Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Odense Bulldogs - Frederikshavn White Hawks

 • 01
  Mike Larsen
  18. januar 2021 08:18
  Info om spil
  Tip Over 3,5 mål af Frederikshavn White Hawks
  Odds 1,83
  Units 4 units
  Spillet ved

  Odense tager mod Frederikshavn, i en kamp, hvor Frederikshavn bør tage sejren. Odense tillader en del mål i kampene, og det kan være, at man giver kampen til den nye målmand. Frederikshavn har fået lidt bredde på holdet, og Odense ser ud til at have solgt sæsonen, og man spiller mere frit, hvilket koster noget mere i defensiven.

  Derfor skal du spille den:
  Odense lader til at være et hold i opløsning, hvor der ikke bliver arbejdet for hinanden på isen.MAn har lukket alt for mange mål ind i denne sæson. I de seneste syv kampe har Odense lukket mindst fire mål ind. På hjemmebane har man gjort det i 7 af de seneste 10 kampe.
  Frederikshavn har hentet nogle offensiv bredde ind på holdet i Christopher Frederiksen og Mike Hammond, så man kommer med et stærkt hold, hvor der er flere spillere, der kan score målene.
  Odense ser ud til at spille mere løssluppet på det seneste efter at man reelt ikke kan hente 8. pladsen, så alle spillere spiller deres egen chance for en kontrakt i den kommende sæson.
  Senest scorede Frederikshavn hele syv mål på Odense, men det var dog på hjemmebane. I hele sæsonen er det lykkedes to af fem gange at score mindst fire mål.

  Det skal du holde øje med:
  Odense har tidligere på sæsonen været et hold, som Frederikshavn har haft sine problemer med. Frederikshavn har kun tre sejre (en i overtid) i fem kampe mod Odense, hvor Odense har vundet på hjemmebane også.
  Odense spiller noget mere frit, hvilket man så mod Esbjerg, hvor Odense vendte en katastrofestart til at være foran med 1-3, inden Esbjerg kom tilbage og sejrede med 7-4. Esbjerg har dog også et bedre hold, og skulle Frederikshavn komme bagud med et par mål, så kan de få det svært.
  Tadeas Galansky var sidste sæson i Frederikshavn, hvor han spillede sammen med en del af spillerne, og han kender deres mønstre i forhold til, hvor de sender pucken hen, så han kan lukke ned for dem.

  CV:
  Jeg synes, at dette spil er spilbart ned omkring de 1,70ish. Ikke det voldsomme værdispil, men som Odense har lukket mål ind i deres kampe på det seneste, så ligner det lidt starten af sæsonen, hvor det også var defensiven, der kostede point.

  Andre spil:
  Jeg har kigget på andre spil også, og det var svært at udvælge bare et spil til kampen. Jeg har også kigget på et par andre spændende spil.
  Odense under 2,5 mål ved Bet365* til odds 2,30. Odense har kun scoret min. tre mål i 3 af 16 hjemmekampe, og de tre kampe er alle endt med sejr, hvor den ene var mod Frederikshavn. Spilbar til omkring 2,10ish, for Frederikshavn kan sagtens stille med deres nye målmand i denne kamp.

  Frederikshavn -1,5 til odds 2,50 ved Nordicbet*. Frederikshavn er et meget bedre hold, der dog havde en offdag senest, da man spillede i SønderjyskE. Odense har tabt sine seneste syv kampe, og det har alle sammen været med mindst to mål. Der er også mulighed for en scoring i tomt mål mod slutningen, hvis Frederikshavn er foran med en enkelt mod slutningen. Spilbar til omkring 2,25ish

  Team News:
  Odense Bulldogs var senest uden Henry Hardarson (forward) og Oliver True (forward), hvilket offensivt er en svækkelse af Odense Bulldogs.

  Frederikshavn White Hawks er uden Alexander Bumagin (forward) og Justin Shugg (forward), hvilket man har været i længere tid efterhånden.

  Indbyrdes:
  Senest scorede Frederikshavn hele syv mål på Odense, men det var dog på hjemmebane. I hele sæsonen er det lykkedes to af fem gange at score mindst fire mål.

  Let's Beat The Bookies"

 • 02
  Crazy-Dane
  18. januar 2021 08:18

  Cashpoint* har stort set samme odds; nemlig 1.82. GL Mike.
  A-1.5 har bwin* stadig gode 2.45