Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Skovshoved - FC Helsingør (1-0)

 • 01
  Kellogs
  5. august 2019 08:58
  Info om spil
  Tip 2
  Odds 2,00
  Units 4 units
  Spillet ved

  Helsingør kommer med et historisk stærkt mandskab til den forestående sæson i 2. division, hvor de fleste forventer de vil blæse lige igennem.
  Det forventer jeg også, og de bør have gode forudsætninger for at åbne med en sikker sejr her mod Skovshoved...

  Skovshoved har skiftet træner henover sommeren og en række nye spillere er først lige netop kommet til, og skal spilles ind på holdet.
  Holdets store stjerne gennem flere sæsoner Simon Bræmer, har stoppet karrieren, så det bliver spændende at se hvor målene de nu skal komme fra.

  Kigger vi på Skovshovedes testkampe så har de da også allerede her vist sig ret ufarlige, hvor de i 3 af 4 testkampe slet ikke har fået scoret.
  Kun mod GVI fra Danmarksserien lykkedes det med en 3-1 sejr, men ellers er man gået målløse fra banen mod både Tårnby, AB og Hillerød.

  Helsingør har med deres Amerikanske investorer i ryggen oprustet truppen voldsomt, og alt andet end en hurtig oprykning vil være en skandale.

  Jeppe Kjær er hentet til fra Lyngby og bør score et hav af mål på det her niveau.
  En gammel kending af dansk fodbold i rutinerede Thomas TK Kristensen er hentet ind til den centrale midtbane, hvor han med over 200 superligakampe og stor erfaring fra udlandet, ligner et scoop.

  Helsingør råder udover en masse rutinerede og stærke spillere også over store offensive talenter som Carl Lange og Lukas Haren.

  Helsingør kører som fuldtidsproffer, hvilket er uhørt i 2. division og giver dem en kæmpemæssig fordel i forhold til alle de andre hold.

  Jeg synes 2,00 virker yderst godkendt for at Helsingør åbner sæsonen med en sejr på mindst 2 kasser!

 • 02
  uchi
  5. august 2019 08:58

  Dette spil er desværre tabt, men står som vundet.

 • 03
  SpilXperten.com
  5. august 2019 09:03

  Korrekt. Det er hermed rettet!

  /SpilXperten.com