Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Spil tips til weekenden

 • 01
  Toffe
  8. november 2019 12:33

  Hej alle,

  Her kommer nogle spil jeg har sat til weekenden.

  Auxerre-Caen: Under 2.0 mål til 1.875 hos bet365*

  Auxerre er uden angriberen Yattara mens Caen er uden angriberne Jeannot, Tchokounte og topscorer Sankoh. Auxerre snitter blot 1.3 mål pr kamp men fire af deres 17 mål er scoret på to kampe. Caen snitter 0.92 mål pr kamp men fire af deres 12 er scoret på én kamp. For Auxerre har otte af deres 13 kampe haft to eller færre mål mens Caen har haft syv kampe med to eller færre mål.

  Brescia-Torino: Under 2.5 mål til 1.95 hos bwin*

  Brescia fyrede forleden træneren, og har ansat Fabio Grosso i stedet for. Den tidligere forsvarer var forholdsvist offensivt anlagt med Verona i Serie B men eftersom missionen nu er at redde Brescia, modsat at rykke op med Verona, forventer jeg en mere defensiv tilgang fra Grosso. Torino har ikke imponeret mig offensivt. Blot 1.0 mål pr kamp, og endda fire af de sidste fem uden at score. Det kan godt gå hen og blive en taktisk kamp, hvor Grosso skal fra land med point og Torino skal undgå et nederlag.

  Southampton-Everton: Over 2.5 mål til 1.91 hos bethard*

  Det undre mig meget at hverken Southampton og Everton ikke har scoret mere end tilfældet er. Henholdsvis 10 og 11 mål på 11 kampe. Spillet har været til mere og de offensive kvaliteter fejler ikke noget. Lig dertil at begge managers er presset for at få point, og det ligner endnu en over 2.5 kamp mellem disse to. Begge indbyrdes sidste sæson gik over.

  God weekend :)