Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Huddersfield - Lincoln

 • 01
  Rasmus G
  13. august 2019 16:04
  Info om spil
  Tip Huddersfield -1,0
  Odds 1,82
  Units 5 units
  Spillet ved

  Huddersfield er denne sæson rykket ned i Englands anden bedste række Championship. Det kan forventes at der vil være rotation, men Huddersfield har stadig en af de bredeste trupper i ligaen. Spillere som Elias Kachunga, som sidste sæson var fast i perioder i Premier League, Collin Quaner der før har spillet fast i Premier League, Issac Mbenza der var fast sidste år i Premier League, Jan Stankovic der fik jævnlige indhop, Steve Mounie der var fast angriber og La Parra som også har spillet en god del kampe i Premier League og Championship, er alle spillere som ikke har fået meget spilletid i år og kan få chancen.

  Lincoln er oprykkere fra League Two og det er derfor ikke noget stort budget, de har at lege med. Derfor er det også en smal trup, som gør at det kan være svært at være med i disse turneringer. Træner Danny Cowley har også været ude og sige, at man er klar til at ofre turneringen, da den ligger skidt i forhold til ligaen, som har klar førsteprioritet. “Given where we are it’s a competition we will have to sacrifice.” “It will be a huge challenge to go there with a really young team,” Forventningerne er at Cowley vil stille de unge drenge, der er i truppen, samt udtage enkelte akademispillere.

  Huddersfield leder stadig efter sæsonens første sejr og med en række kvalificerede sultne spillere, mod et urutineret, ungt og dog formentlig også sultent hold, så kan det meget vel blive en storsejr til Huddersfield fra rækken over.

 • 02
  NCNL
  13. august 2019 16:05

  Har du set noget trupnyt fra de to klubber?

 • 03
  Rasmus G
  13. august 2019 16:24

  Har ikke nogen konkrete trupper. Det er forventet at begge hold vil rotere, men Lincoln i en væsentlig større grad end Huddersfield. Lee Frecklington og Tom Prett er skadet for Lincoln, mens Jason Schakell er ude med karantæne.