Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

FCK-Basaksehir

 • 01
  Kindberg
  8. marts 2020 19:03
  Info om spil
  Tip Basaksehir går videre
  Odds 1,95
  Units 4 units
  Spillet ved

  Det giver ikke mening i min verden, at man får 1,95 på Istanbul Basaksehir til at gå videre mod FCK over to kampe i Europa League.

  Fredag eftermiddag 6. marts har københavnerne meldt ud, at de kommende tre hjemmekampe bliver spillet uden tilskuere – og det gælder således også returopgøret i Europa League-slutspillet mod tyrkerne. Det siger næsten sig selv: Det skal være en stor ulempe for københavnerne, at man ikke har sine tilskuere i ryggen i Parken, der normalt ikke er noget sjovt sted at spille på europæiske aftenener. Men Parken er en anelse mere tålelig uden +25.000 ellevilde FCK-tilhængere på lægterne.

  Meget er usikkert med coronavirussen. Kan det nå at ændre sig til, at FCK alligevel må have tilskuere på lægterne? Det er nok meget tvivlsomt, at beslutningen bliver omgjort, men forbeholdet er vel nødt til at komme med med så utilregnelig en situation.

  Selv hvis FCK ender med at have tilskuere på lægterne, skal tyrkerne stadig vurderes som et stærkere hold end FCK, end et odds på 1,95 angiver. Det er det tyrkiste førerhold, som buldrer derudaf i den hjemlige liga, og så er det værd at notere, at tyrkerne vandt sin gruppe foran Roma, Gladbach og Wolfsberger AC, hvoraf især Roma og Gladbach ellers på papiret burde have kæmpet om 1. pladsen. Men det satte Basaksehir en stopper for.

  FCK fortjener stor ros for især 2. halvleg ude mod Celtic i seneste runde. Victor Nelsson storspillede gennem hele kampen, og københavnerne var farlige i offensiven. Med til historien hører dog, at Celtic ved flere lejligheder ikke ligefrem imponerede i forsvaret, og skal vi være lidt hårde ved FCK, gik de kun videre fra gruppespillet takket være to snævre 1-0-sejre mod gruppens svageste modstander fra Lugano.

  Det ligner, at der er kvalitetsforskel på de to mandskaber, og med et tomt Parken får vi en ekstra fordel, der ikke er taget højde for i oddset. Mit rødhvide hjerte håber på FCK, men hjernen siger, at vi skal afsted på Martin Skrtel, Gael Clichy og resten af det tyrkiske mandskab lige hér.

 • 02
  Weberen
  8. marts 2020 19:03

  Meget enig i dit tip her. ;)