Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

FC Midtjylland - Silkeborg

 • 01
  Kellogs
  2. december 2019 10:16
  Info om spil
  Tip Flest kort: Silkeborg
  Odds 2,38
  Units 5 units
  Spillet ved

  Det må forventes at gæsterne bliver spillet ud af brættet og sendt hjem med et klart nederlag i aften, men betalingen for at de får flest kort er ganske solid.
  De 2 største kortslugere hos FCM risikerer karantæne mod Brøndby i næste runde hvis de får kort i aften, hvilket bør sidde i baghovedet på dem...

  FCM har fået 38 kort mens Silkeborg kun har fået 25.
  Hele 13 af FCMs kort er dog trukket af spillere der enten ikke er i klubben længere, eller spillere der enten er ude af truppen eller på bænken.
  Det samme er kun tilfældet med 2-3 af Silkeborgs kort.

  Det er rigtig positivt for spillet her at Flinta spillede fra start senest og dermed kan tænkes at spille igen i aften. En mand der er super langsom og hård i sit spil.
  Flinta står bag 2 af holdets kort denne sæson, og har blot spillet omkring halvdelen af tiden.
  Desuden er Alves Ibsen tilbage efter at have været med U landsholdet. En ung forsvarsspiller der har spillet rigtig skidt og usikkert denne sæson og også manden bag 2 af holdets kort.
  Holdets helt store kortsluger Sven Crone er også med i aften. Han har indtil nu trukket 6 af holdets kort og får det også rigtig svært i aften overfor nogle lynhurtige FCM spillere.

  I de 2 holds første indbyrdes opgør i sæsonen vandt FCM med 1-2, men Silkeborg vandt 2-1 i kort.
  Havde samme spil oppe ved den lejlighed, hvor jeg også fandt værdi på flest kort til SIF og den gik ret fortjent hjem så vidt jeg husker.

  Silkeborg spiller ikke svinsk, men skal de have andet end en røvfuld med hjem i aften, så er de simpelthen nød til at gå lidt til vaflerne rent fysisk.

  Kommer FCM hurtigt klart foran, hvilket absolut er et oplagt scenarie, så kan de skrue lidt ned for fysikken i nærkampene og de kloge spillere vil holde sig fra at få kort i sådan en kamp.
  Sviatchenko ryger feks i karantæne i næste rundes udekamp mod Brøndby med et kort i aften og det samme risikerer Frank Onyeka.
  De 2 er FCMs største kortslugere med hele 10 kort tilsammen på samvittigheden - men i aften bør de naturligvis tænke sig om og undgå kort og dermed at sidde ude i så vigtig en kamp.

  Er ret glad for det her spil...

 • 02
  uchi
  2. december 2019 10:16

  Super stærkt spottet. Desværre sænket til 1,83