Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Nicolai Lisberg tipper 30. runde i Bundesligaen (5. - 7. juni)

 • 01
  Spilxperten
  7. juni 2020 22:04

  Spiltips fra LisbergNicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, har haft et solidt tag på Bundesligaen i de seneste runder, og eksperten er nu igen på banen med spilforslag på fodboldkampene fra Tyskland. Bolden ruller allerede med den 30. runde fra fredag d. 5. juni til og med søndag d. 7. juni, og du kan blandt andet glæde dig til en lækkerbisken mellem Leverkusen og Bayern München.

  Få din bonus hos ComeOn

  Rundens kamp: Bayer Leverkusen – Bayern München 2 (1-2)

  Sydtyskerne fortsætter deres imponerende form, og det gik senest ud over Düsseldorf, der blev besejret 5-0. Dermed er Bayern oppe på 85 mål efter 29 spillerunder, og det er ny Bundesliga-rekord.

  Så hvad kan egentlig stoppe de suveræne mestre? Bayer Leverkusen kunne være et bud. Die Werkself fik rejst sig efter 4-1 nederlaget hjemme mod Wolfsburg, da de i weekenden vandt 1-0 mod Freiburg på et mål af… Kai Havertz. Leverkusen profilen har været den helt store stjerne med fem mål i sine seneste fire kampe, og derfor er det også godt nyt, at han er klar til lørdagens topkamp, selvom han mod Freiburg måtte lade sig udskifte med en mindre skade.

  I den omvendte kamp vandt Leverkusen faktisk 2-1 på Allianz Arena, men med til historien hører også, at Lucas Hradecky havde en helt forrygende kamp, og at Leverkusen havde heldet (og dygtigheden) i omstillingerne.

  Mod Bayern kommer de ikke til at få lige så meget tid på bolden, som de plejer, og derfor tror jeg også, at Bayern tager en ny sejr, om end det bliver tæt.

  Update (04-06-2020): Thiago er så småt ved at være klar igen for Bayern, og han kan meget vel få en rolle i kampen. Hos Leverkusen kan Kevin Volland muligvis gøre comeback efter sin lange skadespause.

  Lisbergs bud: Bayern München vinder med præcis ét mål til odds 4,25 - SPIL HER >>*

  Freiburg – Gladbach 2 (1-2)

  Efter to kampe uden sejr lykkedes det igen Gladbach at sikre tre point, da de vandt overbevisende med 4-1 mod Union Berlin. Freiburg har stadig chancen for at komme med i Europa, men det er blot blevet til to point efter pausen, og det kan sagtens blive til det tredje nederlag i træk fredag aften. Gladbach har igennem det meste af sæsonen været dygtige til at vinde mod holdene under dem i tabellen, og det gør de også her.

  Update (04-06-2020): Embolo og Johnson er endnu ikke klar, mens Raffael er med i truppen hos gæsterne.

  Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,80 - SPIL HER >>*

  RB Leipzig – Paderborn 1 (4-1)

  Paderborn er uden sejr i deres seneste otte kampe, mens RB Leipzig omvendt er ubesejret i samme periode, og jeg skal heller ikke her forsøge at tale Paderborns chancer op. Jo, oprykkerne har hentet point i tre af de første fire opgør og holdt Dortmund fra fadet i de første 45 minutter i sidste weekend, men de kan ikke over 90 minutter holde stand mod et Leipzig-mandskab, der har scoret 11 mål i sine seneste tre kampe. Det bliver en hjemmesejr - spørgsmålet er blot, hvor stor den bliver.

  Update (04-06-2020): Kevin Kampl er klar igen efter lidt småskavanker, ligesom både Schick og Laimer også forventes at være med, efter de fik et par slag i den seneste kamp.

