Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Liverpool - Atletico Madrid

 • 01
  Kyed23
  9. marts 2020 20:52 1 synes godt om dette indlæg
  Info om spil
  Tip Liverpool går videre
  Odds 2,15
  Units 3 units
  Spillet ved

  Liverpool tager onsdag aften imod Atl. Madrid på Anfield. Første opgør endte 1-0 til Atletico efter et tæt opgør.

  Da markedet åbnede på denne kamp, var de fleste betting-sider enige om, at det stort set var 50/50 hvem, der går videre til kvartfinalerne. Efter nogle svage præstationer fra Liverpools side er oddset dog steget en del på, at det er dem, der trækker sig ud som sejrherre. Liverpools dårlige kampe har dog været på fremmet græs og onsdag aften spiller de igen hjemme på Anfield, hvor de har været uhyggelige de sidste mange, mange kampe.
  Med hjemmepublikummet i ryggen ser jeg gode muligheder for en stor europæisk-aften i Liverpool endnu en gang.

  Liverpools statistik på hjemmebane i denne sæson:
  15-0-0 i PL
  2-1-0 i CL
  Sidste sæson:
  17-2-0 i PL
  5-1-0 i CL

  Atl. Madrid har i denne sæson ikke set lige så stærke ud, som de sidste mange sæsoner. De mistede før sæsonen deres bedste spiller, Griezmann, samt deres største leder, Godin
  Atl. Madrid er desuden et udbredt “hjemmehold”. De præsterer næsten altid bedre på hjemmebane.
  Udebane statistik denne sæson:
  3-7-3 i La liga
  1-0-2 i CL

  Liverpool har Allison og Henderson ude med skader. To vigtige spillere, men også to spillere, der vil blive erstattet af spillere med høj kvalitet.
  Hos Atl Madrid er Thomas Lemar tvivlsom.

  Jeg ser Liverpool som et hold, der er et niveau over Atletico og med deres hjemmebanefordel oveni er odds 2,15 på, at det er dem, der kvalificerer sig til kvartfinalen et udmærket spil.

  Det tyder ikke på at kampen vil blive spillet uden tilskuer pga af corona-virus. Hvis dette skulle blive tilfældet, mister bettet selvfølgelig sin værdi.

  Held og lykke, hvis du spiller med!

 • 02
  Toffe
  9. marts 2020 20:52

  Ligner et godt spil. Jeg er med :)