Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Napoli - Atalanta

 • 01
  Weberen
  28. oktober 2019 11:28
  Info om spil
  Tip Over 10,5 hjørnespark asian
  Odds 1,95
  Units 4 units
  Spillet ved

  Der er en fed kampe i vente i denne 10.runde, hvor nr.3 og 4 mødes på Stadio San Paolo i Napoli.

  Jeg har valgt at kigge hjørnesparksvejen eftersom vi har de to mandskaber der begge snitter relativt høj ift. at få hjørnespark, og derudover er det også to hold der spiller med rigtig mange indlæg, som ofte er en god vej til at få hjørnespark.

  Napoli snitter pr. kamp 6.56 og tillader 4.56, hvilket giver et samlet snit på 11.11 pr. kamp, hvilket er meget normalt i serie A.
  Atalanta på den anden side snitter 6.44 pr. kamp og tillader 4.22, hvilket giver et samlet snit på 10.67 pr.kamp hvilket er lige lidt nede i den lave ende.

  Det er begge to hold der spiller på mange indlæg som sagt, men derudover er det også de to af de hold i serie A der afslutter mest, hvor Atalanta er det hold i serie A der afslutter absolut mest. Med 151 afslutninger i år er Atalanta med afstand det hold der får flest skud og af de 151 er 88 af dem på mål, hvilket også er højest, og det kunne også kaste nogle hjørnespark af sig. Napoli på den anden side er det hold i serie A der afslutter 3.flest gange med 116 og 61 af dem er indenfor rammen.

  Jeg tror vi får en fed kamp her, hvor Napoli i min optik skal forsøge at dominere og komme frem til chancer, hvilket også vil passe godt til Atalanta og deres hurtige omstillinger.

  Til dette opgør er Zapata ude, og derudover er Gomez, Kjær og Palomino tvivlsomme. Hos Napoli er Hysaj, Maksimovic og Rui også tvivlsomme.

  Jeg smider 4 untis på vi går over de 10 hørnespark, i en kamp mellem to hold der er skyde- og indlægsglade.

  Held og lykke til dem der følger.

 • 02
  Weberen
  28. oktober 2019 11:28

  Det er først d.30 min fejl.