Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

GOG Svendborg - BSV

  • 01
    TV-Guide
    30. november 2007 22:40

    Selvom GOGs forsvar på papiret har gjort det fint, så er holdet stadig ikke helt på toppen. 35 mål senest mod Nordsjælland var bestemt ikke godkendt, selvom man selv lavede 42 af slagsen. Defensiven havde kæmpe problemer med BSV i holdets eneste indbyrdes opgør i sæsonen, hvor Peter Henriksen endte med rekordlave 22 i redningsprocent.

    Betsafe har BSV som lille favorit, mens Danske Spil en overgang var helt oppe i 2,35 på 2-tallet. Deres 2,25 er dog fortsat markedsledende.