Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Lyngby - AGF

 • 01
  Kellogs
  5. august 2019 18:22
  Info om spil
  Tip Jesper Christjansen får kort
  Odds 4,00
  Units 3 units
  Spillet ved

  31 årige Jesper Christjansen ligger og rydder op på den centrale midtbane sammen med kortslugeren Martin Ørnskov.
  Selvom han ikke er helt så hård i sit spil og får så mange kort, så er 4,00 alligevel flot betalt for at han får kort her...

  Jesper er efterhånden en rutineret herre i dansk fodbold. Han har et hav af divisionskampe på CVet og også 2 sæsoner med Lyngby i Superligaen.

  Da Lyngby senest var i Superligaen i 2017/18 spillede han 28 kampe fra start og fik 7 kort.
  Samme antal kort fik han også i sæsonen 2016/17 hvor han også huserede på den centrale midtbane for Lyngby i Superligaen.

  Han spillede 90 minutter i åbningskampen mod Lyngby, hvor jeg noterede mig at han lænede sig kraftigt op af et gult kort, men slap heldigt.
  Efterfølgende gik han ud efter 24 minutter mod OB med en skade, hvilket også betød at han blev taget ud efter 71 minutter i seneste kamp mod Sønderjyske.

  Han skulle være tilbage i topform nu og så spiller han nærmest altid fuldtid og altid på den centrale midtbane med et defensivt udgangspunkt.

  Lyngby har nu lukket 4 mål ind mod OB og 3 mod Sønderjyske, og det er på høje tid der bliver sat en prop i inden de skal en tur i Parken allerede på fredag.
  Folk som Ørnskov og Jesper C er i den grad dem der skal ind og råbe de andre op på banen og beskytte deres forsvar.

  Lyngby bliver ofte fanget med mange folk fremme på banen og derfor er det ikke helt tilfældigt at de 2 centrale skraldemænd på midten får raget nogle kort til sig.
  Ørnskov har spillet 2 kampe og fået gult i dem begge indtil videre, og han hentede henholdsvis 7 og 9 i de 2 foregående sæsoner i Superligaen for Lyngby, hvor Jesper hentede 7 og 7.

  AGF er gode på omstillinger og har en del hurtige typer.

  Dagens dommer er Jens Maae og han ligger med et ret normalt kortsnit.
  Han har cirka uddelt 3,3 kort pr. kamp målt over hans 137 kampe som Superligadommer og jeg synes generelt han deler de kort ud han skal.

  Jesper Christjansen er ved at have "sparet op" til at skulle have sig et kort, og jeg kaster gerne 3 units efter det sker her til odds 4,00!

  • 02
   silke
   5. august 2019 18:22

   4.75 Unibet*

  • 03
   silke
   5. august 2019 18:22

   4.75 Unibet*

  • 04
   silke
   5. august 2019 18:22

   4.75 Unibet*

  • 05
   silke
   5. august 2019 18:22

   4.75 Unibet*

   • 06
    Kellogs
    5. august 2019 19:52

    Da jeg postede tippet var der ikke odds hos 888*/Unibet* desværre, men heldigvis er den allerede gået hjem her ved pausen.
    Tillykke til dem der var med og især til de heldige der fik 4,75 :-)

   • 07
    HP
    5. august 2019 19:55

    Tak for tippet, Kellogs. Smukt set! Det kan forhåbentlig dulme sorgen over Hvidovres ganske ufortjente nederlag i weekenden ;-)