  Lisbergs bud: Leipzig -1,5 (AH) til odds 1,42 - SPIL HER >>*

  Eintracht Frankfurt – Mainz 1 (2-1)

  Frankfurt fik stoppet blødningen med en flot udesejr mod Wolfsburg, og der bør være gode muligheder for, at de kan få yderligere tre point på kontoen, lidt afhængigt af hvordan de kommer ud af onsdagens udsatte kamp mod Werder Bremen. Godt nok må de undvære Paciencia og Fernandes, der fortsat er skadede, men Mainz må også se bort fra Baku, der er ude med karantæne. Og så har Mainz altså statistisk set ligaens dårligste defensiv, så selvom de sagtens kan score en enkelt eller to mod et ofte gavmildt Frankfurt forsvar, så bliver udfordringen at holde modstanderen fra chancer.

  Update (04-06-2020): Dong-Won Ji er ude med rygproblemer for Mainz, mens Frankfurt efter alt at dømme kom ud af opgøret mod Bremen onsdag aften uden nye skader.

  Lisbergs bud: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,25 - SPIL HER >>*

  Fortuna Düsseldorf – Hoffenheim 2 (1-2)

  To sejre i træk. Hoffenheim virker til at have fundet melodien, men hvis denne sæson har lært os noget, så er det, at Hoffenheim er svære at blive kloge på, og stabilitet er et fremmedord. Men hvis vi blot kigger på de to mandskaber og den seneste form, så skal Skov og Bruun Larsen være i stand til at besejre Zanka og D��sseldorf. Fortuna blev kørt godt og grundigt rundt af Bayern, og det er der som sådan ingen skam i, men de giver stadig for mange lette mål væk. Hjemmeholdet er uden Steffen, der stadig er i færd med genoptræningen, mens Kramaric, Beldodil og Adamyan fortsat sidder ude hos Hoffenheim.

  Update (04-06-2020): Jacob Bruun Larsen har trænet individuelt hele ugen, og han er ifølge træner Schröder tvivlsom til kampen mod Düsseldorf, mens Grillitsch Kaderabek og Hübner alle er klar igen. Også Kramaric kan få comeback efter længere tid ude. Hos Düsseldorf er Marcel Sobottka med sikkerhed ude, mens der er tvivl om Ayhan, der dog er tilbage i træningen.

  Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,50 - SPIL HER >>*

  Borussia Dortmund – Hertha BSC 1 (3-1)

  Berlinerne er fortsat ubesejrede under Bruno Labbadia, men der er grund til at tro på, at den stime stopper lørdag, når de skal en tur til Dortmund. For Hertha kæmper med skader. Ascacibar er med sikkerhed ude, og derudover er der fortsat tvivl om hvorvidt Cunha, Plattenhardt, Wolf og Skjelbred når at blive klar.

  Dortmund har dog også sit at slås med, da det endnu er uvist, om Håland kan spille. Mod Paderborn viste Hazard dog, at han er et godt alternativ på toppen mod store robuste forsvarsspillere, fordi det giver Dortmunds angreb mere bevægelse, og så tæller det også i Dortmunds favør, at Jadon Sancho endelig er helt klar igen, ligesom Emre Can er det. Til gengæld må de undvære Mats Hummels, der er ude med karantæne, og det kan give problemer bagude.

  Update (04-06-2020): Lucien Favre fortalte på pressemødet, at det først fredag afgøres, om Erling Håland når at blive klar.

  Lisbergs bud: Dortmund -1,5 (AH) til odds 2,02 - SPIL HER >>*

  Werder Bremen – Wolfsburg 2 (1-2)

  Nordtyskerne skal i aktion onsdagen aften, og resultatet af den kamp kan selvfølgelig få indflydelse på, hvordan weekendens opgør mod Wolfsburg forløber. Men det er værd at notere sig, at Werder Bremen er i bedring. Spillemæssigt og pointmæssigt med syv point i de seneste tre kampe og utrolige tre clean sheets i træk. Wolfsburg har lidt paradoksalt tabt begge sine hjemmekampe efter pausen, mens de omvendt har vundet to udekampe i træk, hvilket måske også siger lidt om den manglende hjemmebanefordel uden tilskuere, og at modstanderne var Leverkusen og Dortmund. Gæsterne er stadig uden flere profiler, ligesom Steffen er ude med karantæne, og det ligner på forhånd et meget tæt opgør, der kan gå begge veje.

