Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

R. Bautista-Agut - B. Tomic

 • 01
  Emanuel
  5. august 2019 20:19
  Info om spil
  Tip Tomic vinder kampen
  Odds 5,20
  Units 2 units
  Spillet ved

  ATP – Montreal
  1. runde
  Tip: Bernard Tomic vinder kampen

  Gider Bernard Tomic at spille denne kamp? Jeg hælder til et ”Ja”. Lidt som med Kyrgios, kan man ofte være i tvivl om Tomic’ engagement på banen. Han har dog brugt kræfter på at kvalificere sig ind i main draw med sejre over Gulbic og Polmans, så mon ikke han giver 1. runde et skud mod Bautista-Agut? Han regnes for kæmpe underdog, og han vil elske at lukke munden på sine mange kritikere.

  I Atlanta slog han Tiafoe og Ebden, inden han trak sig nede med sæt og break mod de Minaur. Det så ikke ud til, at der var noget alvorligt galt.

  Bautista-Agut har ikke spillet siden gruset i Gstaad, hvor han slog Munar, inden han tabte til Sousa i tre sæt. Spanieren lavede et imponerende Wimbledon, og han har i det hele taget haft en flot sæson.

  Spillerne har mødt hinanden to gange. Tomic vandt duellen i straight sets ved Wimbledon i 2016, mens han trak sig nede med sæt og break tre måneder senere i Shanghai.

  Bautista-Agut er med længder den mere solide spiller, men Tomic har de ekstraordinære skud og fandenivoldskheden, der gør, at han har en fair chance.

  Bautista-Agut trak sig forud for turneringsstart sidste år, mens Tomic trak sig fra kvalifikationen, da han var nede med sæt og break mod Klahn.

  2 units efter Tomic til odds 5,20 hos Bethard*.

  OBS: Skulle Tomic finde på at trække sig undervejs, bliver spillet void hos Bethard*. Det er ikke tilfældet hos alle bookmakere (nogle har blot som forudsætning, at første sæt skal være færdigspillet).

 • 02
  spectre
  5. august 2019 20:19

  God nok et gustent bet.

  De gange Bautista har tabt som 5+ favorit inden for de sidste 3-4 år kan tælles på en hånd.

  Omvendt for Tomic, som ikke har vundet som stor underdog mod en top 15 spiller i mands minde.

  Har du nogen argumenter for at Tomic skulle komme ud af sin psykose (eller hvad man nu vil kalde det) lige netop nu?

  De gamle ringræve, Bautista og Fognini, har begge proklameret, at de satser på deltagelse i sæsonfinalen, når der nu ikke er nogen af de unge, som virker konsistente nok.

  Og så er sådan en kamp altså en lækkerbidsken for en pointhungrende Bautista.

 • 03
  Emanuel
  5. august 2019 21:37

  Ja, det ser ikke just ud som om, jeg er kommet godt ind.

  Psykose-faren er der altid med Tomic - deraf bookmakeren, som giver indsatsen retur, hvis han skulle finde på at trække sig.

  Min tanke er, at han trods alt har "mandet sig op" til fire sejre i sine fem seneste kampe på hardcourt (fire tiebreaks, alle vundet). Det er klart, at Bautista-Agut er et stort step op - men han har ingen hardcourt-kampe i kroppen, og han tabte senest som storfavorit til Sousa (1,29 - 4,11).

  Ligner kampstart tidligst kl. 22:05.

 • 04
  spectre
  5. august 2019 22:06

  Ja Bautistas nederlag til Sousa var "out of character". Men også lidt underligt at stille op i en grusturnering mellem Wimbledon og hard court. Måske han fik et par ugers gratis 5-stjernet alpeferie smidt i præmieposen ;-).