Reklame*

FreebetsFreebets og bonusser hos bookmakerne


Vil du oddse uden at skulle satse dine surt opsparede penge? Så skal du læse med her. Flere og flere bookmakere tilbyder freebets og risikofrie spil til både nye og eksisterende kunder. Det giver dig mulighed for at spille helt uden risiko for at tabe penge. Læs med og få svar på hvilke bookmakere, der deler gaver ud, og hvad forskellen er på forskellige bets.

Få freebets hos LeoVegas

Bookmakere med freebets til nye kunder

Lad os starte med de bookmakere, der giver dig freebets, hvis du opretter en konto i dag.

888sport*
Freebets og velkomstbonus på samme tid. Det er tilbuddet hos 888sport*. Brug koden 100BONUS ved din første indbetaling, så modtager du en 100% startbonus op til 1.000 kroner.

Samtidig får du et freebet på 100 kr., når du har satset præcis 100 kr. på en valgfri Superliga-kamp til mindst odds 1,50. Det har du syv dage til at gøre.

KLIK HER og gør brug af tilbuddet nu.

LeoVegas*
LeoVegas* lokker ligeledes med freebets, hvis du endnu ikke har en konto hos dem - der er i alt 500 kroners freebet at hente.

Opretter du dig som ny kunde hos LeoVegas*, kan du få et freebet på 250 kroner til live-spil via mobilen, hvis dit første væddemål hos dem er på 500 kroner og til odds 1,80 eller højere.

Herefter kan du få yderligere 250 kroner i freebet til mobilen, hvis dit første kvalificerende live-spil (kan ikke være førnævnte freebet) er på 500 kroner og til minimum odds 1,80.

Freebets til eksisterende spillere

Det er ikke kun nye kunder, der kan få lov til at oddse uden risiko – flere bookmakere forkæler nemlig deres eksisterende kunder med freebets og risikofrie spil.

Nordicbet*
Nordicbet* giver ugentligt eksisterende kunder mulighed for at få fingre i både freebets og risikofrie spil. Normalt fungerer det sådan, at du først skal spille 100 kroner på eksempelvis Champions League eller NFL, og at du så efterfølgende får foræret enten et freebet eller et risikofrit spil til den samme værdi, som så kan bruges på den samme turnering.

Betfair*
Du kan få et gratis spil hos Betfair* hver uge på 100 kr. Du skal blot i løbet af ugen spille for i alt 250 kroner på kuponer med mindst fire kampe - hvert udfald skal give mindst odds 1,50. Mandag får du så et gratis odds indsat på din konto.

LeoVegas*
Meld dig gratis ind i LeoVegas* FC og spil dig til freebets. Så simpelt er det. Spil eksempelvis fem spil fra mobilen, så modtager du et freebet på 50 kr. Sådan fortsætter det løbende, når du opnår en ny milepæl i form af X antal spillede kuponer. Så får du et freebet på mellem 50 og 100 kr. - undervejs er der også profitboosts (altså større gevinster) til dig.

Betsafe*
Hver uge kan du få et såkaldt "Live Safe Bet" hos Betsafe*. Spiller du for 3 x 200 kr. i løbet af mandag til fredag, får du til weekenden et freebet på 200 kr. Taber du på dette, får du pengene retur kvit og frit. Vinder du, får du hele gevinsten - dog vil der være gennemspilskrav til nettogevinsten (men altså ikke din indsats).

Få freebets hos LeoVegas

De forskellige typer af tilbud: Freebets, risikofrie spil mm.

Herunder gennemgår de forskellige typer af tilbud hos bookmakerne.

Freebets
Et freebet giver dig mulighed for at placere et væddemål helt uden selv at skulle have penge op ad lommen. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at have penge stående på din spillekonto for at benytte et freebet. Det eneste du skal være opmærksom på omkring freebets er, at du kun beholder profitten – altså gevinsten minus freebettets værdi - hvis du vinder. Det vil sige, at du hvis du har et freebet på 100 kroner og bruger det på et væddemål til odds 5,00, så indkasserer du ikke den samlede gevinst på 500 kroner men kun 400 kroner, da freebettets værdi trækkes fra.

Som nævnt kan du eksempelvis få fingre i freebets hos 888sport* og LeoVegas*, hvis du opretter dig som ny kunde, eller hos Nordicbet* som ofte tilbyder freebets til eksisterende kunder.

Risikofrit spil
Et risikofrit spil adskiller sig fra et freebet ved, at du er nødt til at bruge penge fra din spillekonto som indsats – og hvis du så skulle tabe, får du selvfølgelig pengene tilbage. Hvis du modtager et risikofrit spil på 100 kroner, er du altså tvunget til at have 100 kroner stående på din spillekonto for at kunne gøre brug af det. Vinder du på dit risikofrie spil, beholder du selvfølgelig hele gevinsten (inklusiv din indsats), og hvis du skulle tabe, får du dine penge retur – deraf navnet risikofrit spil.

Du finder eksempelvis risikofrie spil hos Nordicbet*, som adskillige gange har givet eksisterende kunder mulighed for at spille risikofrit på en kamp eller en turnering. Aktuelt kører Nordicbet* også med risikofrie spil i velkomsttilbuddet.

No deposit
No Deposits minder til forveksling om freebets, men forskellen er, at du ikke behøver at placere et kvalificerende væddemål eller andet, før du får dit freebet tildelt. En No Deposit bonus er således et freebet uden nogen som helst dikkedarer – du behøver hverken at indbetale eller satse dine egne penge.

Indbetalingsbonus
En bonus, som alle nye spillere kommer til at stifte bekendtskab med, er indbetalingsbonussen. Alle bookmakere giver dig en velkomstbonus, når du registrerer dig hos dem, og langt de fleste vil tilbyde dig en 100% indbetalingsbonus. Det vil i al sin enkelthed sige, at bookmakeren fordobler din første indbetaling og derved forærer dig det samme beløb, som du selv indsætter. Beløbet som du modtager fra bookmakeren bliver indsat som bonuspenge, der skal gennemspilles, før du kan få pengene udbetalt.

1. Betfair*: 2.000 kroner
2. 888sport*: 1.000 kroner
5. Cashpoint*: 1.000 kroner

Freebets vs. velkomstbonusser

Som det fremgår i det ovenstående er der mange gode tilbud at hente hos de forskellige bookmakere. Velkomstbonusserne er, som navnet afslører, forbeholdt nye kunder, og de kan både indebære indbetalingsbonusser og freebets – i langt de fleste tilfælde vil der dog være tale om indbetalingsbonusser. Modsat velkomstbonusser kan du ofte blive tilbudt freebets og risikofrie spil som eksisterende kunde. I nogle tilfælde forkæler bookmakerne deres kunder med freebets og risikofrie spil uden krav om at placere kvalificerende væddemål eller andet. I andre tilfælde vil du opleve at skulle placere et væddemål på et givent beløb for at modtage et freebet eller risikofrit spil på samme beløb.

Få freebets hos LeoVegas

14-09-2017 16:18

Reklame.

bet365
betfair
888sport
1
bwin
nordicbet
leovegas
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars