Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Michael Chiesa - Neil Magny

 • 01
  Loke Barrett
  20. januar 2021 12:18 1 synes godt om dette indlæg
  Info om spil
  Tip 1
  Odds 2,22
  Units 3 units
  Spillet ved

  UFC on ESPN 20. Main event i Abu Dhabi. Weltervægt.

  Chiesa har været bedre end nogensinde, efter han rykkede op i vægt. Magny er en alvorlig udfordring med sin striking, størrelse og kondition, men hans svaghed har historisk set været grappling, hvilket netop er Chiesas spidskompetence, så jeg tager underdoggen i en rigtig tæt kamp.

  Det taler for spillet:

  •Chiesa virker genfødt på weltervægt. Han burde være rykket op til divisionen for længe siden.
  •Chiesa har solid striking, selvom han næppe kan følge med her. Han gav Masvidal problemer.
  •Chiesa har en klar fordel, når det kommer til brydning. Han bør kunne score flere takedowns.
  •Chiesa har en fremragende kontrol fra toppen, mens han kan afgøre kampen med sine chokes.
  •Magny er blevet taget ned i flere kampe og har altid haft et mistænkeligt submission defense.
  •Magny besidder ikke særlig meget power, så han kan få svært ved at holde Chiesa på afstand.

  Det taler imod spillet:

  •Magny er en glimrende fighter, som slår enhver, der ikke hører til i divisionens absolutte elite.
  •Magny bør have en solid fordel stående. Han har et fremragende jab og udnytter sin størrelse.
  •Magny har helt klart forbedret sit takedown defense, selvom det stadig er hans store svaghed.
  •Magny kommer altid til kamp i fænomenal form. Han vil holde et højt tempo over fem runder.
  •Chiesa er udover sejren mod dos Anjos ret uprøvet på vægten. Måske bliver han overvurderet.
  •Chiesa er ikke vant til at møde modstandere, der er større end ham, så det kan give problemer.

  Odds

  Michael Chiesa er smal underdog overalt på markedet. Bet365* og Betfair* Sportsbook giver 2,10 på en sejr, Comeon* og Onsidebetting* giver 2,15, 888Sport*, Bwin* og Unibet* giver 2,20, mens Nordicbet* giver 2,22. Jeg ser dette som en utroligt lige kamp, der er meget svær at spå om, selvom begge mænd har en soleklar vej til sejr. Enten vil Magny holde kampen stående, hvor han efter alt at dømme lander mest med sin bedre teknik og større rækkevidde, eller også vil Chiesa få kampen til jorden, hvor han sandsynligvis vil dominere med sin brydning og styrke. Magny har formentlig en lille edge med sin kondition, da han er en maskine, mens Chiesa omvendt har bedre muligheder for at afgøre kampen med sit submission game. Det ligner et coin flip for mig, men jeg giver en chancevurdering på 48-52, hvilket stadig resulterer i en flot betvalue på 106,56 % på underdoggen.

  Jeg har en fornemmelse af, at Chiesa ikke har indfriet sit fulde potentiale endnu. Jeg tror, at han har et lidt højere loft, selvom jeg ikke kan se ham blive mester. Omvendt har jeg svært ved at se, hvordan Magny skal blive til mere end den elite gatekeeper, som han er. Jeg lægger en del i Chiesas seneste sejr over dos Anjos, der blev lukket fuldstændigt ned. Måske er dette en fejl, men brasilianeren har næsten altid givet divisionens elite problemer, trods sin størrelse, så denne kamp var en åbenbaring for mig. Magny har en imponerende rekordliste med mange store navne, men det er ikke urimeligt at påpege, at de nærmest alle sammen var udenfor deres prime. Han er desuden blevet savet over flere gange, når han for alvor er steppet up. Chiesa har skam også haft nogle dårlige præstationer, men der tillægger jeg stadigvæk det hårde weight cut til letvægt større betydning.

  Michael Chiesa

  USA
  33 år (7. december 1987)
  17-4, 11 sub
  Southpaw
  Højde: 185 cm.
  Rækkevidde: 192 cm.
  Vægt: 77 kg.

