Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Kroatien U21 - Danmark U21

 • 01
  Kellogs
  12. juni 2019 12:09
  Info om spil
  Tip Dobbeltchance: X2
  Odds 1,61
  Units 4 units
  Spillet ved

  Testkamp mellem Kroatien og Danmark, hvor begge hold er ramt af markante fravær. Kroatien er hårdest ramt og det ligner generelt bare en tæt kamp, som optakt til det forestående EM...

  Danmarks cheftræner har udtalt at denne her kamp skal bruges som optakt til den første gruppekamp ved EM, som er mod Tyskland - og man agter at spille kampen som var det mod tyskerne.
  Det betyder at vi nok kan forvente et mere defensivt udtryk end normalt, og der vil være stort fokus på defensiven, som normalt er ganske stærkt.

  Danmark må, i forhold til ideal 11´eren, se bort fra Robert Skov og Jakob Bruhn der begge var med A-landsholdet i mandags.
  Især Skov er en svækkelse, men så bliver der nok plads til Andreas Skov Olsen fra FCN der også er en ekstrem spændende spiller.
  I bagkæden er Joakim Andersen ude med en skade.

  Et forsigtigt bud på en start 11´er kunne være:

  Andersen,
  Nelsson, Poulsen, Mähle,
  Jensen, Billing, Nissen - Skov Olsen, Ingvartsen, Duelund

  Kroatien er alvorligt svækket til dagens kamp.

  De må undvære deres 2 store offensive esser i Brekalo (Flot sæson i Wolfsburg og topscorer for U21 holdet) og Halilovic (AC Milan men udlejet til Standard Liege).
  Alternativerne er ikke i nærheden af deres styrke/talent.
  På den offensive midtbane er stærke Vlasic ude med en skade.
  I det normalt stærke forsvar er Car og Benkovic ude, og selvom alternativerne er spændende er det stadig forstyrrende og en klar svækkelse.

  Begge lande har stået godt defensivt under hele kvalen til det her EM og begge hold har scoret masser af mål.
  Det er min vurdering at de 2 lande står relativt tæt i styrkeforhold, og i aften er Kroatien klart mere svækket end DK.

  Bet365* ligger noget højere end det øvrige marked på X2, og det er en flot betaling i min optik. 4 units efter den!

 • 02
  Kellogs
  12. juni 2019 12:09

  Det viser sig åbenbart, til mit held, at Robert Skov og Jakob Bruhn er fløjet til Kroatien og er med i truppen alligevel.
  I den forbindelse er odds faldet en del og det vil nok fortsætte frem mod kampstart.

  Kan iøvrigt se jeg kun har 10 spillere med i mit bud på start 11’eren :-) Den sidste plads kan nu passende gå til Jakob Bruhn, mens Robert Skov nok må tage plads på bænken efter hans debut på A holdet mandag.