  Update (04-06-2020): Både Raschica og Bittencourt begyndte på bænken mod Frankfurt, da de havde småproblemer, men ifølge træner Kohfeldt bør være klar til at begynde inde i hjemmekampen mod Wolfsburg.

  Lisbergs bud: Wolfsburg vinder med præcis ét mål til odds 4,00 - SPIL HER >>*

  Union Berlin – Schalke X (0-0)

  To af de absolut dårligst spillende hold netop nu i Bundesligaen. Til sammen har de blot hentet et point i de seneste fire kampe, og Union er lige pludselig blevet en del af nedrykningskampen igen, ligesom Schalke formegentlig kan glemme alt om Europa. De to hold har gevaldige problemer med at score – tre mål til sammen i de seneste fire kampe – og det ligner et nyt målfattigt opgør, da jeg forventer at se to hold, der begge vil stå dybt og sikre sig bagude, før de forsøger at angribe. Schalke må i øvrigt lide den tort at undvære Weston McKennie, der mod Werder Bremen fik sit femte gule kort.

  Lisbergs bud: 0-0 til odds 9,00 - SPIL HER >>*

  Augsburg – FC Köln X (1-1)

  Der tegner sig mere og mere et billede af, at 3-0 sejren mod Schalke var en undtagelse. I hvert fald har de seneste par kampe ikke været imponerende for Herrlich og Augsburg, der i weekenden tabte med 2-0 mod Hertha. For Köln er situationen ikke meget bedre. De har ikke kunne finde formen siden pausen og begge mandskaber kan stadig blive en del af en tæt nedrykningsstrid. Af samme grund er uafgjort måske ikke et helt dumt resultat. Gæsterne må undvære Bornauw og Drexler med karantæne, og de kan sagtens være tilfredse med et enkelt point, som kampen skrider frem.

  Update (04-06-2020): Kölns Cordoba måtte lade sig udskifte i seneste kamp, men han bør være klar til søndagens opgør.

  Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 - SPIL HER >>*

  Spil på Bundesligaen

  Den udskudte kamp:

  Werder Bremen – Eintracht Frankfurt X (1-1)

  Onsdag aften spilles den udsatte kamp, og det er en interessant en af slagsen mellem to hold, der lige pludselig vejer morgenluft efter dårlige perioder. Werder kan principielt spille sig over stregen med en sejr på fire mål eller flere, men det vigtigste for dem er igen at få point ud af anstrengelserne og på den måde holde snor i holdene over dem. En sejr sikrer i realiteten Frankfurt en ny sæson, men med tanke på at de har Mainz hjemme i næste kamp, så kan også de være godt tilfredse med et enkelt point. Werder har Veljkovic tilbage efter endt karantæne, mens der til gengæld er tvivl om, hvorvidt Raschica når at blive klar. Hos Frankfurt kan Adi Hütter stille med samme 11, der i weekenden besejrede Wolfsburg.

  Lisbergs bud: X’et til odds 3,55 - SPIL HER >>*

  Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

 • 02
  SpilXperten.com
  7. juni 2020 22:04

  Oven på to stærke runder, var det tungere i denne omgang:

  Odds 3,55 ❌
  Odds 4,25 ❌
  Odds 1,80 ❌
  Odds 1,42 ❌
  Odds 3,25 ❌
  Odds 2,50 ❌
  Odds 2,02 ❌
  Odds 4,00 ✅
  Odds 9,00 ❌
  Odds 3,50 ✅

Seneste forumindlæg

 Sidst kommenteret
28. sep. 2020 13:59
27. sep. 2020 20:50
27. sep. 2020 20:39
27. sep. 2020 09:50
26. sep. 2020 19:54
26. sep. 2020 16:47
24. sep. 2020 22:04
24. sep. 2020 15:48
24. sep. 2020 09:18
21. sep. 2020 22:46
18. sep. 2020 07:20
17. sep. 2020 15:16
17. sep. 2020 09:02
16. sep. 2020 17:44
16. sep. 2020 09:07
13. sep. 2020 09:23
11. sep. 2020 15:53
11. sep. 2020 15:30
10. sep. 2020 20:31
10. sep. 2020 20:29