Reklamelink*

FreebetsFreebets og bonusser hos bookmakerne

Vil du oddse uden at skulle satse dine surt opsparede penge? Så skal du læse med her. Flere og flere bookmakere tilbyder freebets og risikofrie spil til både nye og eksisterende kunder. Det giver dig mulighed for at spille helt uden risiko for at tabe penge. Læs med og få svar på, hvilke bookmakere, der deler gaver ud, og hvad forskellen er på forskellige bets.

Bookmakere med freebets til nye kunder

Lad os starte med de bookmakere, der giver dig freebets, hvis du opretter en konto i dag.

LeoVegas*
LeoVegas* lokker med freebets, hvis du endnu ikke har en konto hos dem - der er i alt 1.000 kroners freebet at hente.

Opretter du dig som ny kunde hos LeoVegas*, kan du få et freebet på op til 1.000 kroner til live-spil via mobilen. Tilbuddet fungerer således, at hvis dit første væddemål hos dem er på 1.000 kroner, så får du yderligere 1.000 kr. at spille for til live-spil via mobilen. For at kvalificere dette 100 % freebet skal du placere et væddemål (min. 100 kr.) til minimum odds 1,80. Du vælger selv, om du vil spille single eller kombi, men kombinerer du, skal alle dine valg være til mindst odds 1,80. Dit kvalificerende bet skal være afgjort inden for 60 dage fra din første indbetaling. Der er ikke tilladt at spille på modsatrettede udfald.

Min 18 år. Yderligere vilkår gælder*. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Få din bonus hos LeoVegas

MrGreen*
MrGreen* lokker ligeledes med ekstrabet til nye kunder, der endnu ikke har en konto hos dem. I alt er der 500 kroners ekstrabet at hente.

Opretter du dig som ny kunde hos MrGreen*, er det muligt at få et ekstrabet på op til 500 kroner. Dit ekstrabet på op til 500 kroner krediteres din konto efter én gennemspilning af indbetaling (min. 75 kroner) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. I tilbuddet indgår også 50 Cash Spins til den populære spillemaskine, Book of Dead – uden indbetalings krav.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Få din bonus hos Mr. Green

Freebets til eksisterende spillere

Det er ikke kun nye kunder, der kan få lov til at oddse uden risiko – flere bookmakere forkæler nemlig deres eksisterende kunder med freebets og risikofrie spil.

Unibet*
Unibet* giver dig mulighed for at forsikre dit kombinationsspil med kampagnen af samme navn. Bookmakeren tilbyder et freebet på enten 50 kroner, 100 kroner eller 200 kroner, alt efter din indsats. For at få fingre i dette freebet kræver det, at man misser én kamp på et kombinationsspil, bestående af minimum 4 kampe til odds 4,00 eller mere. Skulle man være uheldig at tabe et kombinationsspil pga. én kamp, så kan man altså se frem til at få et freebet den efterfølgende mandag kl. 12:00.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

bwin*
bwin* tilbyder et freebet på 100 kroner hver uge under konceptet "Vi elsker Kombi spil". Det kræver, at du spiller for minimum 500 kr. på et eller flere kombispil. Alle valg i kombi-spillene skal være placeret på fodbold. Kombi-spillene skal indeholde mindst 4 valg til minimum odds 1,50 pr. valg. De 500 kroners indsats må gerne fordeles på forskellige kuponer i løbet af ugen, bare alle kombi-spil er placeret og afgjort mandag-søndag i den samme uge. Så snart du har placeret kombi-spil for minimum 500 kr. på en uge, modtager du et 100 kroners freebet.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

888sport*
888sport* forkæler også deres eksisterende kunder med freebet og endda hver dag. Det sker med kampagnen "Win Win". For at få dette freebet skal man placere et væddemål på minimum odds 5,00 og med en indsats på minimum 100 kr. Er der gevinst på væddemålet, så får man udover gevinsten et freebet på 50 kr. Freebettet udløber efter syv dage og der er maks. et freebet pr. person pr. dag.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

OBS. Tilbudsudbuddet kan ændre sig løbende.

De forskellige typer af tilbud: Freebets, risikofrie spil mm.

Herunder gennemgår de forskellige typer af tilbud hos bookmakerne.

Freebets
Et freebet giver dig mulighed for at placere et væddemål helt uden selv at skulle have penge op ad lommen. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at have penge stående på din spillekonto for at benytte et freebet. Det eneste du skal være opmærksom på omkring freebets er, at du kun beholder profitten – altså gevinsten minus freebettets værdi - hvis du vinder. Det vil sige, at du hvis du har et freebet på 100 kroner og bruger det på et væddemål til odds 5,00, så indkasserer du ikke den samlede gevinst på 500 kroner men kun 400 kroner, da freebettets værdi trækkes fra.

Som nævnt kan du eksempelvis få fingre i freebets hos LeoVegas* og Mr. Green*, hvis du opretter dig som ny kunde. Unibet*, bwin* og 888sport* tilbyder alle freebets til deres eksisterende kunder.

Risikofrit spil
Et risikofrit spil adskiller sig fra et freebet ved, at du er nødt til at bruge penge fra din spillekonto som indsats – og hvis du så skulle tabe, får du selvfølgelig pengene tilbage. Hvis du modtager et risikofrit spil på 100 kroner, er du altså tvunget til at have 100 kroner stående på din spillekonto for at kunne gøre brug af det. Vinder du på dit risikofrie spil, beholder du selvfølgelig hele gevinsten (inklusiv din indsats), og hvis du skulle tabe, får du dine penge retur – deraf navnet risikofrit spil.

No deposit
No Deposits minder til forveksling om freebets, men forskellen er, at du ikke behøver at placere et kvalificerende væddemål eller andet, før du får dit freebet tildelt. En No Deposit bonus er således et freebet uden nogen som helst dikkedarer – du behøver hverken at indbetale eller satse dine egne penge.

Indbetalingsbonus
En bonus, som alle nye spillere kommer til at stifte bekendtskab med, er indbetalingsbonussen. Alle bookmakere giver dig en velkomstbonus, når du registrerer dig hos dem, og langt de fleste vil tilbyde dig en 100% indbetalingsbonus. Det vil i al sin enkelthed sige, at bookmakeren fordobler din første indbetaling og derved forærer dig det samme beløb, som du selv indsætter. Beløbet som du modtager fra bookmakeren bliver indsat som bonuspenge, der skal gennemspilles, før du kan få pengene udbetalt.

Mange af bookmakerne tilbyder disse indbetalingsbonusser. Se den fulde liste HER.

Freebets vs. velkomstbonusser

Som det fremgår af det ovenstående, er der mange gode tilbud at hente hos de forskellige bookmakere. Velkomstbonusserne er, som navnet afslører, forbeholdt nye kunder, og de kan både indebære indbetalingsbonusser og freebets – i langt de fleste tilfælde vil der dog være tale om indbetalingsbonusser. Modsat velkomstbonusser kan du ofte blive tilbudt freebets og risikofrie spil som eksisterende kunde. I nogle tilfælde forkæler bookmakerne deres kunder med freebets og risikofrie spil, uden krav om at placere kvalificerende væddemål eller andet. I andre tilfælde vil du opleve at skulle placere et væddemål på et givent beløb for at modtage et freebet eller risikofrit spil på samme beløb.

Få din bonus hos 888sport

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting