Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Hatting/Torsted - Fredericia (5-0)

 • 01
  Kellogs
  7. august 2019 10:08
  Info om spil
  Tip 2
  Odds 3,75
  Units 5 units
  Spillet ved

  Hatting/Torsted fra Serie 1 (og fra Horsens egnen) kan meget vel rende ind i en ordenlig røvfuld, når de her tager mod Fredericia fra 1. division i pokalturneringen...

  Hjemmeholdets sæson er endnu ikke startet, men de har varmet op med et par testkampe hvor de har tabt med 0-3 til Odders 2. hold og senest 1-4 til Horsens Freja der, som dem selv, kommer fra Serie 1.

  HT har et hold der består af en masse små spinkle spillere og en masse meget unge spillere.
  Til seneste testkamp var der debut til 2 drenge på 16 år, der begge ligner nogen på 12 år rent fysisk.

  Der hersker ingen tvivl om at Fredericia kommer langtfra ideal opstillingen til dagens kamp, men de er et super etableret og professionelt 1. divisions hold der altid spiller med i den sjove ende.
  Der er stor kamp om flere af pladserne og der vil starte en en del spillere inde i aften, som skal gribe chancen og vise hvad de kan.

  Fysikken kan blive det helt store problem her for HT.
  Mens Fredericia har spillet 2 kampe i 1. division og kommer i fysisk pragtform, så er HT´s sæson endnu ikke startet og det er vel at mærke helt nede i Serie 1 de hører til.

  Vi ser ofte nogle kæmpesejre i de tidlige pokalrunder og endnu en kunne meget vel komme her.
  Mandag så vi Roskilde KFUM smadre Eskilstrup med 12-0 og Ledøje Smørum tørre gulv med Næstved 77 der måtte indkassere et 8-0 nederlag.

  Jeg vover mig op i en høj handicap linie hvor gæsterne skal vinde med mindst 6 kasser.
  Ikke desto mindre vurderer jeg det som realistisk nok og 3,75 virker som en flot betaling for at det sker.

 • 02
  Rasmus G
  7. august 2019 10:08

  Jeg er ikke bekendt med HTs niveau, men jeg tror på der er kæmpe værdi at finde i disse kampe, omend limits er lave.

  En lille sidenote til Eskilstrup og Næstved 77. Eskilstrup spiller meget vel i Lolland-Falster serien, men deres niveau svarer til en serie 3 bund serie 2 klub på Sjælland. Næstved 77 vil jeg ikke sammenligne med et Serie 1 hold fra Jylland, selvom jeg ikke er klar over niveauet. FC 77 bliver meget vel et bund/midterhold i Serie 4 på Sjælland og der er markant forskel på Serie 4 til 3 på Sjælland.

 • 03
  Kellogs
  7. august 2019 13:01

  Korrekt nok at det vil være forkert at drage en direkte sammenligning. Det var nu også kun for at nævne et par storsejre fra igår :-)

  På DBUs hjemmeside kan man tage et kig på forrige års kampe og resultater i pokalens tidlige runder.
  Her finder man mange storsejre på 6 eller flere mål hvor niveauforskellen har været ca som den er her.
  Blandt andet vandt Fredericia selv 1-8 over RKG fra serie 1 i 2017.

  Det er en høj linie jeg har valgt og 3,75 går selvfølgelig ikke hjem hver dag. Lad os se hvad der sker :-)