Reklame*

frenchopen

French Open: Live stream

Live stream French Open Som kontoindehaver hos bet365* har du mulighed for at både at spille på og live streame kampe fra Grand Slam-turneringen French Open. Kan Rafael Nadal fortsætte sin enestående titelhøst i Paris og sikre karrierens 11. Grand Slam-titel her? Hos bet365* kan du både spille på og live streame kampene fra French Open 2018.

Live stream og spil på French Open 2018

Få adgang til live stream af French Open 2018

Du kan tilgå de direkte live-billeder hos bet365*, hvor du selvfølgelig også vil kunne spille på kampene, hvis du har penge på din sportssaldo. Streamingen er også tilgængelig, hvis du har placeret et spil inden for de seneste 24 timer.

1. Gå til bet365.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til "Live billeder" i top-menuen

5. Vælg din kamp fra French Open

OBS. Geo-restriktioner kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto, eller hvis du har foretaget et væddemål inden for de seneste 24 timer. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og odds på French Open 2018 hos bet365 - KLIK HER!*

Historien i French Open

French Open har været afholdt siden 1891, hvor det var amatører, der stillede op ved turneringen. Dette blev først ændret i 1968, hvor de deltagende for første gang var professionelle tennisspillere. Turneringen starter i slutningen af maj og slutter i midten juni, hvor både herre- og damefinalen spilles. Den helt store herrespiller ved French Open er Rafael Nadal, som har vundet titlen imponerende 10 gange (senest i 2017). Hos kvinderne finder man ikke en lige så udtalt dominans. Serena Williams og Maria Sharapova er blandt de mere flittige vindere de senere år, men det blev unge Jelena Ostapenko, som løb med titlen i 2017. Chris Evert er, med sine fem titler, alletiders mest succesfulde kvinde ved French Open.

Kamptidspunkter i French Open

Turneringens kampe spilles som allerede nævnt i forsommeren, hvor vejret oftest er perfekt til udendørs tennis. Turneringen spilles på nogenlunde samme bredde- og længdegrader som vi kender fra Danmark, og kamptidspunkterne er derfor ofte mere end passende for danske seere. Der skal altså ikke sættes vækkeur til midten af natten for at følge Rafael Nadal, Caroline Wozniacki og de øvrige talentfulde spillere. Typisk starter kampprogrammet allerede om formiddagen, og så varer det ved til ud på aftentimerne.

Grusunderlaget i Paris

Det ”tricky” grus-underlag medvirker til, at spillere, som normalt ikke har en chance, pludselig kan overraske mod favoritterne. Nogle spillere har sågar specialiseret sig i at spille på grus, og disse har derfor en fordel i forhold til spillere, der har ”uddannet” sig bredere til spil på alle underlag. Et godt eksempel på en grus-specialist er Rafael Nadal, der har været fantastisk på de franske grusbaner i mere end et årti. Men også spillere som Dominic Thiem, Pablo Cuevas og Fabio Fognini har specialiseret sig på grus-underlaget.

Stream og spil på French Open 2018 hos bet365 - KLIK HER!*

Alternativer til French Open via stream

Opretter du en bruger hos bet365*, har du omfattende muligheder for at spille på og se tennis i lange baner. Det er ikke blot French Open, som bet365* fokuserer på, for du kan nemlig også følge og oddse på de andre tre Grand Slams hos bookmakeren.

Australian Open
Årets første Grand Slam, Australian Open, kan naturligvis spilles på og tilgås hos bet365*. Danske Caroline Wozniacki tog karrierens første Grand Slam-titel, da hun vandt i 2018 – kan hun levere et forsvar i 2019?

Wimbledon
Den måske mest prestigefyldte Grand Slam-turnering, Wimbledon, afvikles på græs. Her har Roger Federer været særligt ikonisk, og da den rutinerede schweizer igen i år har valgt at springe grussæsonen over, bør han møde frisk op til græssæsonen. Stream og spil på Wimbledon 2018 hos bet365*.

US Open
Turneringen i USA runder årets Grand Slam-serie af. Se med hos bet365*, hvor du også kan placere væddemål på turneringen og alle kampene. Roger Federer vandt turneringen fem gange i træk fra 2004 til 2008, men han mangler stadig en enkelt turneringssejr ved US Open, hvis han vil gå forbi Pete Sampras og Jimmy Connors.

Live stream og spil på French Open 2018