Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Sassuolo-Bologna

 • 01
  BettingGuru
  8. november 2019 09:44
  Info om spil
  Tip 2 AH +0
  Odds 1,92
  Units 2 units
  Spillet ved

  To formsvage hold tørner sammen men gæsterne virker bedre klædt på til at ændre på dette.

  Det er svært ikke at være imponeret over Bologna, på trods af deres placering. Holdet blander sig med de store på xG, xG imod og xP pr kamp, og burde reelt ligge omkring EL pladserne.

  Bologna har endnu til gode at tabe med 2+, på trods af kampe mod Inter, Juve, Lazio og Roma. Det viser trods alt at de er med i kampene.

  Sassuolo og i særdeleshed Berardi har overpræsteret offensivt indtil videre, og flere af deres mål har været sidste i kampene, hvor modstanderen allerede var foran med 2-3+. De har en xG på 12,90 men scoret 18 mål.

  Bologna må se bort fra to faste forsvarer i Dijks & Tomiyasu. Det betyder at de nok stiller med kant-spilleren Krejci på venstreback, og dermed overfor Berardi. Ikke ideelt for Bologna. De kan dog glæde sig over at Sassuolo har en lazerat af fraværende spillere. I forsvaret Rogerio, Chiriches og Ferrari. Midtbanespillerne Obiang, Bourabia, Magnanelli og Mazzitelli samt angriberen Caputo. Kun Obiang er et nyt fravær men 3-4 af dem havde været i startopstillingen hvis klar, og måske en medvirkende årsag til deres ringe form.

  Alt i alt har Bologna bedre kort på hånden end Sassuolo, i kampen om at få vendt den ringe stime. Værterne er svækket og Regression toward the mean kan meget vel vise sig denne weekend.

 • 02
  BettingGuru
  8. november 2019 09:44

  Desværre for spillet er den stærke centrale-midt Soriano fraværende. Erfarne Dzemaili kan overtage pladsen men i min optik et lille minus for Bologna.