Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Next Gen Finals Vinder

 • 01
  Tennistipper
  5. november 2019 11:40
  Info om spil
  Tip Alex de Minaur
  Odds 2,62
  Units 5 units
  Spillet ved

  Vi nærmer os så småt sæsonafslutningen for tennis. Det har været en god sæson, og jeg håber vi ser en masse god tennis denne uge.

  Der er specielle regler her ved Next Gen, hvilket gør det lidt mere vanskeligt som "ekspert" at gøre sig klog på hvad angår betting. De spiller til 4 partier og ved 3-3 så spilles der tiebreak, ligesom doublelinjerne er væk.

  Spillerne som er med er delt op i to grupper. I den ene gruppe har vi De Minaur, Casper Ruud, Kecmanovic og overraskende Davidovich Fokina. I den anden gruppe har vi Mikael Ymer, Ugo Humbert, Francis Tiafoe og selveste Jannik Sinner som jeg havde et godt øje til før sæsonen.

  Det er uden tvivl De Minaur som er den bedste spiller her. Han har etableret sig stabilt på ATP niveau hvor han som den eneste spiller fast. Ugo Humbert har et stort talent men mangler at tage springet 100% fra challenger til ATP, men det kommer næste sæson. Det er gået utroligt hurtigt med Jannik Sinner, og han har haft nogle flotte sejre - også på Atp niveau, så han kunne godt overraske.

  Jeg mener, at både Ymer og Tiafoe er alt for svingende i deres præstationer. Specielt Ymer som virker ramt af et travlt program. Fokina er challenger spiller men har haft stor succes. Jeg ser ham dog ikke gøre et stort væsen ud af sig her.

  Jeg har fidus til Sinner og De Minaur. De Minaur er bare den bedste spiller her, og det er kun ham selv der kan spænde ben for sig selv. Topniveauet er højt hos ham.

 • 02
  Emanuel
  5. november 2019 11:40

  Enkelte bemærkninger:

  Tilføjelse til reglerne:

  - Der spilles bedst af 5 sæt
  - Hvis servern rammer netkanten og går ind, er den i spil
  - Der er ikke deuce (ved 40-40 afgøres partiet, og modtager vælger, hvor der skal serves)

  Altså lidt flere tilfældigheder i spil end vanligt. :-)

  ---

  Jeg er ikke helt med på, hvorfor Ymer skulle være ramt af et travlt program? Han har spillet én kamp de seneste 19 dage (tabte her til Ruud i tre sæt i Paris).

  Jeg tænker tværtimod, at han kommer godt ind i turneringen med selvtillid fra stærke resultater i franske Challengers og karrierens første gennembrud til top 100. Han har vundet 13 af sine 15 seneste kampe.

 • 03
  Tennistipper
  5. november 2019 12:50

  Tak for indlægget, det burde jeg have haft med.

  Med hensyn til Mikael Ymer, så så jeg hans kamp mod Stebe på hjemmebane, og her så han utrolig træt ud. Han har naturligvis fået sig en pause, men spørgsmålet er hvor tilfreds han er med sin sæson og mentalt måske ser dette som en bonus?

  Og så må vi sige at de her regler ved Next Gen taler til fordel for serverne, hvilket Ymer bestemt ikke er. :-)

 • 04
  Emanuel
  5. november 2019 13:15

  Det tror jeg gerne. Det var jo hans 12 kamp på 24 dage. Nu har han så haft 1 på 19 til sammenligning.

  Jeg tænker faktisk, at netop Ymer vil kunne sætte sig op til turneringen - men det er bare mit bud. :-)

  Umiddelbart er jeg ikke enig. Det må da være en fordel for modtageren? Uden AD kan modtageren jo bryde ved 40-40, ligesom han har den fordel, at han kan vælge sin stærkeste modtage-side (eller serverens ringeste serve-side).

 • 05
  Emanuel
  5. november 2019 16:55

  Jeg skal korrigere mig selv - og undskylde forvirring.

  - Der er rigtigt nok ikke AD, men ved 40-40 er det serverens valg.

  - Bolden er ikke i spil, hvis den rører netkanten. Der dømmes "let" som normalt (ændret fra de foregående udgaver af Next Gen).

 • 06
  Tennistipper
  7. november 2019 15:05

  Skræmmende niveau af De Minaur i dag. Det står mellem han og Sinner hvis du spørger mig.

 • 07
  Tennistipper
  8. november 2019 20:31

  Finaleplads til De Minaur. Han var lidt mere menneskelig i dag og var dårligere i returen end han har været forrige kampe. Tiafoe servede godt ind på kroppen af De Minaur og det havde han det ikke godt med. Lad os håbe han møder Kecmanovic i finalen :-)