end de vanlige 3-sættere – og noget, der tilgodeser den bundrutinerede fighter, Rafa Nadal.

Nadal har allerede vundet turneringen 11 gange tidligere i karrieren, og han skal være pæn favorit til at tage en 12. turneringssejr i Paris.

SpilXperten.com anbefaler: Nadal vinder herrernes French Open til odds 2,20 hos Nordicbet - SPIL HER >>*

Bencic snyder favoritterne i Roland Garros
Der har været rigtigt mange overraskelser på WTA-touren i år, og man tør dårligt nok sætte sin lid til favoritten, den forsvarende mester Simona Halep. Vi synes i hvert fald, at oddset på rumæneren er for lavt. Et sjovere odds finder vi på Belinda Bencic, der nåede semifinalen i Madrid (hvor hun tabte til Halep i tre sæt), og som tidligere på året tog titlen i Dubai (slog her både Sabalenka, Halep, Svitoliva og Kvitova i tre sæt på vej mod triumfen). Schweizeren er et stort talent, og hun er ikke så langt fra karrierens første Grand Slam-titel, som oddset antyder.

SpilXperten.com anbefaler: Bencic vinder kvindernes French Open til odds 41,00 hos Unibet - SPIL HER >>*

Spilforslag er skrevet d. 21. maj 2019. Odds kan ændre sig.

Bookmakere med odds på den franske Grand Slam

De danske bookmakere er dygtige til at dække French Open, så du har masser af muligheder, hvis du ønsker af oddse på årets største tennisturnering. Vi fremhæver herunder nogle af de allerskarpeste bookmakere til spil på tennis.

bet365*
bet365* har et omfattende udvalg på French Open 2019. Du kan spille på vinderen i både herre- og kvindeturneringen, og der er også odds på samtlige kampe i hver enkelt runde. Særligt attraktivt er det desuden, at du hos bet365* kan live streame kampene fra Grand Slam-turneringen.

KLIK HER* for at live streame French Open.

Unibet*
Unibet* bør også være i din portefølje, hvis du gerne vil tjene en god mønt på French Open. Bookmakeren har pt. det flotteste odds på Caroline Wozniacki som turneringsvinder, så har du fidus til danskeren, kan du med fordel gøre din indsats hos Unibet*. Det er også hos Unibet*, at du finder det højeste odds på Stefanos Tsitsipas hos herrerne.

Nordicbet*
Nordicbet* er en anden bookmaker, der altid er hurtigt ude med saftige odds til French Open. I skrivende stund finder du vinderspil på både herrernes og kvindernes turnering, ligesom der også er masser af kamp-odds til dig allerede.

Live streaming af French Open 2020 + TV

French Open vises som altid på Eurosport og Eurosport 2. Kanalerne har tradition for at følge turneringen tæt, og de viser både kampe, optakter, studie med analyser og masser af reaktioner. bet365* har desuden erhvervet rettighederne til at vise kampene via live streaming, så du kan med fordel klikke dig ind forbi bookmakeren, hvor du så også har et bredt liveodds-udbud lige ved hånden samtidig.

KLIK HER* for at live streame French Open.

Odds på French Open 2020

Bonusser til French Open

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
bethard
tipwin
onsidebetting