Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Takuma Obayashi - Christopher Salvador

 • 01
  Higuain
  14. marts 2020 18:22
  Info om spil
  Tip Takuma Obayashi -21,5 point
  Odds 4,33
  Units 2 units
  Spillet ved

  Peru Future Series herresingle-semifinale

  Mens der spilles All England spilles der også en mindre turnering i Peru, nemlig Peru Future Series. Niveauet i Amerika er anderledes lavt end i Asien og Europa for den sags skyld, men de næstbedste japanere ynder at spille mange af disse mindre turneringer for at få skrabet ranglistepoint sammen. Det er tit med succes, fordi deres niveau er langt højere end de øvrige spilleres, og det bør man også kunne se her.

  Semifinale-seedede Obayashi ligger 150 pladser over dagens modstander på verdensranglisten, men der er større niveauforskel end, hvad den afstand fortæller. Sydamerikanerne får mange billige point i mindre stærkt besatte turneringer, og derfor kan man ikke gå efter den placering.

  Obayashi er vant til at spille EBU-turneringer og med pæn succes. Ved denne Future Series turnering har han ikke afgivet et sæt og han har vundet 21-7 21-10 og 21-12 21-13 i sine kampe hidtil. I seneste kamp over en modstander, som Christopher Salvador tabte klart til i to sæt i seneste sæson.

  Jeg tror meget på, at japaneren vinder med klare cifre igen, og hvis han holder niveau, så kan han vinder med store cifre, hvorfor jeg også snupper -21,5 til det høje odds, hvor 21-10 21-10 f.eks. vil give gevinst. Det er på ingen måde umuligt. De frække kan også forsøge med -26,5 til odds 10,50.

 • 02
  Higuain
  14. marts 2020 18:22

  Endte 21-12 21-8, så den sad lige præcis.