Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Perth Glory - Adelaide

 • 01
  Jacob Høgh
  18. januar 2021 14:39
  Info om spil
  Tip Adelaide +0,5 (AH)
  Odds 1,75
  Units 4 units
  Spillet ved

  Perth Glory spiller her sæsonens første kamp, mens Adelaide går ind til deres tredje. Glory har skilt sig af med en del spillere og står med en relativt ung trup, mens Adelaide har leveret et rigtig fint indtryk og spiller utroligt underholdende. Adelaide skal ikke være underdogs her.

  Perth Glory spillede i november/december AFC Champions League, hvor de - ret forventeligt - kun fik 1 point i 5 kampe. De spillede med et hold, hvor halvdelen var spillere under 23 år og de yngste var blot 18. De har skilt sig af med en del rutinerede kræfter og umiddelbart er det den 38-årige anfører Castro, 33-årig angriber Fornaroli, 35-årige central midt Kilkenny, 31-årige forsvarsspiller, 31-årige Lachman i forsvaret og 39-årige Reddy i målet, som skal bære holdet, mens resten som nævnt er relativt urutinerede spillere. Der mangler i min optik nogle spillere, som har mere rutine end de unge og lidt mere fart i benen end de gamle. Spillere som Castro og Fornaroli har dog et hav af mål og assist bag sig og har været A-League profiler i flere år, men spørgsmålet er nok i høj grad, hvem der skal bygge spillet op og servere bolden til dem.

  Adelaide har som nævnt allerede spillet 2 kampe og har i min optik været det hold, som har overrasket mest positivt. De spiller utroligt direkte og med et voldsomt tempo i deres kampe og det kan sagtens blive et problem for Perth Glory at spille med her. Adelaide kommer fra 0-0 mod Western United og 0-2 sejr mod Melbourne City og har altså endnu til gode at indkassere deres første mål. Sejren over City kom godtnok på baggrund af et rødt kort, men ufortjent var den ikke.

  Med ovenstående in mente forstår jeg ikke Perth Glory skal være favoritter her og 1.75 for X2 virker utroligt flot betalt.

  Unibet* og co. har 1.72.
  Spilbar til 1.60

 • 02
  Jacob Høgh
  18. januar 2021 14:39

  Diego Castro ude for Perth Glory. Været vigtigste mand i flere år- Fremragende for spillet.