Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Sozonov/Ivanov - Endo/Watanabe

 • 01
  Higuain
  14. marts 2020 13:41
  Info om spil
  Tip Sozonov/Ivanov +1,5 sæt
  Odds 2,10
  Units 4 units
  Spillet ved

  Russerne Ivanov/Sozonov har tidligere sensationelt vundet All England, og russerne er igen ved at lave en overraskelse, da man har spillet sig i semifinalen efter et år, hvor niveauet ikke har været specielt højt hos russerne. Turneringen og særligt den store hal i Birmingham passer dog russerne aldeles godt. Russerne spiller med enorm power og viste i gårsdagens kvartfinale mod Ellis/Langridge, at de fra baglinjen kan bygge poweroffensiver op, der kan slå igennem modstanderen.

  Japanerne er stærke defensivt, og de er også det bedste par, men jeg synes, de er gjort til alt for store favoritter. De er de sandsynligvis, fordi man slog Ahsan/Setiawan klart i kvartfinalen, men de tidligere vindere fra Indonesien så ikke ud til at være på toppen – så langt fra endda.

  Derudover har japanerne ikke mødt den store modstand, og de møder et helt andet par her, der er stærk i lange dueller med offensivt spil, mens kvartfinalen var en slåskamp i det flade spil. Det kommer da også til at handle meget om, hvor vidt det bliver på russernes præmisser, og om de formår at komme ud af servesituationen og spille forbi de første 3-4 slag.

  Sozonov er det svage led i doublen, men han spillede på et vanvittigt højt niveau i går. Russerne har fordel af en medvindsside, og det bør give gode muligheder for at kunne tage i hvert fald et enkelt sæt. Jeg snupper dog også et spil på den rene sejr, hvor odds er alt for højt.

 • 02
  NCNL
  14. marts 2020 13:41

  Det kan vel også nævnes at Russerne har vundet begge indbyrdes opgør 2-0 i 18 og 19