Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Jannik Sinner - Miomir Kecmanovic

 • 01
  Tennistipper
  8. november 2019 13:59
  Info om spil
  Tip 2
  Odds 3,25
  Units 5 units
  Spillet ved

  Jeg vil gerne tillade mig at rose mig selv for at hype Sinner i mine første spiltips her på siden. Men nu har det taget en smule overhånd. Han er et kæmpe talent og hallen er fuld, men Kecmanovic er langt mere etableret på ATP scenen end Sinner. Odds 3,25 er simpelthen så sindssygt højt på Kecmanovic. Jeg er så tæt på 55-45 til Sinner, og det giver kæmpe værdi.

  Sinner tabte til Ugo Humbert igår aftes hvor Humbert allerede var røget ud. Han havde tilmed haft store problemer med sin serv og sin ryg som han har fået behandling med. Sinner er en fremragende spiller og slår utromigt hårdt til bolden konstant, samtidig med han laver meget få fejl.

  Men han har stadig meget at lære, selvom talentet virker skyhøjt lige nu. Odds 1.30 virker latterligt lavt. Kecmanovic har været på toppen meget længere, og det kan godt være folk synes Sinner er iskold og clutch, men jeg er ikke helt enig. Sinner, når han skal serve kampen hjem får ofte breakbolde imod sig eller taber serv, og i en semifinale der velsagtens er hans største kamp i karrieren so far med en fyldt hal på hjemmebane kan sagtens give ham nerver.

  Units holdes nede pga de særlige regler her, men 3.25 ser jeg ikke holde til start. Det kan det sagtens, fordi hypen er så stor på markedet.

 • 02
  Emanuel
  8. november 2019 13:59

  Kecmanovic i odds 3,45 hos Bethard* nu.

  Du tror ikke, at Sinner "tænder for skarpheden", nu der igen er avancement på spil? Ellers begynder Kecmanovic efterhånden at ligne en tidlig julegave. :-)

 • 03
  Tennistipper
  8. november 2019 15:36

  Der findes ikke gaver i betting :-)

  Når det så er sagt, så er der ingen tvivl om, at Sinner naturligvis ikke var 100% motiveret igår. Det ville være svært andet. Kecmanovic har haft et super godt år med flotte sejre mdn hypen er bsre en tand for høj pt på Sinner, selvom jeg gerne vil være den første til at råbe højt om hans potentiale.

 • 04
  Emanuel
  8. november 2019 16:47

  Jeg er på Sinner som turneringsvinder. :-)

  Jeg kan ikke blive enig med mig selv om, hvad jeg skal lægge i Humbert-nederlaget.

  God kamp, og god weekend, under alle omstændigheder!

 • 05
  Tennistipper
  8. november 2019 16:57

  Tak og i lige måde.

  Hvornår hoppede du på Sinner? Det er ikke fordi hans kamp mod Ugo er grunden til værdien. Hvis han havde vundet havde jeg også lagt tippet op på Kecmanovic. :-)

 • 06
  Tennistipper
  8. november 2019 21:08

  Kecmanovic ender i odds 2.60. Flot spil vi har i hånden.

 • 07
  Tennistipper
  8. november 2019 22:22

  Virkelig skuffet over Kecmanovic her. Vandt første sæt og spiller fuldstændig ringe siden da. Desuden 1/9 på bp. Skidt