Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Etoile Sahel - Young Buffaloes

 • 01
  BettingGuru
  22. februar 2021 14:08
  Info om spil
  Tip Etoile Sahel Over 1,5 Mål
  Odds 1,80
  Units 3 units
  Spillet ved

  Caf Confederations Cup. Etoile Sahel fra Tunesien vandt 1-2 ude i første opgør mod Young Buffaloes fra Eswatini. Værterne har gode chancer for at sikre sig videre deltagelse med manér.

  Etoile Sahel har spillet en god sæson i Tunesien, hvor de indtager 2. pladsen med blot én kamp tilbage. Inden den kamp skal de sikre sig gruppe-deltagelse i CAF Confederations Cup (Afrika's EL). Her har de gode chancer da de vandt første opgør 1-2. Etoile Sahel er et relativt stort hold i Tunesien hvor de har vundet ligaen og pokalen tre gange de sidste 6-7 sæsoner. Klubben har også et par spillere inde omkring A-landsholdet samt et par mand omkring U21 landsholdet.

  Young Buffaloes er et af de bedre hold i Eswatini men det er et miniput land og fodbold nation. Landsholdet har ikke vundet en kamp af betydning siden 2016 mens Young Buffaloes har spillet 17 internationale kampe hvor en sejr mod Sydafrikanske Bidvest er største præstation mens 10 er tabt og de har lukket 2+ mål ind i ni af dem. Alle mod ringere hold i de tidlige kvalrunder.

  Tunesien er en fin fodbold nation på niveau med Ukraine & Japan (udgangspunkt i verdensranglisten) mens Eswatini er på niveau med Andorra & Maldiverne. Etoile Sahel har en vigtig ligakamp blot fire dage efter kampen, hvor de skal have point for at sikre sig 2. pladsen. Det er en lille ulempe men omvendt har Young Buffaloes blot spillet to kampe i 2021 (tabte begge sammenlagt 6-2) og blot syv kampe siden genstarten i november. Afstanden i Afrika mellem nogle af klubberne er enorme. Young Buffaloes skal ud på en 10,500km rejse nord på. Det svare til at Fc København skulle spille ude mod Jakarta i Indonesien.

  Et formstærk Etoile Sahel har gode chancer for at tage en sikker sejr mod miniputterne fra Young Buffaloes. Formentlig med ét øje på deres kommende ligakamp.

 • 02
  BettingGuru
  22. februar 2021 14:08

  Gæsterne har kun 11 spillere med til Tunesien.

  Kampen er dog blot 48 timer før Etoile's næste, og vigtige, ligekamp. På den baggrund er det ikke urealistisk at forvente flere backup spillere kommer i kamp. Ikke ideelt men afskrækker mig ikke. En backup spiller hos Etoile havde været en super stjerne hos Young Buffaloes.

 • 03
  Netter
  22. februar 2021 16:13

  Udsat?

 • 04
  BettingGuru
  22. februar 2021 16:36

  Til i morgen, som tippet også er rettet til :-)

  Væddemålet er stadig aktivt hos Betfair*.