Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Leicester - Chelsea

 • 01
  Thomas Schyth
  19. januar 2021 11:04
  Info om spil
  Tip X
  Odds 3,50
  Units 2 units
  Spillet ved

  Begge hold er rigtig stærke, og vil næppe gå grædende fra banen hvis opgøret her ender med pointdeling. Respekt for hinanden kan gøre opgøret kontrolleret.

  Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer


  * Vi har at gøre med to af de bedste mandskaber i ligaen, der styrkemæssigt er meget ligeværdige.

  * Leicester ligger fint med i toppen af ligaen, mens Chelsea hænger en smule efter men stadig ikke er sat af. Begge vil nok kunne acceptere uafgjort, og vil næppe presse hovedløst på mod slutningen hvis det står lige.

  * Begge mandskaber har stort set skadesfri trup, og det betyder de kan komme lige friske til opgøret her.

  * Begge mandskaber har taktisk dygtige trænere, der er helt klar over modstandernes våben. Da begge hold har deres force i hurtige offensivspillere, forventer jeg at de vil have stort fokus på at dæmme op for netop dette hos modstanderne.

  * Generelt ser vi ofte denne type topkampe være en smule mere afholdene end i opgør hvor storholdene er pisket til sejr. Man er generelt mere bange for at tabe, end man tør satse på at vinde.

  Det skal du være opmærksom på


  * Begge hold har vanvittigt dygtige offensivspillere der kan åbne kampen helt op.

  * Chelsea er begyndt at hænge noget efter topstriden, og skal snart til at satse på at få sejre. Hvis de går offensivt efter sejren her, kan det åbne opgøret helt da Leicester er gode på omstillinger. En målrig affære vil normalt være skidt for et spil på X.

 • 02
  Crazy-Dane
  19. januar 2021 11:04

  Ikke just hverdag at Cashpoint* har højeste odds af alle inkl. min broker; nemlig marked high 3.60. Go grab it folks.