Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Max Purcell-Alexey Zakharov

 • 01
  Bech
  30. oktober 2019 08:43
  Info om spil
  Tip Over 20,5 partier.
  Odds 2,00
  Units 4 units
  Spillet ved

  ATP Challenger Playford2, 2. runde hard.

  Der er naturlig forskel på Max Purcell, som er favorit og opgøret imod Alexey Zakharov, men russeren viste gode takter i sin første runde kamp, og jeg tror godt han kan følge med hjemmebanefavoritten her.

  Zakharov servede meget stærkt imod Mats Rosenkranz i første runde, hvor han ikke tabte en eneste bold i egen serv i andet sæt, og blev ikke brudt igennem kampen. Han er en ung spiller på 19 år, som mest spiller på future niveau, og en gang i mellem er han oppe at snuse til challengerne som her. Han har tidligere vist at han kan drille bedre spillere, som da han f.eks. slog Pervolarakis tidligere på året, og han har såmænd også taget sæt fra det store talent Jannik Sinner.

  Max Purcell spiller for anden uge i træk hjemme i Australien, hvor han ofte præsterer godt. Jeg synes dog ikke han var vildt overbevisende i sidste uge da han havde problemer i første sæt imod upåagtede Sweeny, hvorefter han slog Mott i en tæt kamp, inden han relativt klart tabte til Ito.

  Purcell kan også serve fornuftigt, og være aggressiv ved nettet, men jeg kunne godt forestille mig han kan få problemer med at bryde Zakharov i kampen. Derved kunne der godt komme en del partier, og jeg vil ikke blive overrasket hvis russeren kan nappe et sæt. Odds 2 på over 20,5 partier er bestemt godkendt synes jeg.

 • 02
  BettingGuru
  30. oktober 2019 08:43

  Tak for tippet Bech!

  Skønt at vågne op til :-)