Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Vasyl Lomachenko - Teofimo Lopez

 • 01
  Loke Barrett
  17. oktober 2020 03:08
  Info om spil
  Tip 2
  Odds 4,25
  Units 2 units
  Spillet ved

  IBF-, WBA- og WBO-titelkamp på letvægt. Main event i Las Vegas.

  Lopez ligner sportens fremtid, men selv hvis dette er tilfældet, så er det slet ikke ensbetydende med, at han er parat til en troldmand som Lomachenko. Det ligner en svær opgave for amerikaneren, men hans størrelse, timing og eksplosivitet gør, at man aldrig må dømme ham ude.

  Det taler for spillet:

  •Lopez er et ufatteligt stort talent, der meget vel kunne blive boksesportens næste superstjerne.
  •Lopez besidder one-punch power i begge hænder. Han har en potent og spektakulær offensiv.
  •Lopez er en naturligt større mand. Han er samtidig en fænomenal atlet med stor eksplosivitet.
  •Lopez har en olympisk baggrund, så han besidder en forrygende teknik, timing og intelligens.
  •Lomachenko har ikke været så suveræn på letvægt som tidligere. Det er hans maksimalvægt.
  •Lomachenko blev knockdownet mod Linares, men Lopez ligner en hårdere puncher end ham.

  Det taler imod spillet:

  •Lomachenko er muligvis den bedste tekniker, sporten har set. Dette er en fordel mod enhver.
  •Lomachenko kommer til kamp i fænomenal kondition. Han lader altid til at have et gear mere.
  •Lomachenko kommer fra alle vinkler. Hans fodarbejde, bevægelighed og speed er blændende.
  •Lomachenko er blevet ramt oftere på letvægt, om end han stadig besidder en sublim defensiv.
  •Lopez er enormt ung og tager et voldsomt step up. Vi ved, at han er god, men er han eminent.
  •Lopez lever måske lidt på sine fysiske gaver, men hvordan reagerer han, hvis de ikke rækker.

  Odds

  Teofimo Lopez er stor underdog overalt på markedet. Bwin* og Nordicbet* giver 4,00 på en amerikansk sejr, Tipwin* giver 4,10, Comeon* og Onsidebetting* giver 4,15, 888Sport*, Bet365* og Unibet* giver 4,25, Betfair* Sportsbook giver 4,33, mens man lige nu kan få helt op til 4,70 hos Betfairs* Spillebørs efter nettogevinstkommission. Jeg er nødt til at give en chancevurdering på minimum 75-25, hvilket giver en betvalue på 106,25 % på underdoggen. Det skal med, at jeg anbefaler spillet hos Bet365*, da jeg foretrækker at spille på kampen som draw-no-bet. Min betvalue havde været højere, hvis jeg havde valgt Betfairs* Spillebørs, hvor en uafgjort ikke bliver voidet, men likviditeten er rimeligt lav, så det er der ikke nogen, der ville få noget ud af.

  Vasyl Lomachenko

  Ukraine
  32 år (17. februar 1988)
  14-1, 10 KO
  Southpaw
  Højde: 170 cm.
  Rækkevidde: 166 cm.
  Vægt: 61 kg.

  Vasyl ”Hi-Tech” Lomachenko er WBA- og WBO-mester på letvægt. Han er rangeret som ubestridt mester og nummer to pound-for-pound hos The Ring. Han er tidligere WBO-mester på samme vægt. Han er desuden tidligere WBO-mester på både fjervægt og superfjervægt. Han har bl.a. besejret Gary Russell, Roman Martinez, Nicholas Walters, Jason Sosa, Miguel Marriaga, Guillermo Rigondeaux, Jorge Linares, Jose Pedraza, Anthony Crolla og Luke Campbell, mens han har tabt til Orlando Salido.

  Som amatør havde han en rekordliste på 396-1, hvilket er uhørt. Han vandt bl.a. guld ved både VM og OL to gange. Han slog bl.a. Andrew Selby, Albert Selimov, Oscar Valdez, Jose Carlos Ramirez, Robson Conceicao, Fazliddin Gaibnazarov, Domenico Valentino, Yasniel Toledo, Felix Verdejo og Sam Maxwell, mens det enlige nederlag kom til samme Selimov.

  Teofimo Lopez

  USA
  23 år (30. juli 1997)
  15-0, 12 KO
  Ortodoks
  Højde: 173 cm.
  Rækkevidde: 174 cm.
  Vægt: 61 kg.

  Teofimo ”El Brooklyn” Lopez er IBF-mester på letvægt og er rangeret som nummer et i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret William Silva, Mason Menard, Diego Magdaleno, Edis Tatli, Masayoshi Nakatani og Richard Commey.

  • 02
   Loke Barrett
   17. oktober 2020 03:08

   Hvis ens interesse bliver vakt efter at have set tippet, så har jeg også skrevet en optakt til kampen, som man kan finde her:

   https://www.spilxperten.com/nyheder/Lomachenko-vs.-Lopez-Odds-og-optakt-d.-18.-oktober-2020-19212.aspx

   Det er en exceptionel kamp, som burde være PPV - hvis man kun skal se en boksekamp live i år, så ville dette være et godt bud!

   Det virker i øvrigt som om, at det er med vilje, at UFC begynder tidligere, så man ikke skal tvinges til at vælge, hvad man vil se, som det ofte er tilfældet. Det er jeg virkelig taknemmelig over, da Ortega vs. Korean Zombie også er et brag. Det er noget af en fight night, der venter imorgen!

