Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Liverpool - Man Utd

 • 01
  Thomas Schyth
  18. januar 2021 08:10
  Info om spil
  Tip Under 2,5 mål
  Odds 2,25
  Units 3 units
  Spillet ved

  Et absolut topopgør mellem 2 ærkerivaler. Det kan hurtigt blive en kamp som begge hold hellere vil undgå at tabe, end de vil gå efter at vinde.

  Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer


  * Mandskaberne ligger henholdsvis nr. 1 og nr. 2 i ligaen. De øvrige tophold mister jævnligt point de ikke burde, og derfor vil et enkelt point i dette opgør være fuldt ud acceptabelt for begge hold.

  * Vi er midt i et presset kampprogram med mange kampe på kort tid. Det kan give lavere tempo da holdene ikke kan holde til at presse så højt og voldsomt som normalt.

  * Man Utd har spillet flere af disse topopgør denne sæson, og hver gang har man formået at holde kampene rolige, chancefattige og målfattige. Det er tydeligt at man har en ekstra defensiv tilgang i denne type kampe.

  * Der er tale om et arvefjendeopgør, og det betyder som regel mere fight end fokus på det offensive og tekniske spil.

  Det skal du være opmærksom på


  * Begge hold er formstærke og har rigtig dygtige offensive spillere. Det er stjerner der kan skabe chancer ud af ingenting.

  * Liverpool har været rigtig gode til at skabe mange gode chancer i denne sæson, og har de en fornuftig effektivitet kan de hurtigt skabe masser af mål.

  * Liverpool har fortsat fravær i defensiven, og det er endnu tvivlsomt om Matip bliver klar til en tørn i midterforsvaret.

 • 02
  Crazy-Dane
  18. januar 2021 08:10

  Lige præcis denne analyse fortjener ros. Flot Thomas. God Vind.

 • 03
  Thomas Schyth
  18. januar 2021 18:51

  Mange tak for det.

  Det var interessant, for startopstillingerne overraskede mig da Liverpool stillede op yderst offensivt. Alligevel viste det sig at det taktiske setup fra de to managers, har større betydning for kampens udvikling end spillermaterialet de havde på banen.