Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

Deltag i debatten

Eurovision (Danmarks 12 point)

  • 01
    CDbjerg
    13. maj 2018 06:29
    Info om spil
    Tip Tyskland dnb ved Sverige
    Odds 12,60
    Units 4 units
    Spillet ved

    I morgen lørdag er der finale ved årets Eurovison, og heldigvis har vi Danmark med i finalen. Dette er en meget kort analyse, og spillet går på hvilket land Danmark giver 12 point.

    Danmark plejer at give 12 point til Sverige og de er da også favoritter, men jeg tror mange synes Sveriges sang er for "fesen."

    Jeg tror derimod vi skal kigge lidt sydpå imod Tyskland hvor Michael Schulte stiller op. Han snakker perfekt dansk, har gået i skole i Danmark, og er meget tæt på DANSK.

    Sangen "You Let Me Walk Alone" minder meget om hvad der er oppe i af hits i radioen ala Ed Sheeran. Michael scorede under torsdagens semifinale gode point hos de danske seere da han både var hos Ole Tøpholm i kommentatorboksen og snakke om ESC på DANSK, og da hans sang til finalen blev præsenterer sang han et stykke af hans favoritsang fra ESC nogensinde. Det var sjovt nok Brødrene Olsen med "Fly On The Wings Of Love."

    Jeg synes odds 21 på at Danmark giver Tyskland deres 12 point er TOTALT sindssygt, men har respekt for at DK for det meste giver Sverige de 12 point, og du får derfor pengene igen hvis Sverige skulle rende med de 12 point.

    Faktisk er Tyskland også større favorit end Sverige. Tysklands vinderodds er lige nu 27, og Sveriges omkring 34.

    Læs om Michael Schulte her:

    https://www.dr.dk/event/melodigrandprix/rasmussens-grand-prix-konkurrent-taler-flydende-dansk-her-er-forklaringen

    Jeg satser 4 units på spillet, og odds 12,60 opnår du ved at spille 60 % af din indsats til odds 21 hos Unibet*/888*/Leovegas* og de resterende 40 % på odds 2,50 hos samme bookmakere.Indsats kan være lille så kontakt din søster, bror og kusine, men skynd dig. :D

    Så husk og stem på Tyskland i morgen.

    Held og lykke til dem der følger.

    CDbjerg..

  • 02
    Van Basten
    13. maj 2018 06:29

    Nydeligt spottet. Tillykke med et imponerende Melodi Grand Prix!

    /VB

Seneste forumindlæg

 Sidst kommenteret
17. aug. 2018 09:04
17. aug. 2018 07:32
17. aug. 2018 07:30
16. aug. 2018 20:31
15. aug. 2018 09:21
13. aug. 2018 15:14
13. aug. 2018 09:49
13. aug. 2018 00:27
13. aug. 2018 00:18
12. aug. 2018 17:11
10. aug. 2018 08:23
09. aug. 2018 12:00
09. aug. 2018 11:11
08. aug. 2018 11:46
08. aug. 2018 07:43
08. aug. 2018 07:40
07. aug. 2018 02:23
07. aug. 2018 02:13
06. aug. 2018 18:01
06. aug. 2018 13:14