Reklame*

French Open oddsFrench Open odds

French Open 2018 løber fra d. 27. maj til d. 10. juni, og vi klæder dig her på med de bedste odds til en af tennissportens mest ikoniske Grand Slams. Hvem er favoritterne, og hvem har en outside chance for at gå langt i turneringen? Det ser vi nærmere på herunder, hvor vi selvfølgelig også kommenterer på danske Caroline Wozniackis muligheder. Vi bringer her de bedste French Open odds til dig.

Odds på French Open 2018

Odds på herrerne ved French Open 2018

Rafael Nadal er tilbage i topform, og det har bookmakerne bidt mærke i. Spanieren er tårnhøj favorit til at løbe med sin titel nr. 11 ved French Open, og de nærmeste forfølgere er (ifølge bookmakerne) Alexander Zverev, Novak Djokovic og Dominic Thiem. Roger Federer har igen i år valgt at droppe grussæsonen, og Andy Murray er et af de større navne på listen over skadesfraværende.

Herrer
Rafael Nadal: 1,40 – SPIL HER >>*
Alexander Zverev: 11,00 – SPIL HER >>*
Novak Djokovic: 14,00 – SPIL HER >>*
Dominic Thiem: 15,00 – SPIL HER >>*
Marin Cilic: 51,00 – SPIL HER >>*
David Goffin: 51,00 – SPIL HER >>*
Juan Martin Del Potro: 61,00 – SPIL HER >>*
Kei Nishikori: 67,00 – SPIL HER >>*
Grigor Dimitrov: 67,00 – SPIL HER >>*
Stan Wawrinka: 91,00 – SPIL HER >>*

Odds kl. 20:00 d. 25. maj, odds kan ændre sig.

Odds på kvinderne ved Ronald Garros 2018

Serena Williams er tilbage hos kvinderne, men bookmakerne har ikke gjort den rutinerede amerikaner til favorit. Det er i stedet Simona Halep, som endnu har til gode at vinde en Grand Slam-titel, der løber med favoritværdigheden foran Rom-vinderen Elina Svitolina.

Kvinder
Simona Halep: 7,00 – SPIL HER >>*
Elina Svitolina: 7,50 – SPIL HER >>*
Maria Sharapova: 12,00 – SPIL HER >>*
Petra Kvitova: 15,00 – SPIL HER >>*
Jelena Ostapenko: 15,00 – SPIL HER >>*
Serena Williams: 14,00 – SPIL HER >>*
Karolina Pliskova: 17,00 – SPIL HER >>*
Garbine Muguruza: 16,00 – SPIL HER >>*
Daria Kasatkina: 21,00 – SPIL HER >>*
Kiki Bertens: 26,00 – SPIL HER >>*
---
Caroline Wozniacki: 26,00 – SPIL HER >>*

Odds kl. 20:00 d. 25. maj, odds kan ændre sig.

Bookmakere med odds på den franske Grand Slam

De danske bookmakere er dygtige til at dække French Open, så du har masser af muligheder, hvis du ønsker af oddse på årets største tennisturnering. Vi fremhæver herunder nogle af de allerskarpeste bookmakere til spil på tennis.

888sport*
888sport* har et omfattende udvalg på French Open 2018. Du kan spille på vinderen i både herre- og kvindeturneringen, og der er også odds på samtlige kampe i hver enkelt runde. Du har både mulighed for at spille ”lige på” og tildele spillerne handicaps. Hos 888sport* kan du desuden – som ny bruger – glæde dig over en 100 % velkomstbonus på op til 1.000 kroner.

Nordicbet*
Nordicbet* er en anden bookmaker, der altid er hurtigt ude med saftige odds til French Open. I skrivende stund finder du vinderspil på både herrernes og kvindernes turnering, ligesom der også er masser af kamp-odds til dig allerede. Har du fidus til eksempelvis Juan Martin Del Potro, giver det mening at spille hos Nordicbet*, som giver den højeste tilbagebetaling på argentineren. Nordicbet* giver lige nu nye spillere op til 500 kroner i risikofrit spil + et ekstra risikofrit VM-spil på 100 kroner.

Betfair*
Betfair* er den mest Dimitrov-skeptiske bookmaker i år. Tror du på bulgareren, skal du ind forbi Betfair* og hente massive odds 67. Betfair* er altid pænt med på vinder-spillene, så hvis du ønsker at placere et langtidsvæddemål på French Open, er Betfair* et oplagt sted at kigge. Betfair* har også et fint katalog af spil på de enkelte kampe, når først turneringen ruller. Nye kunder kan pt. glæde sig over en 100 % velkomstbonus på op til 1.000 kroner.