  Michael ”Maverick” Chiesa er rangeret som nummer syv i weltervægtsdivisionen hos Sherdog. Han vandt The Ultimate Fighter 15 efter bl.a. at have slået Justin Lawrence og James Vick. Han har bl.a. besejret Al Iaquinta, Anton Kuivanen, Colton Smith, Francisco Trinaldo, Mitch Clarke, Jim Miller, Beneil Dariush, Carlos Condit, Diego Sanchez og Rafael dos Anjos, mens han har tabt til Jorge Masvidal, Joe Lauzon, Kevin Lee og Anthony Pettis.

  Neil Magny

  USA
  33 år (3. august 1987)
  24-7, 7 KO, 3 sub
  Ortodoks
  Højde: 191 cm.
  Rækkevidde: 203 cm.
  Vægt: 77 kg.

  Neil ”The Haitian Sensation” Magny er ikke rangeret i top ti i weltervægtsdivisionen hos Sherdog. Han deltog i The Ultimate Fighter 16, hvor han bl.a. slog Frank Camacho og Bristol Marunde, inden han blev elimineret af Mike Ricci. Han har bl.a. besejret Gasan Umalatov, Tim Means, Alex Garcia, William Macario, Kiichi Kunimoto, Hyun Gyu Lim, Erick Silva, Kelvin Gastelum, Hector Lombard, Johny Hendricks, Carlos Condit, Li Jingliang, Anthony Rocco Martin og Robbie Lawler, mens han bl.a. har tabt til Sergio Moraes, Seth Baczynski, Demian Maia, Lorenz Larkin, Rafael dos Anjos og Santiago Ponzinibbio.

 • 02
  Loke Barrett
  20. januar 2021 12:18 1 synes godt om dette indlæg

  Det bugner med interessante matchups og mulige spil til eventet her i eftermiddag/ aften. Der kommer ikke flere "officielle" anbefalinger fra min side, men jeg ville alligevel lige dele et par tanker.

  Akhmedov-Breese 1: Jeg har været virkelig tæt på at skrive et tip til denne kamp, men jeg foretrak i sidste ende at fokusere på de andre. Breese er en teknisk set en lidt dygtigere fighter, som samtidig har størrelsen på sin side, men han er i fare for at blive et evighedstalent, der aldrig får tingene til at gå op. Breese har altid haft en kamp med den mentale side af sporten. Jeg synes stadig, at der er store spørgsmål på det område, da han lidt quittede mod Allen. Breese har fordelen stående med sin boksning, men Akhmedov er bomstærk og har brydning og aggression. Hvis Breese rammer samme punkt som mod Allen, hvor tingene går imod ham, og han egentlig ikke har lyst til at være derinde, så er Akhmedov ikke den rette at stå over for. Hvis russeren formåede at forbedre/bevare sin energi bedre, så havde jeg taget ham, men et spil i omegnen af 2,30 bør stadig være godkendt.

  Davis-Jones 1: To interessante talenter. Davis har set skarp ud i nederlag til både Soddiq og Burns, virkelig hårde kampe at få så tidligt i sin karriere, mens Jones, der er UFC-debutant, var double-champ i Cage Warriors (ligesom en vis Conor). Der er meget hype omkring begge mænd, men jeg forventer en stående kamp, hvor Davis i mine øjne er en tand skarpere. Jones er blevet rystet af modstandere på et lavere niveau, selvom han er den ubesejrede af de to. Rigtig spændende kamp, men jeg tror, at Davis har en fordel på speed og power, hvorfor 1,66 på ham virker godkendt. Han er steget en del pga. inskud på Jones.

  Simon-Pirello: Vi ved ikke særligt meget om Pirello, men dette er godt nok en barsk UFC-debut at få. Simon tilhører top 10-15 på bantamvægt. Han er en maskine, der er svær at stå imod med sit output og pres. Han er ikke en stor finisher, men jeg vil ikke være overrasket, hvis newcomeren folder undervejs i kampen. Det er de færreste der kan matche den intensitet, som Simon kommer med. Han skal desuden ud at levere en god indsats, så han igen kan blive matchet op med de bedste. Et stoppage kunne være interessant til omkring 2.20.

