Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Manchester City - Arsenal: Odds og optakt d. 11. marts 2020

 • 01
  Spilxperten
  11. marts 2020 05:27

  Manchester City - ArsenalKan Manchester City finde motivationen i en Premier League, der for længst er gået til Liverpool, eller formår Arsenal at udnytte Pep Guardiolas potentielle, europæiske prioritering? Vi bringer her odds, optakt og spilforslag til Manchester City - Arsenal, der vises på Viaplay Sport med kampstart kl. 20:30 onsdag d. 11. marts 2020.

  OBS: Kampen mellem Manchester City og Arsenal er blevet udskudt pga. Coronavirus.

  Få din bonus hos ComeOn

  Besvar SpilXpertens spørgeskema og vind 300 kroner

  Odds på Manchester City - Arsenal

  Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne har meget stor tiltro til hjemmeholdet.

  Hvem vinder kampen?
  Manchester City: 1,36 – SPIL HER >>*

  Uafgjort: 6,00 – SPIL HER >>*

  Arsenal: 9,00 – SPIL HER >>*

  Antal mål
  Over 2,5 mål: 1,47 – SPIL HER >>*

  Under 2,5 mål: 3,00 – SPIL HER >>*

  Handicap (0-1)
  Manchester City: 1,91 – SPIL HER >>*

  Uafgjort: 4,00 – SPIL HER >>*

  Arsenal: 3,45 – SPIL HER >>*

  Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

  Live stream Manchester City vs. Arsenal d. 11. marts 2020

  Vil du live streame Premier League-kampen mellem Manchester City og Arsenal, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

  1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

  2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

  3. Du får en gratis måned til film og serier

  4. Find kampen i kalenderen

  Stream Manchester City vs. Arsenal hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

  Odds-forslag: X’et i Manchester City vs. Arsenal

  Manchester City har et massivt overtag på Arsenal i disse år, og det er selvfølgelig derfor, at man kan få hele odds 6,00 på en pointdeling denne onsdag. The Citizens har vundet samtlige holdenes seks seneste indbyrdes opgør, og i fem af seks tilfælde har De Bruyne og co. scoret hele 3 gange. Hvorfor kører Manchester City så ikke bare Arsenal over endnu engang?

  Manchester City har allerede tabt så mange point i Premier League, at mesterskabet reelt er i Liverpools hænder. Liverpool har et forspring på hele 25 point, og derfor er det urealistisk, at Manchester City kommer i nærheden. Det mindsker motivationen i Premier League, hvor holdene i subtoppen har gjort det så ringe, at man ikke er presset bagfra. Succeskriteriet for Manchester City må være avancement i Champions League (man har en retur mod Real Madrid d. 17. marts) og FA Cup, hvor man er gået i kvartfinalerne.

  Arsenal, derimod, er allerede ude af Europa League, så her er fokus rettet på Premier League, hvor man skal forsøge at forbedre en sjældent ringe 9. plads. The Gunners har set forbedrede ud under Mikel Arteta, og eftersom Arsenal-træneren har været i lære under Pep Guardiola, må han have en taktisk fordel her.

  Arsenal har sjældent haft kvaliteten til at vinde på udebane, men hele otte pointdelinger i 13 ligakampe på fremmed græs vidner om, at man trods alt ikke bare lægger sig ned. Odds 6,00 på X’et er interessant.

  SpilXperten.com anbefaler: X’et til odds 6,00 - SPIL HER >>*

  Expected Goals: Manchester City vs. Arsenal, de seneste tre kampe

  Manchester City
  Manchester United – Manchester City (2-0) 0,60 – 0,61 xG
  Sheffield Wednesday – Manchester City (0-1) 0,07 – 2,19 xG
  Aston Villa – Manchester City (1-2) 0,68 – 2,29 xG

  Arsenal
  Arsenal – West Ham (1-0) 0,99 – 1,56 xG
  Portsmouth – Arsenal (0-2) 0,71 – 1,36 xG
  Arsenal – Olympiakos (1-2) 1,35 – 0,95 xG

  Optakt til Manchester City - Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

  - Manchester City ventes at få Kevin De Bruyne tilbage. Sergio Agüero og Leroy Sane regnes for tvivlsomme, mens Aymeric Laporte sidder ude.

  - Arsenal har tvivl omkring Skhodran Mustafi og Kieran Tierney. Lucas Torreira, Sead Kolasinac, Cedric Soares og Calum Chambers sidder alle ude med skader.

  - Manchester City forventet startopstilling: Ederson – Walker, Fernandinho, Otamendi, Mendy – De Bruyne, Gündogan, D. Silva – Mahrez, Gabriel Jesus, Sterling.

  - Arsenal forventet startopstilling: Leno – Bellerin, Luiz, Mari, Saka – Ceballos, Xhaka – Pepe, Özil, Aubameyang – Lacazette.

  - Manchester City kommer direkte fra et derbynederlag til Manchester United (2-0). Pep Guardiolas mandskab spillede i søndags, så de har haft en enkelt dags mindre hvile end Arsenal.

  - Arsenal snuppede en 1-0-sejr i deres seneste optræden mod West Ham i lørdags. Alexandre Lacazette afgjorde sagerne med kampens enlige scoring efter 78 minutters spil.

  - Manchester City er 9-2-2 (33-12) på hjemmebane i Premier League. Sergio Agüero er holdets topscorer med 16 mål.

  - Arsenal er 2-8-3 (14-16) på udebane i Premier League. Pierre-Emerick Aubameyang er holdets topscorer med 17 mål.

  - Det omvendte opgør endte med en 0-3-sejr til Manchester City.

  - Sidst holdene mødtes på Etihad Stadium, vandt Manchester City med 3-1.

  - Manchester City har vundet den indbyrdes duel seks gange i træk, og i fem af de seks tilfælde har Pep Guardiolas mandskab scoret præcis 3 mål.

  Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

  Optakt til og odds på Manchester City vs. Arsenal d. 11. marts 2020

 • 02
  SpilXperten.com
  11. marts 2020 05:27

  Opdatering: En række Arsenal-spillere har været i nærheden af Olympiakos-ejeren Evangelos Marinakis, der har fået konstateret Coronavirus, og derfor er der dømt selv-isolation og udskydelse af Manchester City-kampen.

  /SpilXperten.com