Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Paul Jubb -Jurgen Zopp

 • 01
  Bech
  11. juni 2019 14:55
  Info om spil
  Tip Paul Jubb
  Odds 2,75
  Units 4 units
  Spillet ved

  ATP Challenger Nottingham, 1. runde, græs.

  Paul Jubb er et ungt talent som mest har spillet collegetennis indtil nu, hvorfor hans ranking snyder en del, han er langt bedre end hvad hans placering som nummer 717 indikerer. I sidste uge fik han et wild card til turneringen i Surbiton, hvor han spillede flot op med landsmanden Ward, men måtte se sig slået i 3 sæt. Ward er generelt en stærk græsspiller, og spillede også senere op med Kudla og slog Stakhovsky. Nu har Jubb igen fået et wild card til turneringen i Nottingham, og jeg tror han får god opbakning på hjemmebanen, og har gode muligheder for at slå Zopp.

  Zopp kommer nemlig i elendig form, og har bare vundet én kamp siden marts. Han har derudover tabt til en ung tjekke i en turnering i Ostrava, og det virker til Zopp er meget ude af form. Zopp er faktisk i besiddelse af en ganske fornuftig serv, når formen er til stede, men alligevel har han aldrig præsteret specielt godt på græs. Tidligere har han været en fast del af top 100, men alligevel han f.eks. kun været i 1 runde ved Wimbledon én gang.

  Jeg tror at unge Jubb kommer med masser af tro på tingene, imod en Zopp som virker meget rusten for tiden. Det kan den unge brite udnytte, til at tage en overraskende sejr, til et fint odds.

 • 02
  Safian
  11. juni 2019 14:55

  Oddset styrtdykkede frem mod kampstart. Den 19-årige brite var uheldig i første sæt (tiebreak), hvilket skabte lidt bekymring. Men efterfølgende viste han styrke ved at breake Zopp både i 2. sæt og 3. sæt, spændende kamp. Jeg takker for en fin gevinst, forsæt det gode arbejde Bech!

 • 03
  Bech
  11. juni 2019 23:41

  Ja jeg var også lige ved at skulle brokke mig over tiebreaken igen gik den forkerte vej , men heldigvis klarede Jubb den. Jeg tror han har fine chancer igen imorgen imod Novak, som kommer direkte fra grus. Men jeg lægger ikke noget op inden man ved om kampen spilles på græs, eller indendørs som idag.