Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Liverpool - Brighton

 • 01
  Higuain
  29. november 2019 22:18
  Info om spil
  Tip Brighton +2 (Asian)
  Odds 1,84
  Units 4 units
  Spillet ved

  Liverpool har en enestående mulighed for langt om længe at blive engelske mestre. Der er ikke nogen tvivl om, at det er 1. prioritet for Klopp & co. og Premier League kommer før Champions League. Alligevel må skuffelsen efter 1-1 mod Napoli sidde i spillerne og midt i et travlt program er Klopp begyndt at rotere en del i truppen.

  Brighton har ikke været helt så stærke defensivt denne sæson, hvor man normalt er svær at åbne. Man har dog kun tabt et enkelt opgør med mere end to mål, og det var mod Manchester City på udebane. Jeg forventer, at Duffy, Dunk og de øvrige har bedre betingelser for at holde Liverpool fra fadet, fordi førerholdet ikke er lige så stærke som City i det tætte kombinationsspil. Liverpool lever langt mere på power, og det bør Brighton have bedre chancer for at tæmme qua deres fysiske styrke.

  Liverpool har været formidable i sæsonen, men det har alligevel skrantet en smule for Champions League-mestrene, der i de seneste 7 opgør kun har vundet med 2 mål i en enkelt – endda mod City. Trods næsten lutter sejre har man alligevel været udfordret i flere kampe og hevet sejren hjem til slut. Jeg tror ikke, at Liverpool får det let i dette opgør.

  Der vil være frustationer og træthed fra midtugens topopgør, mens Liverpool endnu ikke helt har fundet rytmen. Jeg synes +2 er et flot handicap til dette odds med Liverpools stime in mente. Brighton vil næppe sadle om, hvis man kommer bagud med en enkelt, og udeholdet har ligeledes gode chancer for at lave mål på standarder.

  Hvis Liverpool vinder med 2 får man indsatsen retur.

  Matip er ude for Liverpool, men Dejan Lovren har taget fint over i hans fravær.

 • 02
  Netter
  29. november 2019 22:18

  Liverpool & under 3.5 mål er også et fint alternativ...