Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

RB Leipzig - Tottenham

 • 01
  Thomas Schyth
  10. marts 2020 20:14
  Info om spil
  Tip Over 2,5 mål
  Odds 1,75
  Units 3 units
  Spillet ved

  Returopgør. Indledende kamp endte 0-1 til Leipzig.

  Resultatet fra første opgør kan åbne kampen her helt fra start, og med masser af fart i offensiven hos begge hold kan det blive yderst underholdene.

  Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer

  * Det omvendte opgør leverede langt flere og langt større chancer end til det ene mål der blev scoret. Derudover var tempoet generelt enormt højt, og det bør det også være her.

  * Spurs spillede i seneste runde af PL uden et par af deres offensivt indstillede profiler fra start, og det kan tyde på at man satser på at have dem helt klar til kampen her.

  * Spurs er det mest defensivt indstillede af disse to mandskaber, men er bagud 1-0 fra første opgør og derfor nødt til at angribe. Det kan give mere plads i begge ender til begge hold.

  * Leipzig har en spillestil der er meget højtpressende, fremadrettet og med meget højt tempo. Den stil kan de ikke lægge om selvom de er foran, så de vil forventeligt stadig angribe - hvilket manager Nagelmann også har udtalt de vil.

  Oddsmarked og CV
  Over/under 2,5 mål: 59 - 41

  I forhold til oddset her skal man være opmærksom på at det indledende opgør lukkede i 1,82 for overen selvom Leipzig havde store problemer med fravær i defensiven. Det har de ikke her hvor man har vigtige Upamecano tilbage, men til gengæld er præmissen for kampen også ændret markant da Spurs skal jagte en sejr, og det kan sagtens åbne opgøret endnu mere end i første opgør. Det berettiger i min verden til en CV der er en del mere aggressiv end i første opgør.

  Generelt om opgøret
  I det indledende opgør kom Tottenham til opgøret i skidt form, og med det store minus at Kane og Son var ude med skader. Det er de også her og formen er bestemt ikke meget bedre, men det ser ud til at man forsøgte at spare nogle offensive profiler i seneste PL-runde så man kan være frisk til højt tempo her.

  Leipzig havde til gengæld markante defensive fravær i indledende kamp, men det er man ovre her, da vigtige Upamecano er tilbage fra karantæne og forstærker forsvaret. Det ændrer dog ikke noget i selve stilen på holdet, der altid er højtpressende, fremadrettede og offensive.

  I første opgør så vi et Tottenham-mandskab der forsøgte at stå defensivt og forsvare meget kompakt, mens Leipzig bankede fremad. Alligevel fik vi et opgør med masser af fine chancer i begge ender, og med et Spurs-mandskab der er tvunget til at jagte en sejr her, kan man sagtens forestille sig at det bliver endnu mere chancerigt her.

  Teamnews

  Leipzig mangler ligesom i indledende opgør forsvarsspillerne Konate og Orban, mens man også har tvivl om reserverne Ampadu og Kampl. Holdet kan således forvente at stille i stærkeste til kampen her.
  Leipzig sparede desuden i weekenden også flere af deres profiler til opgøret her - bl.a. ved at starte med topscorer Werner på bænken. Det kan ligeledes tyde på at man satser på at have fuld fart på tempoet i kampen her.

  Tottenham er fortsat uden de langtiddskadede, offensive stjerner Kane og Son, men har ingen nye fravær til opgøret her. Ift. seneste ligakamp kan man det være at backen Davies har en chance for at blive klar, hvilket vil være en offensiv forstærkning. Man bør desuden forvente at de offensivt indstillede folk som Lo Celso, Lucas og Aurier starter inde her, da de blev sparet fra start i seneste kamp.

 • 02
  Thomas Schyth
  10. marts 2020 20:14

  Begge hold liner ok offensivt op. Leipzig i normal offensiv opstilling med Werner som farligste mand.

  Tottenham kan godt ligne et 3-mandsforsvar med Dier i forsvaret og offensive wings, men med de spillere der er på banen kan det hurtigt konverteres til 4-2-3-1. Lo Celso, Lamela, Alli og Lucas er alle offensive, så det er ok men ikke overraskende ift. spillet.

  Odds faldet i løbet af kampdagen og i øjeblikket nede i 1,66