Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

F. Auger-Aliassime - V. Pospisil

 • 01
  Emanuel
  6. august 2019 09:44
  Info om spil
  Tip Pospisil vinder 1. sæt
  Odds 3,75
  Units 3 units
  Spillet ved

  ATP – Montreal
  1. runde
  Tip: Vasek Pospisil vinder 1. sæt

  De canadiske kammerater, Auger-Aliassime og Pospisil, mødes i 1. runde på hjemmebane i Montreal. Størstedelen af tilskuerne vil nok holde med unge Montreal-fødte Auger-Aliassime, men der bør også være en vis sympati for Pospisil, som først for nyligt har gjort comeback efter en længere skadespause. Spillerne stiller i øvrigt op sammen i double.

  Da Pospisil kom tilbage fra skade, spillede han sin første kamp mod – såmænd – Auger-Aliassime. Det foregik ved Wimbledon, og Pospisil snuppede 1. sæt med 7-5, inden Auger-Aliassime så dominerede i sæt 2, 3 og 4. Nu er Pospisil blevet varmere, og så skal han vel stadig have en fair chance for at drille sin landsmand i første sæt?

  Begge spillere har spillet et par hardcourt-kampe efter Wimbledon, og begge står her med én sejr og ét nederlag. Pospisil har snuppet 1. sæt i begge sine kampe, og han ved, at han har brug for et 1. sæt i en duel med Auger-Aliassime (bemærk dog, at Auger-Aliassime har mødt sværere modstandere).

  Pospisil skal forsøge at holde duellerne korte og tro på sit offensive spil bag førsteserven. Presset er størst på Auger-Aliassime forud for dennes første Rogers Cup i hjembyen.

  3 units efter 1. sæt til Pospisil til odds 3,75 hos bet365*.

 • 02
  Emanuel
  6. august 2019 09:44

  Pospisil fik en behandling af lænden efter 1. sæt i double i går. Efter eget udsagn var han dog ikke plaget af problemerne fra midten af 2. sæt.