Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Holbæk - Nykøbing FC

 • 01
  Kellogs
  7. august 2019 15:24
  Info om spil
  Tip 1
  Odds 9,00
  Units 3 units
  Spillet ved

  Pokalbombe...

  Skal selvfølgelig lige starte med at slå helt fast at det her er et langskud, men jeg synes 9,00 virker som en rigtig flot betaling for 1 tallet her.

  Nykøbing har fået en forrygende start på sæsonen med 2 sejre i deres første 2 kampe i 1. division.
  3-1 over Køge blev fulgt op af en opsigtsvækkende 2-4 sejr i Vejle, hvor Nykøbing var foran med 0-3 ved pausen, i en kamp hvor de ellers var klare underdogs.

  Det kører for Nykøbing men det gør det sørme også for Holbæk.
  Holbæk har ikke tabt en fodboldkamp i hele 21 forsøg og det er næsten et år siden nu!
  Det hører selvfølgelig med til historien at de kommer fra en sæson i Danmarksserien, men de åbnede sæsonen i 2. division med 1-1 mod Brønshøj i weekenden og kommer selvfølgelig med utrolig meget selvtillid.

  Efter oprykningen til 2. division er der for alvor kommet liv i byen og det var et spritnyt stadion som Holbæk åbnede sæsonen på i weekenden, hvor små 800 tilskuere var dukket op og stemningen var høj.

  Jeg er ret sikker på at Nykøbing kommer til at spare en hel række spillere til den her kamp.
  Holdet bæres af en række ældre profiler som næppe kan spille 3 kampe på en uge, og med en vigtig hjemmekamp mod Hvidovre på søndag, så spares de nok til den kamp.
  Her tænker jeg især på alderspræsident, anfører og midtbane/forsvarsgeneral Lars Plejdrup og den anden rutinerede midtbanemand Søren Christensen.
  Desuden mener jeg heller ikke den teknisk stærke midtbane/kant Mathias Gerth har fysik til 3 kampe på en uge.

  Holbæk har et meget ungt hold og som sagt et hold der oser af selvtillid og tro på tingene, hvor det er "holdet som er stjernen".
  Hvad jeg hører er at Holbæks spillere er i rigtig god form og ingen problemer havde med at følge med Brønshøj i weekenden.

  Med nyt stadion og sandsynligvis pænt med tilskuere på lægterne, så tror jeg godt de kan drille Nykøbing FC, der efter min mening hører til den store midte af 1. division.

  Jeg går efter guldet da jeg mener 9,00 for det rene 1 tal er klart for højt. Er man mere forsigtig kan 1X til 3,50 også sagtens være et ok spil.

 • 02
  Kellogs
  7. august 2019 15:24

  Odds er styrtet ned på Holbæk og ligger nu omkring 5,00 rundt omkring.

  Årsagen til dette skal findes i at Nykøbing, som jeg/vi havde forventet, skifter kraftigt ud i forhold til ideal 11´eren.
  Hele 7 nye ansigter er at finde i deres startopstilling i aften, og en af de 4 der er tilbage fra ideal 11´eren er meget overraskende gamle Lars Plejdrup, som jeg ellers var sikker på ville sidde over.
  Alt i alt en meget svækket udgave af Nykøbing, hvis farligste angriber også netop er blevet skadet.

  Holbæk skifter kun ud på 2-3 pladser i forhold til deres stærkeste 11´er.