  Jeg ser også virkelig frem til Murphy vs. Silva de Andrade. Englænderen ligner the real deal, mens underdoggen er knækket, når han bliver sat under pres eller tager for meget damage. Andrade er samtidig rimelig lille, selvom han er skåret i sten, så jeg er ikke overbevist om, at et skifte op til fjervægt er en god ide, nu hvor han samtidig er lidt aldrende. Murphy bør have store fordele med sin størrelse og power, både stående og på jorden, hvor han har vist hidsig ground-and-pound, så det er min fornemmelse, at han formentligt godt kan slide brasilianeren op, få ham til at quitte. 2.10 kunne være et forsøg værd.

 • 03
  Van Basten
  20. januar 2021 12:57

  Godt nok en herlig, grundig analyse Loke. Mit kampsport-kendskab er noget begrænset, så jeg kan ikke udfordre så mange af punkterne - men vil bare lige sende et skulderklap din vej!

  /VB

 • 04
  Loke Barrett
  20. januar 2021 14:13

  Hej VB, det er godt at høre!

  Jeg har gjort mig lidt ekstra umage i den her uge, efter UFC har været på pause en måneds tid, så lad os håbe, at arbejdet bærer frugt. Jeg ærgrede mig lidt over, at afslutningen på mit sidste år blev så kedelig, så det kriplede i fingrene efter at komme videre.

 • 05
  Loke Barrett
  20. januar 2021 14:16

  Eventet begynder allerede her kl. 15, hvis nogen derude skulle være interesserede. Det gør ikke noget, at man ikke skal sidde oppe hele natten hver gang. :p

 • 06
  Loke Barrett
  20. januar 2021 21:57

  Det kunne være blevet rigtig godt til aften, men der manglede lige det sidste. Schnell var skarpere end tidligere og tog et par tunge slag, som han ikke har stået imod i andre kampe. Runde to og tre var rigtig tætte, men dommmerne gik desværre den anden vej. Det var en skam, men rimeligt. Schnell gjorde en smule skade med sine jabs, men det betød meget, at Nam blev cuttet. Han var aldrig i problemer, men blod kan gøre underværker, hvis dommerne har svært ved at vælge. Jeg forstår scoren, men det kunne være gået begge veje, selvom kommentatorerne havde for travlt med at rose Schnell. Jeg tror, at de var ret overraskede over hans striking, blev fanget i et spor, hvilket er forståeligt.

  Jeg er til gengæld meget irriteret over Mudaerji. Det var ugens spil, men han havde ikke travlt med at følge op, da han havde sin modstander out on his feet midtvejs i den anden runde. Han begyndte at fokusere meget på, hvordan han så ud, lidt showboating, lave parader, vrikken med skuldrene. Han gav Adashev tid til at sunde sig, hvilket overrasker mig med det killer instinct, som han viste mod Gordon. Det var frustrerende at se på med det gode bet.

  Alves var genfødt. Han kom ud som lyn og torden, så det var alt eller intet i første runde, hvilket fulgte opskriften meget godt. Det var bare ikke min plan, at dette skulle lykkes. Det har ikke været tilfældet mod svagere modstand den sidste tid. Den er der ikke noget at gøre ved. Lazzez blev såret af nogle fine spark til kroppen.

  Det holdt hårdt med Lungiambula, lidt skuffende præstation af ham, mens Chiesa gjorde, hvad han skulle. Magny blev lukket fulstændig ned, hver gang de ramte jorden, hvilket heldigvis skete i hver runde. Jeg begriber ikke, hvorfor han ikke holdt sig på afstand bag sit jab, da han var nede, men ingen klager over det.

  Alt i alt et udmærket plus, men jeg er mere optaget af, at det kommer herinde. Jeg håber, at nogen derude fik fanget Davis, der vandt i aftenens nok bedste kamp, Simon, der kørte sin mand over med evindeligt pres og brydning, og ikke mindst Akhmedov, der helt som håbet sled Brees op. Jeg er bange for, at dette ikke er karrierevejen for Brees længere. Det mentale, som jeg kom ind på, var helt afgørende her efter en hård første runde. Han har evnerne, men der er for meget tvivl. Han har ikke lyst til at være derinde, når tingene går imod ham. Ingen bebrejdelser herfra, alle der går ind i buret er hårdere end 99,9 % af verdens befolkning, men der er stadig niveauer. Han gav den arm triangle op, fordi han havde fået nok. Det lovet ikke godt, efter Allen-kampen, for en så talentfuld og ung figher. Man fik hele odds 6,00 for en sejr til Akhmedov før tid.