Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Lincoln - Gillingham

 • 01
  BettingGuru
  18. januar 2021 14:01
  Info om spil
  Tip 1 AH-0,75
  Odds 1,00
  Units 2 units
  Spillet ved

  England, League One. Lincoln har lagt sig i pole position mens Gillingham bokser over deres vægtklasse. Værterne har gode chancer for at fortsætte deres gode stime.

  Lincoln har lagt sig i front med tre point ned til Hull. De har stort set fået som fortjent, og kan glæde sig over at angrebet har været rækkens bedste med en samlet xG på 31,0. Lincoln truppen blev ramt af Covid i starten af januar, hvorfor de blot havde 17 og senest 15 mand fit. På den baggrund sad de over i weekenden. Det forventes dog at stort set alle er klar nu, og har nydt godt af en uges hvile og forberedelse op til denne kamp.

  Gillingham har bokset over deres vægtklasse indtil videre. De står med 29 point men spillet har været til 18 stk. Særligt defensiven har overpræsteret men det er tvivlsomt om de kan fortsætte i det spor. Truppen er primært skabt af gratis spillere samt lejesvende. Senest sagde to farvel da midtbanespillerne Robertson (fast) & Eccles (fast) returnerede til deres klubber. Senest var midtbanespillerne Coyle (rotation) & Mellis (fast) samt angriberen Samuel (fast) fraværende mens der var to debutanter i startopstillingen.

  Lincoln kommer fra en mindre pause og får højst sandsynligt de Covid-19 ramt spillere tilbage. De fører L1 og har spillet til en top placering. Omvendt har Gillingham overpræsteret, mistet et par mand og spillet tre dage før denne kamp. Gode chancer for at Lincoln tager sejre og formentlig med 2+ mål.

 • 02
  BettingGuru
  18. januar 2021 14:01

  Det var blandet nyheder der kom fra Lincoln i dag forud for kampen.

  Forsvar Montsma (fast) samt midtbanespillerne Anderson (fast/rotation) og McGrandles (fast) vender tilbage mens fire unavngivende spillere er fraværende.
  Det kan være forsvar Walsh (fast), midtbanemand Jones (fast) & angriberen Hopper (fast / næst-topscorer) der er blandt de fire.

  Alt i alt ville Lincoln i så fald have 16 spillere klar. Ikke ideelt men bedre end sidste kamp og ikke noget der får mig til at ændre mening om kampen og den valgte linje.