Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Pyunik - Wolves

 • 01
  Rasmus G
  8. august 2019 23:41
  Info om spil
  Tip Wolves -2.0
  Odds 2,00
  Units 5 units
  Spillet ved

  Wolves træner Nuno mener ikke de er favoritter ude mod Armeniens anden bedste hold, jeg vil nu mene han presser citronen en anelse for meget her. Pyunik er fra Armenien et hold, som aldrig er noget længere en 3. Runde i Europa League kvalifikationen eller CL for den sags skyld. Sidste år røg de ud i tredje runde til Maccabi Tel Aviv med samlet 1-2. Forrige år røg de ud i første runde til Slovan Bratislava, samlet 1-9. 2015 samlet 1-5 til Molde, 2014 samlet 1-6 til Astana. Det er altså ikke ligefrem noget prisværdigt hold, som Wolves skal op i mod her.

  I første runde slog Pyunik Jablonec ud, men havde i den grad ikke fortjent at gå videre, da Jablonec var meget uheldige med ikke at score på hjemmebane.

  På hjemmebane havde Wolves 79% boldbesiddelse, ikke ligefrem noget som omstillingsholdet var vant til. De skabte dog stadig en masse chancer og kunne snildt have vundet med mere end 2-0. På udebane blev det til 72% boldbesiddelse, her vandt de 1-4. To opgør hvor Nunos tropper har kunne forberede sig på at spille som det boldbesidende hold.

  Det ville fra Wolves side give rigtig god mening, hvis man fik den helt afgjort på udebane, da man 4 dage efter returopgøret har Manchester United hjemme. Der er også udtaget en stærk trup, hvor de nylige tilgange Vallejo fra Real Madrid og Patrick Cutrone er med i truppen. Samtidig er Raul Jimenez og Matt Doherty er meldt fit. Pyunik mangler sidste sæson topscorer Erik Vardanyan, som er ude med karantæne.

  Pyunik spiller på kunstgræs.

 • 02
  Edderkoppen
  8. august 2019 23:41

  Mange tak for dette pragtfulde tip!

 • 03
  Rasmus G
  9. august 2019 09:47

  Det var så lidt :-)