Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Jurij Rodionov-Taylor Fritz

 • 01
  Bech
  10. juni 2019 11:57
  Info om spil
  Tip Jurij Rodionov vinder første sæt
  Odds 3,40
  Units 3 units
  Spillet ved

  ATP Hertogenbosch, 1. runde, græs

  Jeg synes der venter et spændende opgør her i første runde, hvor jeg har god fidus til Jurij Rodionov. Den unge østriger spillede nemlig flot op imod Troicki i Surbiton, som jo tidligere gik i finalen i turneringen. Specielt i første sæt var Rodionov stærk, hvor han bare tabte 4 bolde i egen serv. Selvom det kun blev til en kamp i Surbiton, betyder det en del at han er spillet ind på græsset, og har trænet på det i en uge. Han har en meget giftig venstrehåndsserv, som giver ham en del lette point på græs. Han har faktisk tidligere været i junior finalen i double ved Wimbledon, selvom man nok ikke kan ligge så meget i det, er det lige værd at nævne.

  Taylor Fritz har tidligere gjort det godt på græs, men spiller her sin første kamp på underlaget i år. Han tabte i anden runde til Bautista i French open, så han har også haft fin tid til at lade op til turneringen her, men spiller altså sin første kamp på græs.

  Jeg satser lidt på Fritz lige skal bruge et sæt til at finde sig tilrette på græsset, og vælger derfor at spille Rodionov til at vinde første sæt til et fint odds.

 • 02
  Bech
  10. juni 2019 11:57

  Rodionov taber første sæt i tiebreak. Han havde ellers 4 breakchancer i sættet, og havde ikke nogen imod sig. Bittert.