  • 03
   Loke Barrett
   17. oktober 2020 03:24

   Hvis man vil se lidt prøver på den eksplosive offensiv, som Lopez besidder, som jeg skriver om - og lægger meget i, i forhold til spillet - så har Top Rank delt nogle af hans bedste highlights her:

   https://www.youtube.com/watch?v=JBSVZJTZ0Fw

   Derudover kan man se en smule af, hvad favoritten kan her. Kvaliteten er ikke så god, men jeg var nødt til at dele Pedraza-kampen pga. den ellevte runde, hvor den fantastiske ukrainer netop finder det ekstra gear en af de få gange, hvor alt ikke var gået hans vej:

   https://www.youtube.com/watch?v=UXqZpFtIzy4

   Hvis man bliver lidt bidt, så kan man roligt kaste sig over Linares-kampen, der var blandt de bedste det år. Her ser man Lomachenko i en tæt, hård kamp, mens han kom i deciderede problemer i sjette runde - det eneste knockdown, som han har lidt i sin karriere:

   https://www.youtube.com/watch?v=CkkAPx8Ua48

   Sidst, men ikke mindst, har den glimrende Brian Campbell lavet en video-optakt til kampen, hvor han faktisk kommer ind på flere af de ting, som jeg også skriver om. Min optakt kom ud før dette, så det er kun fedt, hvis vi er nogenlunde enige - ud fra hans ord er spillet så sandelig også et forsøg værd, selvom det er et langskud. Jeg havde udset mig det for længe siden, da jeg så oddsene, så det har ikke farvet mig - det er dog altid rart, hvis man ikke står fuldstændigt alene med sine ideer:

   https://www.youtube.com/watch?v=aPPoWayIBT4

  • 04
   Loke Barrett
   18. oktober 2020 07:36 1 synes godt om dette indlæg

   Puha. Det er boksning, hvor dommerne kan være svære at regne med, så jeg begyndte at blive bange, da Lomachenko endelig skruede op i syvende runde. Han havde gravet sig et stort hul, men der var meget lidt action i kampens første halvdel, så det er aldrig til at regne med - heldigvis havde de alle fulgt med. Bet365* scorede alle de første syv runder til Lopez, hvilket var fair. Oddset hed allerede 1.36 efter femte runde, hvis jeg ikke husker forkert. Lomachenko prøvede at "læse" ham. Det lykkedes bare ikke, så han åbnede ikke op.

   Anden halvdel af kampen tilhørte til gengæld Lomachenko. Syvende runde var han ikke kommet rigtigt i gang endnu, så den scorede jeg stadig imod ham, selvom han gjorde det bedre, men derfra holdt det hårdt. Der kom vi ind i det territorium, hvor man tænkte, at hvis han bare havde fået en eller to af de tidligere runder, så var der fare for, at det her var nok. Lopez gravede dybt i tolvte, som han klart tog. Det burde fjerne enhver tvivl, men igen. Det har jeg set for mange kampe til at sige.

   I sidste ende anerkendte dommerne slet ikke Lomachenko nok. Dette overraskede mig, da han er "navnet", han var bagud - her ser man nogen gange, at man bare skal gøre det bedre, så begynder man at få runder, så det ikke bliver 120-108, for det var da "competitive". Jeg havde den 116-112 til Lopez (8-4 i runder), det fulgte to af de tre dommere meget godt, men den sidste scorede 119-109 (11-1 i runder). Da det blev læst op, var jeg ved at få et hjertestop - jeg tænkte, at de ikke ville anerkende det arbejde, som Lopez havde lavet tidligt, fordi der skete lidt.

   Lopez fik ikke et "highlight" i kampen, men i mine øjne siger det mere om ham, at han faktisk kunne vinde en teknisk, taktisk boksekamp mod Lomachenko. Det kan kun love godt for fremtiden, for poweren og eksplosiviten er der.

   Jeg ærgrer mig stadig en smule over Robertson, som dominerede runde to og tre i sin kamp. Det var ikke meget, der manglede for et stoppage. Man kan dog ikke være alt for grådig, så fred være med det. Den så bare ud til at være der. Botelho var helt modløs efter anden runde, hvor hun tog en del skade. Det kostede dog, at hun tog Robertson ind i sin guard og lukkede den, da hun blev taget ned igen. Det er ikke nemt at gøre meget fra den position, hvilket kostede dyrebar tid. Det ses desværre nogle gange, men det er en håbløs tilgang, hvis man faktisk vil vinde, da man som fighter accepterer at være i den udsatte position. Jeg vil sige, at Botelho valgte at holde fast, for ikke at tage mere skade, men det hører desværre med.

   • 05
    Van Basten
    18. oktober 2020 10:03 1 synes godt om dette indlæg

    Stærkt arbejde Loke!

    /VB

Seneste forumindlæg

 Sidst kommenteret
24. okt. 2020 13:32
24. okt. 2020 11:55
23. okt. 2020 20:48
23. okt. 2020 09:41
18. okt. 2020 10:03
18. okt. 2020 07:43
17. okt. 2020 11:47
14. okt. 2020 22:44
14. okt. 2020 17:44
12. okt. 2020 17:38
10. okt. 2020 20:23
08. okt. 2020 15:30
08. okt. 2020 15:29
04. okt. 2020 16:38
04. okt. 2020 16:29
02. okt. 2020 15:19
02. okt. 2020 07:49
01. okt. 2020 12:53
30. sep. 2020 22:04
30. sep. 2020 22:00