French Opens favoritter og Wozniacki

Som oddsene indikerer, er Rafael Nadal den helt store favorit til at løbe med herrernes titel ved French Open 2018. Vinder Rafael Nadal, vil det være hans 11. triumf på gruset i Paris. Imponerende! Rafael Nadal er forsvarende mester i turneringen, og den rutinerede tennisdarling trives med presset (både det fysiske og det mentale) på Grand Slam-niveau. Den mest seriøse udfordrer er umiddelbart grus-specialisten Dominic Thiem, der fik skovlen under Nadal i Madrid, men måske en Novak Djokovic, der er i færd med at spille sig i form, også kan drille den spanske favorit. Senest har Alexander Zverev også meldt sig på banen med ikke færre end tre grus-finaler på stribe (han vandt de to og tabte til Nadal i den tredje).

På kvindesiden har bookmakerne ikke fundet en lige så oplagt favorit. WTA-eliten har skiftedes lidt til at tage titlerne i år, og særligt på gruset er der ingen oplagt vinder. Simona Halep har været tæt på ved French Open af flere omgange, og derfor er rumæneren bookmakernes bedste bud på en vinder. Man kan dog ikke afvise sultne Serena Williams, der er ved at spille sig i form efter sin lange graviditetspause, og som i øvrigt må være ekstra motiveret ved udsigten til en potentiel tredje runde blockbuster mod Maria Sharapova. Et andet friskt bud er Elina Svitolina, der kommer lige fra en turneringssejr i Rom.

Caroline Wozniacki har fået en svær lodtrækning, der efterlader hende uden specielt gode muligheder på gruset i Paris. Det har frem mod turneringen også haltet lidt med grus-præstationerne, så selvom danskerens fokus på underlaget tilsyneladende har været skruet op, lader præstationerne altså noget tilbage at ønske.

Spilforslag til Roland Garros 2018

I dette afsnit finder du et par sprøde spilforslag til grus-turneringen i Paris.

Zverev tager karrierens første GS-titel
Medierne ynder at beskrive Alexander Zverev som toppen af det såkaldte Next Gen-felt, men det er efterhånden ikke rimeligt at omtale den 21-årige spiller som en ”fremtidens stjerne”. Han leverer nemlig her og nu. Tyskeren kommer lige fra turneringssejr i München og Madrid, og han gik helt til finalen og tre sæt mod Nadal i Rom. Han mangler endnu et stort resultat i Grand Slam-sammenhæng, men det kunne meget vel komme på netop grus-underlaget i en tid, hvor konkurrencen i den absolutte top ikke er enorm på ATP-touren. Zverev har fået en god lodtrækning, hvor han først møder Thiem i en eventuel kvartfinale og Nadal i en eventuel finale.

SpilXperten.com anbefaler: Alexander Zverev vinder herrernes French Open til odds 11,00 hos Betfair - SPIL HER >>*

Muguruza overrasker igen
Spanske Garbiñe Muguruza har ikke gjort meget væsen af sig på det seneste, men den 24-årige dobbelte Grand Slam-vinder har bevist sig selv på allerhøjeste niveau tidligere, og hun har udholdenheden til at stå to hårde GS-uger igennem. Muguruza vandt French Open i 2016. I 2018-udgaven har spanieren fået en meget taknemmelig lodtrækning, hvor hun først for alvor bør blive testet sent i turneringen. Der skal således være mulighed for, at Muguruza får spillet noget af den manglende form ind i kroppen mod spillere som Kuznetsova, Ferro/Witthöft og Stosur/Wickmayer/Hercog/Pavlyuchenkova.

SpilXperten.com anbefaler: Muguruza vinder kvindernes French Open til odds 16 hos 888sport - SPIL HER >>*

Live streaming af French Open 2018 + TV

French Open vises som altid på Eurosport og Eurosport 2. Kanalerne har tradition for at følge turneringen tæt, og de viser både kampe, optakter, studie med analyser og masser af reaktioner. bet365* har desuden erhvervet rettighederne til at vise kampene via live streaming, så du kan med fordel klikke dig ind forbi bookmakeren, hvor du så også har et bredt liveodds-udbud lige ved hånden samtidig.

Odds på French Open 2018

Bonusser til French Open

Reklame.

bet365
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
888sport
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars