Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Katlyn Chookagian - Jessica Andrade

 • 01
  Loke Barrett
  17. oktober 2020 03:46
  Info om spil
  Tip 2
  Odds 1,64
  Units 2 units
  Spillet ved

  UFC Fight Night 180. Co-main event i Abu-Dhabi. Fluevægt.

  Andrade er en formidabel fighter, men hendes størrelse taler imod hende. Hun får en svær debut på sin nye vægt mod en lang og bevægelig striker, men hvis man ser bort fra den store størrelsesforskel, så er hun et niveau over sin modstander, hvilket bør være nok.

  Det taler for spillet:

  •Andrade er i mine øjne en langt dygtigere fighter, som tilhører eliten inden for kvindesporten.
  •Andrade bør have overtaget stående. Hendes power og aggressivitet er rigtig svær at stå imod.
  •Andrade er trods sin størrelse et power house. Når hun lukker afstanden, får hun de fleste ned.
  •Andrade er markant farligere, hvilket bør føre til, at hun lander de mest meningsfulde angreb.
  •Chookagian er en udpræget point fighter, så hun kan få meget svært ved at sætte sig i respekt.
  •Chookagian arbejder på at ændre dette, men Andrade er den forkerte at være aggressiv imod.

  Det taler imod spillet:

  •Chookagian er ikke særligt underholdende, men hun er effektiv, når hun rigtigt finder rytmen.
  •Chookagian er svær at håndtere på fødderne, da hun er enormt bevægelig og har et solidt jab.
  •Chookagian har en kolossal fordel med sin størrelse. Det er muligt, at den vil være for meget.
  •Chookagian udvikler sig stadig. Hun viste store forbedringer på jorden, da hun slog Antonina.
  •Andrade var for lille på bantamvægt, men nok for stor til stråvægt. Vi ved ikke, hvor hun står.
  •Andrade er til tider en slow starter, men hun må ikke grave et hul mod en så stor modstander.

  Odds

  Jessica Andrade er favorit overalt på markedet. Betfair* Sportsbook giver 1,55 på en brasiliansk sejr, Comeon*, Onsidebetting* og Tipwin* giver 1,60, Bet365* og Bwin* giver 1,62, 888Sport* og Unibet* giver 1,63, mens Nordicbet* giver 1,64. Det er vanskeligt at give en præcis chancevurdering på kampen, når Andrade ikke har kæmpet på vægten før, så jeg må være en smule konservativ. Jeg mener dog, at hun rent evnemæssigt er den overlegne fighter, så derfor kommer jeg ikke udenom et spil på hende. Min chancevurdering ligger i omegnen af 37-63, hvilket fører til en betvalue på 103,32 % på brasilianeren.

  Katlyn Chookagian

  USA
  31 år (28. december 1988)
  14-3, 2 KO, 1 sub
  Ortodoks
  Højde: 175 cm.
  Rækkevidde: 173 cm.
  Vægt: 57 kg.

  Katlyn ”Blonde Fighter” Chookagian er tidligere mester på fluevægt hos CFFC og er rangeret som nummer syv i divisionen hos Sherdog. Hun er desuden tidligere mester på stråvægt hos CFFC. Hun har bl.a. besejret Sijara Eubanks, Lauren Murphy, Irene Aldana, Mara Romero Botello, Alexis Davis, Joanne Calderwood, Jennifer Maia og Antonina Shevchenko, mens hun har tabt til Liz Carmouche, Jessica Eye og Valentina Shevchenko.

  Jessica Andrade

  Brasilien
  29 år (25. september 1991)
  20-8, 7 KO, 7 sub
  Ortodoks
  Højde: 156 cm.
  Rækkevidde: 157 cm.
  Vægt: 57 kg.

  Jessica ”Bate Estaca” Andrade er tidligere UFC-mester på stråvægt. Hun er rangeret som nummer tre i divisionen og nummer seks pound-for-pound hos Sherdog. Hun har bl.a. besejret Milana Dudieva, Rosi Sexton, Raquel Pennington, Larissa Pacheco, Sarah Moras, Jessica Penne, Joanne Calderwood, Angela Hill, Claudia Gadelha, Tecia Torres, Karolina Kowalkiewicz og Rose Namajunas, mens hun bl.a. har tabt til samme Pennington og Namajunas foruden Jennifer Maia, Liz Carmouche, Marion Reneau, Joanna Jedrzejczyk og Zhang Weili.

  • 02
   Loke Barrett
   17. oktober 2020 03:46

   Jeg bliver nødt til at skrive her, fordi jeg har været MEGET fristet af et spil på eventets hovedkamp - Ortega er steget en del, hvilket overrasker mig, selvom det er en svær kamp, som han er i. 2,70 begynder at lyde for højt, så den forsøger jeg nok selv, selvom jeg ikke "tør" lave en officiel anbefaling.

   Der er en del spørgsmål omkring Ortega op til kampen. Han har været ude i to år, efter han led karrierens første nederlag, da han kæmpede om titlen mod Holloway. Han tog meget damage i den kamp og har også haft en ACL-skade - derudover har han medvirket i et par film, en med Halle Berry og den helt forfærdelige nye med Shia LaBeouf, så man kan spekulere i, om han stadig er 100 % motiveret.

   Som om dette ikke var nok, så havde han i dag klippet sig skaldet - han er ellers kendt for sine lange lokker. Det kunne tyde på, at han har haft svært ved at klare vægten, hvilket ikke tegner godt for en fem-runders kamp.

   Når det er sagt, så er han en uhyggeligt god fighter, der er farlig overalt. Han er ikke den mest polerede striker, men han har en fremragende kæbe og vilje samt stor power. På jorden er han suveræn, nok den bedste i divisionen, selvom han ikke har den bedste brydning, så han kontinuerligt kan få sine modstandere ned.

   Hvis jeg ikke husker meget galt, så var kampen 50/50 hos bookmakerne, da den blev sat op for et års tid siden. Det var her, at Ortega måtte trække sig pga. skaden. Det er fair, at han er steget pga. usikkerhederne omkring ham. Samtidig har Zombie været fremragende på det sidste, men stadig... Ortega var faktisk favorit, da han mødte Holloway. Samtidig var Zombie rimelig stor underdog mod både Bermudez og mod Moicano - han vandt overbevisende, men det siger lidt om, hvordan de to fightere blev betragtet for ikke så lang tid siden. Det er en voldsom ændring, der er sket, hvilket altid gør mig lidt mistænksom.

   Hvis Ortega er nogenlunde sig selv, så får vi en drabelig dog fight, uanset hvor god Zombien er blevet. Jeg tør ikke sige, hvem der vinder - her skal det med, at sydkoreaneren måske er min yndlingsfighter i hele sporten. Jeg har spillet mange gange på ham, før bookmakerne fik øjnene op for ham. Jeg ved ikke, om de ligefrem overvurderer ham nu her, for han har som sagt været forrygende, siden han gjorde sit comeback i 2017. Det er nok snarere den omvendte der gælder for Ortega.

   Det er en af de kampe, hvor det ærgrer mig, at én skal tabe - det samme gælder i øvrigt for Lomachenko vs. Lopez. Jeg forventer to af årets allerbedste kampe, så jeg er virkelig spændt!

   Hvis man vil se prøver på, hvad de to mænd kan, så deler jeg et par kampe her. De slår begge et par (aldrende) legender, som har tilhørt divisionens elite i flere år:

   Zombie vs. Edgar: https://www.youtube.com/watch?v=1_RKgJFGpHY

   Ortega vs. Swanson: https://www.youtube.com/watch?v=QtcgrTowsIA

  • 03
   Loke Barrett
   18. oktober 2020 07:43

   Jeg håber, at nogen fik set dette og forsøgte sig med Ortega - jeg turde ikke rigtig at anbefale den (klokken var også blevet virkelig mange, så jeg var døden nær), men det blev aldrig rigtigt en kamp. Det var meget overraskende, at Ortega var så meget ovenpå hele vejen. Hans striking var markant forbedret. Zombien kom aldrig ud af sit første gear, efter han blev rystet tidligt, både i første og især i anden runde.

   Jeg må indrømme, at jeg også var en smule gun shy, efter mine spiltanker til sidste weekend. Det var helt forfærdeligt, så jeg følte mig lidt off op til denne uge. Det måtte dog ikke holde mig tilbage fra Lopez, som jeg havde udset mig for længe siden - og han fortsatte bare med at stige, som kampen nærmede sig.

   Lad os håbe, at der også dukker en masse spændende op til næste weekends virkeligt spændende card med Khabib vs. Gaethje - igen en af årets store kampe. Jeg forsøger på ikke at overdrive, når jeg dækker kampe, men oktober måned er så godt besat. Vi bliver forkælet. Den trend kunne sagtens fortsætte, da mange gode fightere i både boksning og MMA har siddet ude længe pga. corona. Nu vil mange af dem gerne i kamp igen.

Seneste forumindlæg

 Sidst kommenteret
24. okt. 2020 13:32
24. okt. 2020 11:55
23. okt. 2020 20:48
23. okt. 2020 09:41
18. okt. 2020 10:03
18. okt. 2020 07:43
17. okt. 2020 11:47
14. okt. 2020 22:44
14. okt. 2020 17:44
12. okt. 2020 17:38
10. okt. 2020 20:23
08. okt. 2020 15:30
08. okt. 2020 15:29
04. okt. 2020 16:38
04. okt. 2020 16:29
02. okt. 2020 15:19
02. okt. 2020 07:49
01. okt. 2020 12:53
30. sep. 2020 22:04
30. sep. 2020 22:00