Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Sara Errani-Amadine Hesse

 • 01
  Bech
  5. juli 2019 11:01
  Info om spil
  Tip Sara Errani taber sit første serveparti
  Odds 3,00
  Units 8 units
  Spillet ved

  ITF Denain kvinder, kvartfinale, grus.

  Jeg har efterhånden mange gange været ind på hvor ringe Errani server, men bet365* bliver ved med at sætte fordelagtige odds på at spille imod hende i hendes serv. Selvom der måske har været en smule forbedringer i hendes serv, er den stadig elendig. Det har hun igen bevist i denne uge, først imod Honcova, hvor hun kom bagud 0-40 i sit første serveparti, og endte med at tabe det, og senest i går imod Komardina. I går vandt hun faktisk sit første serveparti, men havde breakpoint imod sig i det. Men derefter var hendes servepartier nærmest den rene elendighed, og hun tabte 7 af de efterfølgende 10 servepartier hun havde i kampen. Hun endte med at lave 0 esser, 7 doublefejl, vandt 47% af sine første server og kun 35% af sine anden server. Altså ganske enkelt elendige servestats, som hun efterhånden har vane for.

  Nu møder hun så en endnu bedre returspiller i form af Amandine Hesse, som ovenikøbet spiller på hjemmebane. Dertil kan man lægge at det er en aftenkamp, der højst sandsynligt vil tiltrække en del tilskuere som vil støtte Hesse. Hesse spillede også i går, og vandt i 3 sæt over en anden franskmand Adrianjafitrimo, og også i denne kamp var der en del breaks. Hesse har på ingen måde selv nogen specielt god serv, og må derfor også have enorm fokus på at vinde games i Erranis serv, som hun jo uden tvivl har fokus på at dominerer.

  Det her kan nærmest kun blive en kamp med mange breaks, og jeg ligger nok på mindst 55% for at Errani taber sit første serveparti, hvilket jo giver enorm værdi på dette spil, når bet365* tilbyder lækre odds 3. Errani tabte altså 63,4% af sine servepartier igår.

 • 02
  Emanuel
  5. juli 2019 11:01

  Der krydses fingre for en urytmisk serverytme fra kampens indledelse! :-)

  /Emanuel

 • 03
  Bech
  5. juli 2019 21:23

  Og det var lige det vi fik🙂 Errani tabte samtlige servepartier i første sæt, og 7 af 14 over hele kampen..