Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Steffen Dam: Tips til 30. runde i Premier League, 14. - 16. marts 2020

 • 01
  Spilxperten
  13. marts 2020 12:16

  Steffen DamLiverpool nærmer sig et mesterskab, mens klubber som Chelsea, Manchester United og Wolves alle bejler til den vitale 4. plads bag Manchester City og Leicester. Vores Premier League-ekspert, Steffen Dam, er klar med analyser og spiltips til samtlige kampe fra 30. runde i den bedste engelske række.

  Deltag i vores undersøgelse

  MATCH OF THE WEEK: Everton - Liverpool X (2-2)

  Sæsonen sluttede reelt set for Liverpool med nederlaget til Atletico Madrid. I den kamp blev det udstillet, hvor stort tabet af Alisson Becker på målmandsposten er for holdet, og desværre for Liverpool bliver han heller ikke klarmeldt til denne kamp. Liverpool kan givetvis motivere sig til dette lokalopgør, men det ændrer ikke på, at man har været på en formmæssig nedtur på det seneste.

  Everton kommer også fra en meget dårlig oplevelse, da man leverede den svageste præstation under Carlo Ancelotti og tabte klart til Chelsea. Det er et minus for værterne, at Seamus Coleman fortsat er ude med den skade, der tvang ham fra banen mod Manchester United, men hjemme på Goodison har man set stærke ud under Carlo Ancelotti og endnu ikke tabt.

  Liverpool bør være favoritter, men problemerne på målmandsposten og det faktum, at man har præsteret dårligt i de seneste udekampe gør kampen markant mere åben end for bare en måned siden. Selv om der er tale om et derby, kan det nemt gå hen og blive en underholdende affære, for begge hold har ikke set gode ud defensivt i de seneste kampe. Gå derfor efter mange mål.

  Steffen Dam tipper: Over 2,5 mål til odds 1,71 - SPIL HER >>*

  Watford - Leicester X (1-1)

  Nu hvor Leicester endelig har alle profilerne klar, så man straks meget bedre ud. Mod Aston Villa kom Jamie Vardy ind fra bænken og scorede to gange, og mon ikke han er i spil til en startplads i denne kamp. Watford på Vicarage Road er dog en svær opgave - spørg bare Liverpool og Manchester United, som begge er taget fra banen uden point i denne sæson. Trods nederlag til Crystal Palace spillede Watford dog en god kamp, og dette opgør tegner meget åbent.

  Steffen Dam tipper: Watfod +0,5 (AH) til odds 1,75 - SPIL HER >>*

  Bournemouth - Crystal Palace X (1-1)

  Bournemouth var tæt på et sensationelt point på Anfield, men trods en god præstation måtte man forlade opgøret uden point. Ikke mindst kostede en skade til Steve Cook dyrt, for afløseren Jack Simpson holdt ikke niveau og var medskyldig i det første Liverpool-mål - og uheldigvis for værterne er Steve Cook også ude hér. Crystal Palace spiller en fysisk form for fodbold, hvilket næsten allerede nu har reddet dem en ny sæson i Premier League, og de kan også fighte sig til point i denne kamp.

  Steffen Dam tipper: Begge hold scorer til odds 1,86 - SPIL HER >>*

  Brighton - Arsenal X (1-1)


  OBS. Kampen er aflyst pga. Coronavirus.

  Arsenal har set klart bedre ud under Mikel Arteta, og nu begynder resultaterne også at komme. Det har dog mest været på Emirates - på udebane har man stadig ikke vundet under Mikel Arteta, men pudsigt nok er alle fire udekampe uden ham endt uden vinder. Brighton spillede mere defensivt end man normalt ser fra dem, da man mødte Wolverhampton senest, og det blev da også en meget chancefattig affære. Værterne spiller også ret ofte uafgjort, og det er også bedste bud for kampen.

