Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Lyngby - AGF (målscorer)

 • 01
  Kellogs
  5. august 2019 19:55
  Info om spil
  Tip Emil Nielsen scorer
  Odds 3,55
  Units 3 units
  Spillet ved

  Emil Nielsen har tæsket mål ind på samlebånd i 1. division i mange år, men mangler sit store gennembrud i Superligasammenhæng.
  Hvis han fortsætter de takter han viste da han fik chancen fra start i seneste runde, så varer det ikke længe før han får hul på bylden...

  Emil Nielsen er lynhurtig og har en super teknik, som vi allerede har set flere prøver på i de første 3 spillerunder.
  Han skaber store chancer til sig selv via sin hurtighed og teknik, og så er han samtidig en rigtig dygtig afslutter.
  Han har faktisk hele pakken, men mangler måske bare lige de der sidste 10 procent for at kunne blive en stor bomber i den bedste række.

  I de første 2 runder blev han skiftet ind fra bænken og viste fine prøver på hans kunnen, hvilket udløste en plads i start 11eren i seneste runde.
  Den plads får han højst sandsynligt igen i aften, da han var rigtig farlig og en konstant trussel mod Sønderjyskes midterforsvar.
  Den største chance han kom frem til var da han rundede målmanden og fra en skarp vinkel fik sendt bolden på stolpen, netop som de var kommet bagud med 0-1.
  Det var Lyngbys andet forsøg på træværket og 0-3 var mildest talt en misvisende resultat af den kamp.

  Sidst Lyngby fik tilkendt et straffespark var i sidste sæson i 1. division hvor Gytkjær brændte.
  Jeg er ret sikker på Emil Nielsen får lov at sparke hvis han er på banen og de får et straffe, da han er kendt som en sikker skytte fra 11 meter pletten og Gytkjær netop brændte sidst (hvor han sandsynligvis kun sparkede fordi Jeppe Kjær ikke var på banen. Jeppe Kjær er ikke i klubben længere).

  AGFs defensiv har ikke set alt for spids ud her i starten, hvor de dog også har haft et hårdt startprogram.
  De har endnu til gode at holde buret rent, og jeg tror heller ikke det bliver i aften det sker.
  Lyngby var decideret uheldige med ikke at score et par kasser, da de senest tabte med 0-3 til Sønderjyske og som sagt havde 2 på træværket og masser gode angreb.

  Lyngby har mange strenge at spille på offensivt og det er ikke særlig nemt at lukke ned for dem.
  Emil Nielsen kan blive farlig ud af ingen ting og kan skabe chancerne til sig selv uden den store hjælp.
  Synes det er en flot betaling for at han får scoret her!

 • 02
  Kellogs
  5. august 2019 19:55

  Det var da helt utroligt som han vader i chancer. Bliver helt træt i mit hoved af at se ham brænde så meget, som han har gjort her i 1. Halvleg.
  Desuden blev Lyngby snydt for et straffe, som han nok havde sparket :-/

  Kom nu Emil for h......