  Steffen Dam tipper: X’et til odds 3,60 - SPIL HER >>*

  Manchester City - Burnley 1 (2-0)

  Der er ikke voldsomt meget at spille for i Premier League for Manchester City, og derfor er spørgsmålet, hvor mange af de tvivlsomme profiler, der bruges hér. I forvejen har hovedparten af de seneste hjemmekampe været målfattige med otte ud af de 10 seneste kampe på Etihad med maksimalt tre mål, og Burnley kommer med masser af selvtillid til opgøret. Man har blot lukket tre mål ind i de seneste syv kampe. Derfor peger pilen i retning af en målfattig kamp.

  Steffen Dam tipper: Under 3,5 mål til odds 1,84 - SPIL HER >>*

  Spil på Premier League

  Newcastle - Sheffield United X (0-0)

  Med sejren i Southampton mangler Newcastle kun få point i at have sikret sig endnu en sæson i Premier League, og selv om det har været ved at stå dybt og satse på fysik, dødbolde og omstillinger, er det ganske godt gået. Her gælder det et hold, som også lever meget på hårdt arbejde, og det bør alt andet lige kaste en fysisk kamp af sig, hvor chancerne specielt i åbent spil bliver en mangelvare. Uafgjort er også brugbart for begge hold, hvorfor det giver god mening at gå efter krydset.

  Steffen Dam tipper: X’et og under 2,5 mål til odds 3,55 - SPIL HER >>*

  Norwich - Southampton 1 (2-1)

  Efter en flot periode er Southampton gået i stå igen, og selv om det røde kort til Moussa Djenepo var medvirkende til nederlaget til Newcastle, har præstationerne også været for nedadgående. Norwich leverede en flot indsats i sejren over Leicester og var en smule uheldige med at tabe til Sheffield United, så pilen peger modsat fremad hos dem. Skal de have en realistisk chance for at blive oppe, skal de gå hårdt efter tre point - og ud fra de seneste kampe, er det sandsynligt, at de får dem.

  Steffen Dam tipper: 1-tallet til odds 2,90 - SPIL HER >>*

  Aston Villa - Chelsea 2 (1-2)

  Trods flere stamspillere som N’Golo Kanté, Tammy Abraham og Jorginho udenfor af den ene eller anden grund, leverede Chelsea en flot præstation mod Everton og kan de følge op på den kamp på Villa Park, bør der ligge tre nye point og vente. Aston Villa var dårlige mod Leicester, hvor man tabte fuldt fortjent, og nok har man præsteret noget bedre på Villa Park end på fremmed græs, men nu og her virker man ikke til at have kvaliteten, hvis Chelsea rammer tæt på samme niveau som sidst.

  Steffen Dam tipper: 2-tallet og over 2,5 mål til odds 2,15 - SPIL HER >>*

  West Ham - Wolverhampton X (1-1)

  West Ham har vist en opadgående formkurve med præstationer ude mod Arsenal og Liverpool, som sagtens kunne have kastet point af sig og så sejren over Southampton. Her gælder det et Wolverhampton-hold, som efter Willy Bolys tilbagevenden har set solide ud og er svære at slå, men som mod Brighton igen viste, at man har svært ved at afgøre kampene - specielt når man ikke har Adama Traoré med fra start. Man skal derfor ikke regne med mange mål i dette opgør.

  Steffen Dam tipper: Under 2,5 mål til odds 1,83 - SPIL HER >>*

  Tottenham - Manchester United 2 (0-2)

  Endnu en tandløs indsats sendte Tottenham ud af Champions League, og selv om en del af nedturen kan forklares med skader til Harry Kane og Heung Min Son. Nu er også Steven Bergwijn og måske Davinson Sanchez udenfor. Dertil kommer, at holdet spiller uden energi og derfor kan man godt frygte for denne kamp. Manchester United har set klart bedre ud, siden Bruno Fernandes kom til, og leverede et mesterstykke med sejren over Manchester City. Derfor spilles der her på udesejren.

  Steffen Dam tipper: 2-tallet til odds 2,23 - SPIL HER >>*

  Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

  OBS: Denne artikel er skrevet torsdag eftermiddag med de forbehold for ændringer, der kan forekomme som følge af corona-virus i form af kampe uden tilskuere eller aflysninger.

  Spil på Premier League

 • 02
  SpilXperten.com
  13. marts 2020 12:16

  Premier League er blevet udskudt pga. Coronavirus.

  /SpilXperten.com